- 5 Haziran 2014
- 3.114
- 6.048
-
- Konu Sahibi philosophy
- #1.461
2-3 ayda bir zeytinyağı yumurta maskesi bile bana acayip iyi geliyorken sadece sabununu kullanmak... aslında olur gibi...
Biz marketlerden aliyoruzBende zeytin yağlı sabun alayım ama tam saf olanını nerden alıyorsunuz?
Maskey nasil yapiyorsun ogrenebilirmiyim2-3 ayda bir zeytinyağı yumurta maskesi bile bana acayip iyi geliyorken sadece sabununu kullanmak... aslında olur gibi...
Beyaz olunca mecburen tabiBen mecburen boyuyorum callen
Beyazim var cunku
Cok uzuluyorum bu duruma
Keske olmasaydi da arada bir keyfi boyasaydim ama alnimin ust kisminda bi tutam beyaz var ki az dibi gelse boyamak zorundayim
1 bucuk ayda bir boyuyorum anlayacagin
Arada boyamamak icin rimel suruyorum
Sirf iki boya arasini acmak icin
Tamtabi diye bir site varBiz marketlerden aliyoruz
Yesil bi karton kutunun icinde 4 lu satiliyo olmasi lazim
Zyagli defne sabunu yaziyo ustunde ama baska oneriler varsa bende bi bakmak isterim
Aynen ben deYeni yil kutlamam
Yilbasi temali hicbirseyi evime sokmam
Farkli kultur dayatmalarindan hic hoslanmadim oldum olasi
Para tuzagi tuketim manyakligi baska bisey degil
Ayni zamanda sevgililer gununden de
Anneler babalar gununu de sevmem
Annemler bekler diye arar kutlarim ya oncesinde ya sonrasinda ufak bi hediye alirim
Kızlar evinizde yumuşatıcı kullanıyor musunuz. Ben hep kullandım ama bıraksam mı diye düşünüyorum.
Bir de evimde Nivea bebe nemlendirici ve Dr. Jonhson bebe yağı var. Bunları atsam mı sizce. Nasıl kullanılır bunlar. Öneriniz var mı
aynen benim saclar da taranmıyor@Mistik Kedi ne guzel yazmissin ev de nekadar az esya o kadar guzel oluyor.. M maviduvar1 benimde saclarim cok bakim istio krem olmadan taranmiyor dugum oluyor bildigin :S sampuandan bebek sampuanina gecis yapmistim dus jelinden de sabuna.. sac kremi cok az var evde o bitsin daha almayacagim ama argan yagi var elsevin onu kullanmazsam sacimla basa cikamiyorum. Dustan sonra onu surup oyle tariyorum.. kimisi sadece karbonat ve sirke kullaniyor banyoda.. bilemiyorum o asamaya ne zaman gelirim
kendi evim olsa ben de mutfağa ek raf yaptırırdımkızlar günaydın
chılechıko ben 3 gundur karbonat ve sırkeyle yıkanıyorum su an bı sıkıntım olmadı
bı haftadan sonra gerı bıldırım yapacağım
ıkı gun once bısey yaptım kendımı hala takdır edıyorum
salona bı baktım ord burda ıvır zıvır sus eşyası aldım elıme kucuk bı kolı ıstemedıgım gözüme hos gelmeyen tum ıvır zıvırı kaldırdım bı baktım salon genısledı o kucuk seyler meğer hıc toplu gostermıyomus
sonra gırdım mutfağa rafım o kadar azkı esımı cagırdım ıkı tane ek raf kestırdım mutfakta kullanmadığım hıcbırsey yok bu arada ayıkladım ama tezgahın ustu falan o kadar doluydukı esım rafları kestırdı herseyı dolapların ıcıne koydum tezgahım bomboş kaldı oh bea dedım yatak odasına gırdım aynalı dolabın ustunu boşalttım
dun bı toz alım dedım yemınle 10 dakıka bıle surmedı nasıl mutlu oldum yarım saatten az surmezdı normalde
evde ayıklayacağım pek bısey yok kullanmadığımı atarım satarım verırım bı yer bulurum mutlaka
sus esyalarımıda kardesıme vercem odasını guzellestırmek ıstıyodu
bayada begenıyodu benım sus eşyalarımı onlarıda kargo yapıp gonderdınmı sorun kalmıycak
kızlar bıde kurutma makınasına nasıl bakıyosunuz ben kısın sıddetle almak ıstıyorum yazın vazgecıyo gıbı oluyorum vakitten tasarruf saglıyomu kullanıyomusunuz
aynen beni de şu mavi sulara kuaför alıştırdıbunların hepsi fuzuli
bu bakım ürünlerini o kadar çok kullandık ki sonunda onlar olmadan yaşayamayacakmışız gibi.
ben özentiyle bu ürünlere yönelmeden önce de saçlarımı tarayabiliyordum
ama ne zaman bunları kullanmaya başladım saçlarım resmen bağımlı oldu.
elbet kimyasalları bırakınca saçlar bir şaşıracak ne oluyor kimyasal istiyoruz diye bağıracaklarne yapsınlar bağımlı olmuşlar.
ama sonra vücudun eski sağlığına kavuşacak emin ol. annemizin karnından bu ürünlerle dünyaya gelmedik
Mavi su meyli ben bilmiyorum??aynen beni de şu mavi sulara kuaför alıştırdı
eskiden saçımı tarayabilirdim ama artık o olmadan taranmıyor
kuaförde fön öncesi taramak için sıkıyorlardı,ilk kuaförüm bana sattı, saç gerçekten kolayca açılıyor aama kimyasal olduğu için onun dabırakılması gerekiyor artıkMavi su meyli ben bilmiyorum??
Pazar günü evde kozmetik temizliği yapi cam bende yarın müsait di ilim malesef...
Bisey kalmamis kiKızlar ben daha evimi bitiremedim her köşeden bir şeyler çıkıyor.
Moralim bozuluyor ben nerelere para harcamışım böyle inanamıyorum.
Hemde çoğu gözümde gereksiz artık bunların . Enerjimi düşürdüler.
İhtiyacı olanlara veriyorum çıkan her şeyi.
Buradan bana arada bir bitti mi bekliyoruz diye sorun lütfen yoksa vazgeçmek istemesem de vazgeçeceğim zorlandım iyice.
Kalan yer mutfağın yarısı + bekarlık odam... onu da getirmişim ya
Bir de daha temizlik yapılmadı bu sadece ayıklama. Her odayı ayıkladıktan sonra rahatça temizliğe başlarım dedim.
Dip köşe temizlik istiyorum halıları yıkatıcam...
İşten gelince yapıyorum haftanın 4 günü. Diğer günler yapamıyorum.
Bana dua edin bitirmem için lütfen.
Kızlar ben daha evimi bitiremedim her köşeden bir şeyler çıkıyor.
Moralim bozuluyor ben nerelere para harcamışım böyle inanamıyorum.
Hemde çoğu gözümde gereksiz artık bunların . Enerjimi düşürdüler.
İhtiyacı olanlara veriyorum çıkan her şeyi.
Buradan bana arada bir bitti mi bekliyoruz diye sorun lütfen yoksa vazgeçmek istemesem de vazgeçeceğim zorlandım iyice.
Kalan yer mutfağın yarısı + bekarlık odam... onu da getirmişim ya
Bir de daha temizlik yapılmadı bu sadece ayıklama. Her odayı ayıkladıktan sonra rahatça temizliğe başlarım dedim.
Dip köşe temizlik istiyorum halıları yıkatıcam...
İşten gelince yapıyorum haftanın 4 günü. Diğer günler yapamıyorum.
Bana dua edin bitirmem için lütfen.