- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.221
-
- Konu Sahibi philosophy
- #1.441
Çok teşekkür ederim.hiçbir şey olmuyor. saçları çok alıştırdığımız için ilk garip gelecek hafiflik hissedeceksin sonra da adapte olur özüne döner saçların zaten
rica ederim çok rahatlayacak saçların sana teşekkür edecekÇok teşekkür ederim.
Elimdekini bitirip saç kremini de tarihe gömeceğim...
Sabırsızlanıyorum...rica ederim çok rahatlayacak saçların sana teşekkür edecek
kurutma makinesi çok kullandım çeşit çeşit, yurtlarda, çamaşırhanede ama evime almadım.kızlar günaydın
chılechıko ben 3 gundur karbonat ve sırkeyle yıkanıyorum su an bı sıkıntım olmadı
bı haftadan sonra gerı bıldırım yapacağım
ıkı gun once bısey yaptım kendımı hala takdır edıyorum
salona bı baktım ord burda ıvır zıvır sus eşyası aldım elıme kucuk bı kolı ıstemedıgım gözüme hos gelmeyen tum ıvır zıvırı kaldırdım bı baktım salon genısledı o kucuk seyler meğer hıc toplu gostermıyomus
sonra gırdım mutfağa rafım o kadar azkı esımı cagırdım ıkı tane ek raf kestırdım mutfakta kullanmadığım hıcbırsey yok bu arada ayıkladım ama tezgahın ustu falan o kadar doluydukı esım rafları kestırdı herseyı dolapların ıcıne koydum tezgahım bomboş kaldı oh bea dedım yatak odasına gırdım aynalı dolabın ustunu boşalttım
dun bı toz alım dedım yemınle 10 dakıka bıle surmedı nasıl mutlu oldum yarım saatten az surmezdı normalde
evde ayıklayacağım pek bısey yok kullanmadığımı atarım satarım verırım bı yer bulurum mutlaka
sus esyalarımıda kardesıme vercem odasını guzellestırmek ıstıyodu
bayada begenıyodu benım sus eşyalarımı onlarıda kargo yapıp gonderdınmı sorun kalmıycak
kızlar bıde kurutma makınasına nasıl bakıyosunuz ben kısın sıddetle almak ıstıyorum yazın vazgecıyo gıbı oluyorum vakitten tasarruf saglıyomu kullanıyomusunuz
size elsevin saç bakım yğını öneririm. ben de saç kremi kullanmayı bıraktım ve saçlarım mümkün değil açılmıyordu. bu yağ ile tanıştım. hem çok ucuz hem de uzun süre gidiyor. 10 TL ye alıyorsunuz 1-2 pompa elinize sıkıp saçlarınıza yediriyorsunuz ve ipek gibi açılıyor saçlar. 1 şişesi rahat 2 ay gider yani. saçlarınıza hem bakım hem de kolay açmanız için güzel bir ürün. mutlaka deneyin derimhttp://www.medikalakademi.com.tr/tuketim-cilginligi-doyumsuzluk/
merhaba kızlar
üstte eklediğim linki okumanızı tavsiye ederim.
chilekciko 2-3 yıl önce yurtdışına giderken kremimi unutmuştum. orada da bilmediğim birşeyi almak istememiştim. saçlarımı tararken çok zorlanmıştım.
ama niyet ettim bi kere bırakacağım. bi bakacağım.
selincim karbonat ve sirkeyi nasıl kullanıyorsun. bildiğimiz üzüm sirkesi mi
bunların hepsi fuzulisize elsevin saç bakım yğını öneririm. ben de saç kremi kullanmayı bıraktım ve saçlarım mümkün değil açılmıyordu. bu yağ ile tanıştım. hem çok ucuz hem de uzun süre gidiyor. 10 TL ye alıyorsunuz 1-2 pompa elinize sıkıp saçlarınıza yediriyorsunuz ve ipek gibi açılıyor saçlar. 1 şişesi rahat 2 ay gider yani. saçlarınıza hem bakım hem de kolay açmanız için güzel bir ürün. mutlaka deneyin derim
Çok doığru saç kremsiz tarayamazken saç kremini bıraktım alışma süresi sıkıntılıydı ama kremsiz kolaylıkla tarıyorum artık. Sadece saçım kuruduktan sonra sert ve kuru oluyor nemlendirme ihtiyacı oluyor bunu aşamadım. Mecburen dpğal yağlara yönelip bakım yapıyorum. ya da kuruduktan sonra elsevin yagını ya da argan yağını sürüyorum kurtulamadım bir türlü. tabiki buna da şükür diyorum.bunların hepsi fuzuli
bu bakım ürünlerini o kadar çok kullandık ki sonunda onlar olmadan yaşayamayacakmışız gibi.
ben özentiyle bu ürünlere yönelmeden önce de saçlarımı tarayabiliyordum
ama ne zaman bunları kullanmaya başladım saçlarım resmen bağımlı oldu.
elbet kimyasalları bırakınca saçlar bir şaşıracak ne oluyor kimyasal istiyoruz diye bağıracaklarne yapsınlar bağımlı olmuşlar.
ama sonra vücudun eski sağlığına kavuşacak emin ol. annemizin karnından bu ürünlerle dünyaya gelmedik
doğal yağ kullansan, markalı ambalajlı ürünse muhakkak içeriğinde istenmeyen şeyler de olacak. zeytinyağıyla açmaya çalışsan misal. zeytinyağı ve yumurta ile saç maskesi yapıyoruz ya hani. ondan sonra nasıl saçlar tel tel dökülüyor, parlıyor, güçleniyor. zeytinyağı süper olurdu gibi. şöyle eline bir iki damla damlatıp saçlarına masaj yapsan. ben hiç denemedim ama saç maskesini sık sık yaparım ve vücudumda en sevdiğim yerim saçlarımÇok doığru saç kremsiz tarayamazken saç kremini bıraktım alışma süresi sıkıntılıydı ama kremsiz kolaylıkla tarıyorum artık. Sadece saçım kuruduktan sonra sert ve kuru oluyor nemlendirme ihtiyacı oluyor bunu aşamadım. Mecburen dpğal yağlara yönelip bakım yapıyorum. ya da kuruduktan sonra elsevin yagını ya da argan yağını sürüyorum kurtulamadım bir türlü. tabiki buna da şükür diyorum.
Doğal yağlarla bakım yapıyorum zaten. ama misal sacım sekıl verılemeyecek asılıkte oluyor bazen işte mecburen argan yağını yada elsevi kullanıyorum.doğal yağ kullansan, markalı ambalajlı ürünse muhakkak içeriğinde istenmeyen şeyler de olacak. zeytinyağıyla açmaya çalışsan misal. zeytinyağı ve yumurta ile saç maskesi yapıyoruz ya hani. ondan sonra nasıl saçlar tel tel dökülüyor, parlıyor, güçleniyor. zeytinyağı süper olurdu gibi. şöyle eline bir iki damla damlatıp saçlarına masaj yapsan. ben hiç denemedim ama saç maskesini sık sık yaparım ve vücudumda en sevdiğim yerim saçlarımhatta tek beğendiğim yerim diyebilirim
benim sorunum da şampuan. duş jeli yerine doğal sabuna döndüm ama şampuan yerine ne yapacağım bilemiyorum. zeytinyağlı sabuna mı dönsem yoksa no poo akımına mı katılsam
denedin mi !!! süper yaDoğal yağlarla bakım yapıyorum zaten. ama misal sacım sekıl verılemeyecek asılıkte oluyor bazen işte mecburen argan yağını yada elsevi kullanıyorum.
no poo yu bi ara denedim verimli sonuçta aldım aslında ama ben saçımda şampuan kokusunu seviyorum. Bu konuyu yok sayıyorum o yüzden
İlk ben 2-3 hafta denemiştim sanırım. çabuk alıştı saçlarım. ama o ara belimdeki saçlarımı küt kestirmiştim ve kalan kısım işlemsizdi. Bunun etkisi vardır sanırım. Temizlik olarak ilk etapta temiz gelmedi ama sonra farkı hissettim. İşte sonuç olarak bana uygun değilmiş bıraktım. Seviyorum şampuan kokusunu.denedin mi !!! süper ya
cesaret edemiyorum bir türlü
kafamdaki o yağlı yağlı çıkmayan şampuandan nefret ediyorum resmen ağırlık bırakıyor saçlarda
ama temizlik hastalığım da var. no poo için en az 4 en fazla 6 hafta diyorlar. o kadar süre nasıl dayanırım bilemiyorum
2-3 ayda bir zeytinyağı yumurta maskesi bile bana acayip iyi geliyorken sadece sabununu kullanmak... aslında olur gibi...Ben zeytin yağlı sabun denemiştim bir sürü saçım cıkmıştı. Tekrar alıp devam etsem olur aslında.