- 5 Aralık 2015
- 5.790
- 11.603
- 36
-
- Konu Sahibi philosophy
- #1.581
diğer deterjanlar kadar iyi çıkarıyor diyemem açıkcası bazı lekeler kalabiliyor o durumda sadece koslanın leke cıkarıcısı var bilirsiniz biraz ondan eklıyorumetimatik i ben de merak ediyorum uzun süredir ama çamaşır özellikle de beyazlar konusunda çok hassasım. iyi mi gerçekten. ? önerinize göre denemek istiyorum ben de
Bende %100 doğal yaşama geçemem.
Sabun öyle yapıyor canım ama benim sacım hala dolgun gözüküyor. Eskiden 2 günde yaglı görünüm olurdu. Bugünde önce sabun sonrada biraz sampuan kullanıcam.bende de o his var bitlenmiyimde rezil olurum :)
ciceklientari Direk sabuna geçmekle hata etmişssiniz saçlarımızı içerisinde silikon içeren ürünlere alışkın sabunla yıkayabilmek ve güzel etki alabilmek için saçtaki silikondan kurtulmak gerekitor öncelikle saç alışana akadar bitkisel şampuan kullanın altı ay yedı ay ne kadar sürerse daha sonra sabuna geçerseniz saçlarınızın daha temiz daha gür ve kesinlikle çok daha parlak olduğunu göreceksiniz
Bitkisel şampuanını kendin yapabilirsin aslındasampuanla birlikte kullanıcam bitkisel şampuanlar kepek yapıyor ama araştırmamıştım eczaneden almıştım dünyanın parasını vermiştim kullanamadım. 2 yıl öncede sampuanla kullanmıştım haklısın
Ayyy bit yaparmi acabaBende %100 doğal yaşama geçemem.
Sabun öyle yapıyor canım ama benim sacım hala dolgun gözüküyor. Eskiden 2 günde yaglı görünüm olurdu. Bugünde önce sabun sonrada biraz sampuan kullanıcam.bende de o his var bitlenmiyimde rezil olurum :)
ciceklientari Direk sabuna geçmekle hata etmişssiniz saçlarımızı içerisinde silikon içeren ürünlere alışkın sabunla yıkayabilmek ve güzel etki alabilmek için saçtaki silikondan kurtulmak gerekitor öncelikle saç alışana akadar bitkisel şampuan kullanın altı ay yedı ay ne kadar sürerse daha sonra sabuna geçerseniz saçlarınızın daha temiz daha gür ve kesinlikle çok daha parlak olduğunu göreceksiniz
Tabiki onlar daha temiz içerikliler onların içinden unıbaby i öneririm içeriği en temiz olan oValla benim sabun isi sona erdi
Tovbe yikamam bi daha
Sampuana gecicem tekrar
Acaba bebek sampuanlari daha kimyasalli midir
Onumu kullansam
Bitkisel şampuanını kendin yapabilirsin aslında
El yapımı zeytin yağlı defne sabunu al yarısını hatta daha azda olabilir rendeeyıp benmari usulu erit
İçerisine saçların dökülüyorsa 10 15 damla çam terebentin nemsizse az bi miktar saf zeytin yağı ve hindistan cevizi yağı
Cansızsa e vitamini ekleyebilirsin bunu saçının ihtiyacına göre ayarla
sonrasında sac kremi degilde sac maskesi kullan bu watsonsn avakadolusu olabılır mesela
Bu sekılde kullanırsan başka birşeye ihtiyacın kalmaz
Merhaba,Ben de unsuz sekersiz yasamaya calisiyorum ama bir kac gun anca dayanabiliyorum.sonrasinda tatli krizlerim oluyor maalesef.Ekmegi kestigim donemde ise cok aclik hali cekiyorum,ne yersem yiyeyim doymuyorum :/ seker neysede ekmegi kesince nasil beslendiniz,HIc aclik halleriniz olmadimi?
Onun haricinde un 'alternativler ariyorum.Beyaz un yerine tam bugday unu aldim ama eskisi gibi Paket Paket degil,aldigim iki Paket un bayagidir dayandi.
....vee bugun 4 torba atilacak sey ayikladim.zaten uzun zamandir ayiklayip atiyorum ama Halen atilacaklar oluyor,agzina kadar dolu bir Bazam vardi simdi sadece en lazim olabilecekler var.seneye kadar onlari kullanmazsam ,onlarda gidicek.
Bi kisim seyleride geri donusum icin vericem.kizimin odasi dolu henuz.kuyafetlerin cogunu arkadastan odunc almistim,onlari geri verince bayagi yer acilicak.kendi aldigim bir kac parcayi da,istesem olursa veriyorum.Tabi kac parca sakladiklarim da va,cok degiller ama.
Kendi kiyafetlerimi bayagidir giyiyorum,arada atilacaklari atiyorum.suan ihtiyacim var ama almiyorum cunku Kilo Vermek istiyorum .insallah Kilo vermeyi basarabilirsem Az ama öz ve kullanisli seyler almak istiyorum.suanda da Az kiyafetim var ama insan 4-5sene giyince degisiklik ariyor.
Valla benim sabun isi sona erdi
Tovbe yikamam bi daha
Sampuana gecicem tekrar
Acaba bebek sampuanlari daha kimyasalli midir
Onumu kullansam
Unibaby gecen gun gozume carpmisti markette ama almadimTabiki onlar daha temiz içerikliler onların içinden unıbaby i öneririm içeriği en temiz olan o
Ama ondada maske yada bu mucizevi yağlardan birini kullanmalısın bi süre
Nasıl bir olumuz etki bıraktı sabun? Ben de daha doğal diye çok heveslenerek aldım şampuanlarım bitince sabuna geçecektim. Bir arkadaş şampuanla birlikte kullanarak saçı alıştırmamı önerdi.
2 günde bir yağlanıyor saçlarım ne yapacağımı şaşırdım valla. İnce telli bir de. Hacimli dursun istiyorum.
Annem yıllardır doğal sabun kullanır tararken zaman zaman zorluk çeker ama benimkilerden güzel saçları var. Hem kimyasal değmemiş hem boya dışında işlem görmemiş.
Unibaby gecen gun gozume carpmisti markette ama almadim
Sacta sertlik yapacagi icin nemlendirmem gerek yani bi sure
Tesekkur ederim
Benim hacim yada gurluk problemim yoktu zatenNasıl bir olumuz etki bıraktı sabun? Ben de daha doğal diye çok heveslenerek aldım şampuanlarım bitince sabuna geçecektim. Bir arkadaş şampuanla birlikte kullanarak saçı alıştırmamı önerdi.
2 günde bir yağlanıyor saçlarım ne yapacağımı şaşırdım valla. İnce telli bir de. Hacimli dursun istiyorum.
Annem yıllardır doğal sabun kullanır tararken zaman zaman zorluk çeker ama benimkilerden güzel saçları var. Hem kimyasal değmemiş hem boya dışında işlem görmemiş.
Evet tam olarak buSaçı sert yaptığı için biraz yapış yapışlık ve kalıplaşma oluyor :)
Sampuanla birlikte kullan canım bende öyle yapıcam sabunun o tuhaf etkisini sampuan alıyor. daha sonra dogal sampuana geçeriz. hemen pes etme
Saçı sert yaptığı için biraz yapış yapışlık ve kalıplaşma oluyor :)
Sampuanla birlikte kullan canım bende öyle yapıcam sabunun o tuhaf etkisini sampuan alıyor. daha sonra dogal sampuana geçeriz. hemen pes etme
Belki sadece uc kisimlari sampuanlasam hafifce olabilirdiÖnce sabun kullan sonra sampuan kullan canım bak öyle sabun etkisi kalmıyor saçta
Ne kopyaladim buraya bilmiyorumBelki sadece uc kisimlari sampuanlasam hafifce olabilirdi
Sagolasin cnmhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?posts/44075986/like
Watsonun o avakadolu ve diğer çeşitleri olan maskeleri hiç ama hiç iyi değil kimyasalın dibi.Bitkisel şampuanını kendin yapabilirsin aslında
El yapımı zeytin yağlı defne sabunu al yarısını hatta daha azda olabilir rendeeyıp benmari usulu erit
İçerisine saçların dökülüyorsa 10 15 damla çam terebentin nemsizse az bi miktar saf zeytin yağı ve hindistan cevizi yağı
Cansızsa e vitamini ekleyebilirsin bunu saçının ihtiyacına göre ayarla
sonrasında sac kremi degilde sac maskesi kullan bu watsonsn avakadolusu olabılır mesela
Bu sekılde kullanırsan başka birşeye ihtiyacın kalmaz
Yok pes etmeyi düşünmüyorum çünkü bir kere karar verdim. Eşim de destekçim bu konuda zaten. Sende deneyimlerini paylaş olur mu? Ben de bu akşam başlayayım madem şampuanla birlikte devam edeyim.
:)
Belki sadece uc kisimlari sampuanlasam hafifce olabilirdi
Sagolasin cnmhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?posts/44075986/like