sade yaşam

Kızlar merhaba, ara ara topigi okuyorum. Ben sanslıyım çünkü hiç aburcubur çikolata tatlı düşkünlüğüm vs yok evime sokmuyorum yılda bir falan belki yersem yerim. Ama câya kahveye şekeri basıyorum inşallah bırakabilirim. Şekeri bırakmak konusumda tavsiyelerinizi beklerim. Onun haricinde hamur isi de bulursam affetmem:)

Günde 2 pakete yakın sigara içiyordum ve etrafım otlakcılarla da dolu olunca ayda 600 tl sigara tüketimim oluyordu. 3 gündür içmiyorum cok mutluyum ama canım cooook istiyor hep aklımda sigara var. Bırakırsam tamamen cok güzel olacak.

Hala gereksiz ve cok para harcıyorum bu konuda gelişme gösteremedim.

Merhaba. Durumunuz rahatsızlık boyutunda mı bilemiyorum ama iş tuvalet kağıtlarının ruloları boyutuna geldiyse biraz ciddi. Belki bir uzmanla görüşmelisiniz.

Liste yapabilirsiniz. Bunu nerede ne zaman nasıl kullanabilirim. Verdiğiniz cevaplarda dürüst olmanızı öneririm. Kıyafetlerimi elden çıkardığımdan beri o kadar mutluyum ki. Mutfak eşyalarım ile çok az yalnızca 2 kase takımım var mesela.

Kendinizi biraz zorlamanız gerekebilir. Durumunuzun farkında olmanız bile aslında büyük bir adım attığınızı gösteriyor. O kadar rahatlayacak o kadar hafifleyeceksiniz ki o fazlalıklardan kurtulduğunuzda. İhtiyaçlarınız kalsın diğerlerini elden çıkarın.

Belki bir gün lazım olur mantığına gelirsek o güne ulaşabileceğimiz bir muamma.

Azaltın ferahlayın. Eşyaların kölesi olmayın.

Kolaylıklar dilerim.

Kombinin üstündeki bi sürü bebek şekerini attım

Ayy ne güzel gereksiz şeyleri atmak, toz oluyodu zaten, üstelik şu an görüşmediğim insanların şekerleri vardı, artık aklıma gelmez

Bu konuda gösterdiğiniz farkındalık da bir gelişmedir. İhtiyaç listesi yapın. İstek listesi yapın. Sonra isteklerinizin üzerini çizin. İsteklerinizin büyük bölümü sizi anlık mutlu edecek , tüketim çılgını yapacak ve yalnızca alarak mutlu etmeye odaklayacak sizi. İradeli olun.

Alarak değil paylaşarak daha mutlu olabilirsiniz.

Sigara konusunda 15 günü atlatırsanız çok rahatlayacaksınız. Kendinize olan saygınız artacak bunu başardım bir çok şeyi başarabilirim diyeceksiniz. Bir buçuk aydır içmiyorum, bırakmaya karar verirken düşündüm ve güzel sağlıklı bir anne olmak istiyorum ben dedim. Güzel bir eş, sağlıklı bir birey.

Ara ara hala canım isteyebiliyor ama geçiştiriyorum krize dönüşmüyor. Maddi ve manevi olarak yıpratıyor sizi izin vermeyin.

Şekerin zararlarını anlatmam komik olur artık herkes biliyor. İnsanlar çocuklarını yetiştirirken daha şeker ve türevlerinden uzak tutuyor.

Ben de tam bir tatlı canavarıyım çok sınırlı tüketiyorum. Çayı şekersiz içmeyi deneyin bir kaç seferlik balla birlikte için. Buna alıştığınızda şekerli çaydan tiksineceksiniz zaten.

Kolay gelsin.

Bol su , güzel bir cilt, spor ve kitap. Bunlar en güzel şeylerden bazıları hayatınıza katın.

The Black evet hastalik boyutunda. Marie guya ayakkabi kutularini toplamak icin kullaniyordu ya. Hemen gidip koli va aldim. 5 koca kutu evde bir kosede tozlanaduruyor guya onlari kaplayacagim da icine kiyafetleri yerlestirecegim

Atamama soyle oluyor mesela yeni bir caydanlik aldim camdan. Cok hosuma gidiyor. Celik caydanlikta cay sevmiyorum. Ceyizden gelen 2 tane hisari da cikarmak istiyorum. Biri gundelik digeri de misafir boy. Cikarsam kime vericem diorum. Bayagi kaliteli güzel caydanliklar. Cope kiyamiyorum. Birine versen senelerce kullanilmis sey. Cam demlik ya kirilirsa nerede icecegim falan ay bu ben oldururum adami

Kızlar bu belgeseli mutlakaa izleyin
Şekerin zararlarını anlatıyor

http://okyanusum.com/belgesel/bunlara-karnimiz-tok/
Akşam isim yoktu oturdum izledim
Bu da tıpkı alışveriş yapıp kilo almamız sonrada onları vermek için para harcamamizdan başka bişey diil

Bakmakla görmek arasında ki fark aslında daha önce bu kadar bilinçsiz diildim ama su an o kadar net anlıyorum ki neden tv de sürekli yemek programı olduğunu ve bi cogununda tatlı ve hamur işi yaptığını hepsi bizim tuketmemizi ve kilo almamızı sağlamak için sağlığımız bu kadar ucuz

Şeker ye nisasta ye kilo al vermek için spor salonuna git , kremler solusyonlar kullan , ilaçlar kullan para kazanilsin vay bea

Bu arada bir haftam doldu
No poo da yani sampuansiz yikanmada
Saçlarım hala tel tel duruyo eskisi kadar elktriklenmiyo evet ama kendiliğinden sekillide durmuyor hala çok yeni yim sanırım bundan

Aktardan kendime zeytinyağlı sabun aldım düş jelide kullanmiyorum artık sabunla o sampuansizligin eksik bıraktığı temiz olma duygumu tamamliyorum:))

Sirke kesinlikle koku birakmiyor bunu gönül rahatligiyla soyleyebilirim ve yumuşak yapiyo

Saçlarının temiz olduğu konusunda içim rahat çünkü yiakanip kuruduktan sonra gayet havalı ve temiz duruyolar ve saç diplerinde olan kasinma bi haftadır hiç ama hiç olmadi

Ama benim bu olaya asıl başlama sebebin saç dokulmem di onda bi değişiklik yok:)

Bide kendimce bi buluş yapmış olabilirim
Ben saçlarımı böyle yikayinca bulasiklarida bu doğal yöntemle yikayabilecegimi düşündüm ve makinanın deterjan gözüne bi tatlı kaşığı karbonat koyup yikadim
Kapaginada elma sirkesi döktüm parlayıcı gözüne koymadım oraya zarar veriyomus sonuç harika:)

chentikim ben atarim pek bisey birakmam, simdin atmasam yarin birgun illa atarim
ama kizim kuçulenlerini bile vermek istemiyor, kendine buro yapti hep çer çoptu atsam agliyor
o okuldayken biraz bosaltiyorum ama yine dolduryor nasil beceriyorsa
bozuk oyncak vs o gorurken hiç bisey atamadim

gecenlerde arkadasi gel duzenleyelim demis çopu doldurmuslar
( o kizin annesi duzen manyagi bu arada ) çekmece bi nefes almis :) valla .. size disardan bi el yardimi sart

senin kizinin onunde bide ornek var durum sandigindan daha ciddi olabilir
sen atamiyorsan e$ine soyle yardimci olsun o atsin
valla evin yakin olsa gelip atardim :)

Elma ya da üzüm sirkesi farkediyor mu?
Şampuan gibi elinize döküp kafanıza mı süürüyorsunuz
Tam olarak nasıl kullanıyorsunız tarif eder misiniz

Kesinlikle cok iyi özetlemişsin
Biz burada sanki matrixten uyanmış gibiyiz
Çok iyi oldu burası
Kendi adıma cok sey kazandım

Günaydın kızlar
Selincim çok haklısın.
ben kendime inanamıyorum. Neredeyse hiç birşey almıyorum. Kılık kıyafet adına.
Ve bu beni inanılmaz mutlu ediyor.
Malesef dünyada müthiş bir kısır döngü var.
Al al ye ye...
Sonra hasta ol hastaneye git.
Kilo al hastaneye git
Kendimizi ne kadar koruyabilirsek kardır.

Elma ya da üzüm sirkesi farkediyor mu?
Şampuan gibi elinize döküp kafanıza mı süürüyorsunuz
Tam olarak nasıl kullanıyorsunız tarif eder misiniz
ben elma sırkesı kullanıyorum uzum sırkesı cok keskın kokuyo
soyle yapıyorum bır sıse elma sırkesını banyoya eskıden sampuanlarımı koydugum yere koydum
bırde plastık bır bardagı banyoya ayırdım
dusa gırmeden once ılıktan bıraz sıcak suya 2 tatlı kasıgı karbınat atıyorum suyun sıcak olmasının tek sebebı banyoda kafamdan asagı doktugumde usumemek
karbonatı bu suda ıyce erıtıyorum
dusa gırdım ılk yarısını suyun kafamdan dokup yıkıyorum duruluyorum ıkıncı yarısını dokuyorum duruluyorum bardagın yarısına kadar uzum sırkesı dolduruyorum yarısından sonrasını suyla doldurup onuda saclarıma bosaltıp ıyce tyedırıyorum
o sacımda duruyo sonra seytınyaglı sabunla lıflenıyorum bu arada sırke sacımı yumusatıyo
sonra komple durulanıp cıkıyorum
su an saclarım eskısıne oranla sankı cok kremlenırde duzlestırırsın temızdır ama sonuktur ya oyle ama sacım alısması 2-3 yı bulabılıyomus bır ay sonra gerı bıldırım yapıcam
Çok iyi oldu burası
aynı seyı dun gece dusundum sankı ruyadan uyanmıs gıbıyım
tv ızlıyorum kanal acıyorum yemek yarısması pasta yapıyolar
tv acıyorum reklam
kanal degıstırıyorum ınsanlar vıllada dızı cekıyolar
sureklı tuket tuket tuket uyarısı
artık goruyorum

bu benıde cok mutlu edıyo aferın bıse

Çok iyi oldu burası
Martıx gibi aynen,sanal bir dünya ve birilerinin hesabına kölelik yapıyoruz.çok özgür olduğumuza,istediğimiz herşeyi yapabildigimize inanıyoruz üstelik.ışte bu yüzden şehirden uzak bir ev hayal ediyorum gelecek için.

Zeytinyağlı sabunun belli bir markası var mı cnm?
Bulaşık makinesinin parlatıcı gözüne ben bikaç kez sirke koydum tühh zararlı mıymış, peki makine uyarı verince napcaz, kapağına koyarsak uyarı ışığı yanmaya devam etmez mi?

yaa bana da bildirim gelmemiş
ancak okuyabildim..
Mia- tebrik ederim şimdi gördüm hamilelik takvimini:)
philosophy o şehirden uzak evi bizde çok hayal ediyoruz..işyerimize çok uzak oluyor..
bazen istifa edip Slovakya ne bileyim beyaz rusya gibi bir ülkeye kaçasım geliyor...
tarım yap geçin mutlu yaşa..
yada kanadaya git bir komsuyla aranda 30 metre olsun...bla bla....
ya da ülkeden ülkeye gez garsonluk yap bi şekilde geçin...

Beni ayakta tutan şey bu hayallerim ufak birikimler yapıp önce bir arsa almak istiyorum sonrada yavaş yavaş mütevazı bir ev yapmak istiyorum

Cnm bulaşıklaru bulaşık makinesine koyarken temizlemişmiydin
Ben de karbonatı deneyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…