- 8 Nisan 2015
- 1.769
- 1.266
-
- Konu Sahibi philosophy
- #1.681
Hayırlı uğurlu olsun hergün bildirim yap bize çikolata krizini tarcinli süt keser bir çubuk tarcini bir bardak sutte kaynar çubuğu çıkar sonra kullanirsin yada toz tarcinla iç yardımcı olur
Karatay diyeti normal genetik bi hastalığı olmayan biri için kusursuz bi diyet
Bulunudugum yerdeki hastanedeki diyetisyen kendine bi liste yapmış her gelene onu dağıtıyor:) aksam bir porsiyon sütlü tatlı bile yazmış kadın ben o yazdıklarını yesem kesin kilo alirim 4-5 zeytin kışın domates salatalık !!!!!! Saçma sapan bişey ben sağlıklı beslenmeden ekmek olabileceğine inanmiyorum
Aynen bende kara tayin gözünü sevim zamanında az dalga geçmedim ben bu kadınla şimdi müptelası oldum
En zor kısmı ilk hafta onu atlatirsan tamamdir bide yanında biri çikolata yediğinde su iç çay iç bişey yap ağzın boş durmasın:)kalinkaselin çikolata olayına başladım. 3 hafta sıkacağım dişimi. öyle paket paket çikolata yemiyordum ama günlük kahvenin yanına hani küp çikolatalar oluyor ya ondan bir küp sadece ağzıma atıyordum. ya da arada bir top dondurma ama amacım tamamen kurtulmak. kaç haftadır spor yapıyorum, kilom hala aynı. 62 de takıldım kaldım. 50li kilolara insem rahatlayacağım.
Bir de ekmek konusj gecmism gunde en fazla 3 dilim karisik tahilli ekmek yerim. Bazen cavdar bazen tam bugday. Hamilelikte dr a gittigimde bna gunde 7 dilim ekmek yazmisti. 4 bardak sut. Ya bebegi besleyecem diye dana yapacakti kadin beni. Uymadim tabi
Bir de bizim kizin kresinin beslenme listesi var. Veli toplantisinda kadinlara dedim degistirelim diye hic biri kabul etmedi. Kendimi yirtik coraptan firlamis parmak gibi hissettim. 5 yas kres menusu.
Sigara boregi
Tost
Pogaca
Patates kizartmasi
Haslanmis yumurta
Menuse tek begendigim haslanmis yumurtayi degistirmek icin konusuyordu veliler. Kkmininki beyazi yemez kiminjnki sariyi cok zorlaniyorum diuorlarditek sağlıklı sey o.
Kim hazirliyor neden bu sekilde bir okuloncesi ogretmenkmiz varsa desin hele ya.
Kizim bunalima girdi benim yuzumden. Menuyu kafama gore degistiriyordum. Pogaca ise peyjir zeytin koyuyirdum. Tek bizimki farkli goturuyormus. Her gun soruyor bugun ne gunu anneeeeee. Patates kizartmasi. O zaman bana patates kizartt. Nasil bir baski altina sokmjssam cocugu
Ben ekmeği çok yiyorum ya,özellikle akşamları bandıra bandıra yiyorumnasıl vazgececegim bilmiyorum.
Kakao denesen?? O zararlı diil sonuçtaBugun çocuklara yedırdıklrım
Oglen ,kızım yaprak sarma oglum omlet yedı yanuna süt le.tatlu ıstıyox deyınce sevdıklerı meyvayı getırdım.bırıne yesıl elma dugerıne portakal.
Okuldan gelınce meyva yerler her xaman saat dortde.
6 dada aksam yemegını yedık sulu kofte.(ekmek yemezler ama patates var tabı yemekde)
Yıne tatlı ıstedıler
Şu an kuru uzum ve kaju yıyolar
Dakka başı tatlı busey deyıp durıyolar bakalım yatana kdr daha neler olycak.
Sute ne.quık katıyoruz,son zamanlarda azalttım ama nasıl kesıcem bılmıuorum.oglum hayatda ıçmex sade olunca
Hımm hiç aklıma gelmedı o .topak olmamaası için napmalıyımKakao denesen?? O zararlı diil sonuçta
Toz şeyler sıvı biseyin içine sogukken konulunca topaklanmaz yani süt sogukken koyup karistirsan sonra isitsan topaklanmaz sanırım ama sıcak sütun içine koyarsan topaklanabilirHımm hiç aklıma gelmedı o .topak olmamaası için napmalıyım
Ben 1 aydır tüketmiyorum
Artık hiç zorlanmıyorum
Ben basardıysam herkes basarabilir
Çünkü benim karbonhidrat yeme ataklarım oluyırdu her hafta birkaç kere, o gün 3bin 4bin kalorilik karbonhidrat yediğim oluyordu
Şimdi böyle bir bağımlılığım yok
Artık sinirlendiğimde strese girdiğimde yöeğe sarılmıyorum, bundan dokayı cok mutluyum
Şükürler olsun
3 hafta dayan, ömür boyu özgür ol, daha ne olsun
İnan 3 haftayı doldur, sonrası kolaynasıl dayandınız nasıl?
dünden beri hiç bildirim gelmemiş bana
tam niyetleniyorum. ya bir misafir geliyor ya da ben gidiyorum bir yerlere...İnan 3 haftayı doldur, sonrası kolay
Canım doğru hatırlıyosungünaydın hanımlar
ben karşımlar konusunda çok başarılı olamam heralde,o yağları nerden alacağım bilmiyorum
saç yıkama konusunda son durumum şöyle
doğal zeytinyağlı sabunla yıkama,arkasında suyla seyreltilmiş elma sirkesiyle yumuşatıp yıkama,duştan çıkınca da argan yağı.
şunu soracağım argan yağım bir markaya ait,acaba aktarlarda satılıyor mu,ve daha doğal olanı bulabilir miyim
-Mavi cnm sen kakao yağı ile bebek yağını karıstırıp vucuduma sürüyorum demiştin sanırım değil mi,bende ikisi de var,yanlış hatırlamıyorum değil mi
kızlar dün üzüm sirkesini kettle a döküp kaynattım,gerçekten kireçler güzel söküldü
bir de dün kızım halıya kahve döktü,sildim ama tam geçmedi...mutfak halılarımın beyaz ksıımları hep lekeli,çok üzücü
bir daha halı alırsam kirli bir renk alacağım,beyaz pişmanlıktır :))))
bu arada bugun şeker ve unu bırakmamın 30. günü :)))) çok mutluyum
Sabun oldukça sıvı olmalı çünkü durdukça katılaşır su miktarını ona göre ayarlaBubdefne sabununu rendeleyip dört su bardağı suda mi eritiyoruz yoksa benmari yaparken kaynar su dolu tencereye bi kase oturtup çikolata ediyoruz ya onun gibi mi yapiliyo
Ben iki hafta yemedimtam niyetleniyorum. ya bir misafir geliyor ya da ben gidiyorum bir yerlere...
misafire yapmazsan olmuyor, e haliyle sen yemesen de olmuyor.
hele misafirliğe gittiğinde yemezsen hiç olmuyor