- 23 Eylül 2013
- 23.875
- 48.558
-
- Konu Sahibi philosophy
- #1.281
ben eve girince hiç oturmadan yapmam gereken herşeyi yapıyorum. bi kahve içmelik eşimle oturuyoruz o kadar. onun dışında çocuğun ödevi çantası ertesi günü giyecekleri ve kendi hazırlıklarımı yapıyorum. oturunca oturup kalıyorum çünkü
geztapo... geçenlerde almak istediğin bir kitap vardı??Ertesi gün için hazırlık olayı gerekli bence de.Sabah uyku sersemi herşey insana zul geliyor çünki.Sümeyracım evliliğin ilk yıllarında düzen oturmuyor bunun için biraz daha zaman lazım bana göre.Papatyacım nacizane bir arkadaş tavsiyesinde bulunmak istiyorum izninle.Benim oğlan seninkinden büyük biliyosun .Çocukların sorumluluğunun daha fazla farkında olabilmesi için, ödev ve çanta hazırlama eylemlerini kendileri yapmalı diye düşünüyorum.Özellikle erkek çocuğu fıtraten h izmet beklemeye müsait bir yapıya sahipler.Ben emire 4. sınıfın başından itibaren bu konuda tek bıraktım.Sadece anlamadığı ,beceremediği bir konu olursa yardımcı oluyorum.teog öncesi babası ve ben konuları paylaşıp özel ders gibi tekrar yaptık birlikte.Hani özel bir durum olduğu için.Cantanı hazırla diye söylüyorum tabii her akşam halaben zamanında borçlar yokken giyip gezdiğim için hiç pişman değilim.Çünkü şimdi yapamıyorum ,hersey gençlikte güzel.İsraf etmeden insanın kendini ödüllendirmesi iyi birşey bence.Sade yaşamdan kastımız cimriliğe varan paraya kıyamasma durumu olmasmalı fikrimce...
Ertesi gün için hazırlık olayı gerekli bence de.Sabah uyku sersemi herşey insana zul geliyor çünki.Sümeyracım evliliğin ilk yıllarında düzen oturmuyor bunun için biraz daha zaman lazım bana göre.
Bahar yanlışlık var canım ben böyle bişey demedim hatlar karıştıgeztapo... geçenlerde almak istediğin bir kitap vardı??
neydi yada böyle birsey yazan sendin demi?
Yıllık izinde iki gün bütün olarak eve ayırırsan hallolur ya da bir haftasonu.parça parça olunca bir tarafı yaparken diğer taraf karışıyor.Evet karmaşık bir dönemdeyim ev toplamak istiyorum ama elim gitmiyor bir türlü.
Düzen için çabalamak lazım ama ben yemek yapıp bulaşık yıkadığıma sükreder oldum.
Kendime gelmem şart ama nerden başlasam bilemiyorum.
nar ağacının yazarını seviyorum demedin mi ya... valla tüm sayfaları gezcem simdiBahar yanlışlık var canım ben böyle bişey demedim hatlar karıştı
Kızlar bir sorum var
Misafiri nerede yatırıyorsunuz
Bana eşya alınırken misafir için karyola aldırdılar
Evde tam hatırlayamadım ama 8 civarı yorgan var, sayısını bilmediğim kadar yastık
Ne yapacagım ben bunlarla : (((( evdeki en büyük sorun bunlar
Bir de deli gibi para verdiğim bir yatak örtüm var, neredeyse hiç kullanmadım, cok ağır bir şey zaten, neden aldım hiç bilmiyorum
Bir şey daha koltuk örtüsü, hali örtüsü kullanıyor musunuz , özellikle çocuğu olanlar
Haaanar ağacının yazarını seviyorum demedin mi ya... valla tüm sayfaları gezcem simdi
_sekerpare_ canım aslında ben oğluma ödev konusunda yardımcı olmuyorum. sadece o ödevini yaparken odasında oturup zikir çekiyorum ya da kitap okuyorum. zaten gün boyu ayrıyız diyip yanında olmak istiyorum.
çanta konusunda evet kesinlikle haklısın. bazen o hazırlıyor ama bazen de ben yapıveriyorum. bu konuya biraz daha özen göstereceğim. çok teşekkür ederim.
Canim izin verirsen, bu kitabi sana hediye etmek istiyorum.Haaakız Allah iyiliğini versin .Ulen akşam ne yidiğimi unutuyom yaa...Doğru valla ayy afedersin evet nazan bekiroğlunun yeni kitabı mücella ...Almak istiyorum ama ikinci ele düşsün ucuzlasın diye bekliyorum.
Canim izin verirsen, bu kitabi sana hediye etmek istiyorum.
Yıllık izinde iki gün bütün olarak eve ayırırsan hallolur ya da bir haftasonu.parça parça olunca bir tarafı yaparken diğer taraf karışıyor.
Canim izin verirsen, bu kitabi sana hediye etmek istiyorum.