Sadece açıklamak istedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Malesef okumadık demeye geldim. Gerçekten göz korkutucak derecede uzun olmuş kusura bakmayın.
Ya arkadaşım kusura bakmayın da okumuyorsanız basın geri tuşuna çıkın, "okumadıığğkk kiiiğğ" yazmanın anlamı nedir? İnsanlar burada dertlerini anlatıyor, yardım bekliyor sizin buradan yaptığınıza bakın, çok ayıp.

Bence profesyonel destek al.
Çok gençsin.
Kendi hayatına odaklan, gelecek planı yap. Boşver erkekleri
Boşver babanı, anneni...
Yardım al ve kendine yepyeni.bir hayat kur.

Telefondan giriyorsanız ondan öyle gelmiştir iki dakikada okunuyor
Tatlım kendine değer ver kendini koru kolla kendini geliştir. Maddi sorunun umarim yoktur hâlâ. Kendine deger verirsen severler sevilirsin.Soguk ve mesafeli olmak da güzeldir boşver. Annen baban sorunlu ve sana yansıtmışlar meslek sahibi ol.Kendini de kullandirma kimseye zamana birak cook gençsin.

Dertlerini anlatırken biraz daha akıcı ve anlaşılır şekilde özetleseler de yardımcı olabilsek keşke diyorum okumak için girdik biz de konuya “hehe okumadığğğ kiiğğ” diye taşlamaya değil. Belli ki okumayı denedik ama yorulduk geri bildirim veriyoruz. Bu tarz geri bildirimler hiç değilse bir daha ki mevzuda arkadaşın aklının bir köşesinde yer ettiği için ona göre ilerler. Her şeye duyar kasmayın...

Bunları yapmayı çok istiyorum ama enerji bulamıyorum yataktan çıkamıyorum

Ben duyar kasmadım.
Kısaltılacak şey var kısaltılmayacak şey var. Kısa yazsa "ayrıntı vermemişsiniz, biz nereden anlayalım bal bla" diye konu sahibine yüklenen arkadaşlar var. Ayrıca kimse kısa yazmak zorunda değil, isteyen destan yazar, isteyen okur isteyen okumaz. Ama "okumadık kii" yazmak da konu sahibine yapılan bir ayıp bana göre. İyi günler dilerim.

eee okumadıysanız sayfayı kapatıp gidebilirsiniz bu yorumu yapmaya ne gerek var ki? burası dalga geçme veya ilgi çekme yeri değil

Sizin gibi duyarlı arkadaşımıza verdiğim yanıtı okuyun lütfen siz de. Hem ayrıca madem hanfendiye yardımcı olmaya geldiniz tavsiyenizi verip geri çekilin bir zahmet başkalarıyla polemiğe girmek için zahmet etmeyin. Sizden yorum yada cevap bekleyen be değilim konuyu açan arkadaşa odaklanın

[
iyi de insanlar siz okuyamayanlara uzun bulanlara göre mi derdini paylaşsın sizce saçma değil mi okuyan okur okumayan okumaz sana göre uzundur konu bana göre değildir bir başkasına göre derttir bir başkasına göre dert değildir . burada kimse sizlere göre hareket edemez.. bana yazdığınız cevap için de bu duyar değil asla...evet yardımcı olmak için geldim zaten benim yazacağım tarzda düşüncede yorumlar olduğu için ekstra yazmadım bu arada daha ilk yorumda okumadım uzundu diye yazıp polemik yaratan ve konuyu değiştiren sizsiniz bilginiz olsun. cevabımı "gerçekten göz korkutucak derecede uzun" olmadan noktalayıp iyi günler dilerim

Yani sizi de kırmak istemiyorum ama o kadar yanlış yorumluyorsunuz ki ben zaten “okumadıkkkiiiii” diye dalga geçmedim rica ediyorum mesajımı tekrar okuyun ne yazıkki okumadık çünkü çok uzun kusura bakmayın diyorum konu sahibi dahi niyetimin kötü olduğunu düşünüp sizin gibi negatif yorumlamamış konuyu siz niye bu kadar kötü niyetli yaklaştınız anlamadım? Bu tarz şeylerden beslenip kendinizi daha mı iyi hissediyorsunuz? Ben bir geribildirim verdim, dalga geçmek olsa niyetim uslubum sizin yazmamı istediğiniz şekilde okumadıkkk kiiğğğ şeklinde olurdu, neyi nasıl okuduğunuzla kendi niyetinizi sorgulayın bence. Size de huzurlu günler huzura ihtiyacınız var zira

Siz benim söylemek istediğimi anlamamışsınız ki. :) fazlasıyla huzurluyum merak etmeyin, iyi günler dilerim.

Dediğim gibi konu uzun görünüyor telefondan girince ama okuyunca uzun değil. Cümleler de düşük ya da yanlış yazımlı olmadığı için kolay okunur diye düşünüyorum

Bişi söyliyim mi Lost düşünme manyak olursun, ben de 22 yaşındayım cidden düşünme. Bırak her şeyi sadece nefes al, sana iyi gelecek şeyler yap. Annen, baban bir yere kadar. Kendi benliğine odaklan. Ben 5 yıldır düşünüyorum hiç işin içinden çıktığım olmadı, aksine daha kötü günler geçiriyorum. Düşündükçe... Bazı şeylere tecrübe deyip geç yoksa kafayı kurtarırsın.

Konularımız benzer. Kötü kalpli erkekler var karşımızda, üzülmeni anlıyorum. Ailenle ilgili durum da üzücü. Yalnız sana güzel olmadığını kimsenin hissettirmesine izin verme lütfen. Baban bile olsa. Çünkü güzellik zaten önce kalple, fiziksel olarak ise bakımla ilgili sadece. Suratına bakılmayacak kadınlar makyajla saçını başını yaptırmakla dünya güzeli gibi geziyor ortalıkta. Güzel yanlarını ortaya çıkaracak dokunuşlar yapabilirsin. Saçın güzelse saçını açık tut mesela. Gözlerin güzelse gözlerine biraz makyajla vurgu yap. Hem gençsin karşına seni sevecek çok insan çıkacaktır. Sana değer vermeyene değer verme. İnsanlara da inanma. Dediklerine değil yaptıklarına bak. Ben bu yaşta inandım ve kandım. Sen daha gözü açık ol

Son sevgilinize ezikkkkkk demeye geldim. Sevgilisi ile mutlu mesut pozları kesiyormuş, sizin sevmediğiniz kim varsa onlarla takılıyormuş falan. Sevgilisi ile mutlu olmadığına yemin edebilirim ama kanıtlayamam. Sizinle bitmeyen hesabı var hala, herifteki hırsın kokusunu burdan aldım.
Siz insanları mutlu etmekle, kendinizi sevdirmekle mükellef değilsiniz. Önce kendinizi sevin. Kendini sevmeyeni kimse sevmiyor.

Niye kendini bu kadar saldın ki ? Ne olmuş annen baban anlaşamamış ayrılmış. Ayrılan insanlar birbirinin arkasından hep atar tutar zaten. Bunlar sebep olamaz ki senin kendini bu hallere sokmana. Olmayacak kişilere yapışıp durmuşsun. İstemıyorum diyene yapışmışsın. Dayanamıyorum diyip aramışsın tekrar. Soruyorum sana ne gerek var??
Nice gençler var. Asla aile sevgisi görmeyen hatta eziyet gören ama geleceğini emeği ile şekillendiren parlak gençler var. Bunları kendine bahane etme. Silkelen kendine gel. Alkol problemin icin tedavi gör. Bulasmadıgın bişey kalmamış herhalde.
Psıkolojık destek al ve kendine gel. Okuluna ver kendini. Sevgilin olmak zorunda değil. Hayırlısı olan er geç olacaktır. O zamana kadar da saçma sapan kişilere yapışma. Gelecegıne odaklan.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…