- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
-
- Konu Sahibi philosophy
- #1.701
Su sirke karışık kaynattım, kendiliğinden baya döküldü, kalanı da telledim, kolay cıktı, güzel oldukireç çözücü olarak üzüm sirkesi yazılmıştı kim yazdı hatırlamıyorum ama nasıl uyguluyorsunuz? kettle için mesela. beyaz sirkeyle de kireç çözebilirsiniz yazıyordu benimkinin kullanma kılavuzunda. sirkeyi sulandırıp mı kaynatıyorsunuz yoksa sadece sirkeyi mi kaynatıyorsunuz?
Neler neler yazılmış.
Ben hiç çikolata yemiyorum kızlar. Seviyorum aslında ama öyle çok aramıyorum.
Derle topla rahatla kitabını ben okuyorum şu anda.
Hızımı alamazsam eşimi bile atabilirim.
ekmeği sadece bi ay bırakmakla beş kilo verdiğimi biliyorum ama tekrar başladım sonrasında benimde bu konuda istikrarlı olmam gerekiyorBen ekmeği çok yiyorum ya,özellikle akşamları bandıra bandıra yiyorumnasıl vazgececegim bilmiyorum.
Ben iki hafta yemedim
3. Hafta Annem kurabiye böreklerle geldi
İki hafta dayandım diye 3. Hafta da dayandım
Sonra yeme isteği de geçti
Geçen misafirlikte önüme 1 tabak hamurişi koydular,ben bir aydır hiç yemedim, bıraktın dedim, anlayısla karsıladılar.zayıfsın zaten dediler, ben sağlığım için burakıyorum dedim
İnsanları boşvet, kendi hayatını kendin planla, hedeflerine odaklanşanslıymışsın. annem kolay da başkaları surat yapıyor. ısrar ısrar sürekli ısrar...
Ne kadar doğru bir bakış açısı. Kimi zaman çevremizi kırmamak için kendimiz olmaktan çıkıp içimizde fırtınalar yaşıyoruz. Kendimizi yoruyoruz sadece.İnsanları boşvet, kendi hayatını kendin planla, hedeflerine odaklan
Seni seven olduğun gibi kabul eder
Sen de sevdiğini olduğu gibi kabul edersin
bu düşünce tarzını son zamanlarda ben de benimsedim ve sanırım artık hayır demeyi öğrendim.İnsanları boşvet, kendi hayatını kendin planla, hedeflerine odaklan
Seni seven olduğun gibi kabul eder
Sen de sevdiğini olduğu gibi kabul edersin
bu düşünce tarzını son zamanlarda ben de benimsedim ve sanırım artık hayır demeyi öğrendim.
artık hiç umrumda değil.
usandım insanların sürekli benden faydalanmaya çalışmasından.
eskiden yalnız kalmak istemezdim.zamanla hepsi ayıklanıyor canım gerçek dostluklar kalmamış.
eskiden yalnız kalmak istemezdim.
insanlar beni sevsin diye tuhaf bir arayış içindeydim.
şimdi yalnız olmaktan acayip keyif alıyorum.
şu anda işyerinde odamda çayımı içiyorum. kapımı kilitledim. çünkü sabah sabah gelen ve dedikodu yapma eğilimli insanlardan uzak durmaya çalışıyorum.
Ben çözümü soyle buldum bi yere gittiğimde ısrar üstüne ısrar çünkü insanlar emek veriyolar ugrasiyolar istiyolarki emekleri begenilsin bende ısrar edilirse tabagimin paketleyip yanıma aliyorum evde eşime veriyorum su an hayatından çok memnun bu konuda:) sonra o arkadaşa mesaj atiyorum çok gusel olmuş eline sağlık cnm eşim bana hiç bize bırakmadı sildi süpürdü diye:))şanslıymışsın. annem kolay da başkaları surat yapıyor. ısrar ısrar sürekli ısrar...
Ben çözümü soyle buldum bi yere gittiğimde ısrar üstüne ısrar çünkü insanlar emek veriyolar ugrasiyolar istiyolarki emekleri begenilsin bende ısrar edilirse tabagimin paketleyip yanıma aliyorum evde eşime veriyorum su an hayatından çok memnun bu konuda:) sonra o arkadaşa mesaj atiyorum çok gusel olmuş eline sağlık cnm eşim bana hiç bize bırakmadı sildi süpürdü diye:))
Bu topikte hayatımızı sadelestiriyoruz sade ve kaliteli yaşamak için birbirimize yardımcı oluyoruzBircogunuzu kitap kurtlari topiginden hatirliyorum. Bu Topikte neler yapiyorsunuz?
Mesajimi okumussunuz, durum cok mu fena, alintilayip kimse cevap vermemis
çevremde hiç arkadaşım kalmadı herkesin yüzünü gördüm
1 2 tane var ama onlarda sadece var
eşimle daha iyiyim bazen sıkılıyorum ama olsun ikiyüzlü insanlardan daha iyidir
çok fazla aynı muhabbet dönüyor hep aynı kişi hakkında dedikodular falan sıkıcı yaAynen canımbiz bize yeteriz
çok fazla aynı muhabbet dönüyor hep aynı kişi hakkında dedikodular falan sıkıcı ya
bz bize yeteriz
ay evet kalbini bi duysamBebişlerimizi büyütsek yeter canım milletle işimiz olmaz bizim :)
ay evet kalbini bi duysam
biran önce gelse zaman valla hiç bişe gerek kalmaz
allahım sağlıklı sıhhatli almak nasip etisn kucağımıza kuzum
seninkide hayırlı olsun