- 23 Eylül 2013
- 23.875
- 48.558
- Konu Sahibi philosophy
- #1.301
Bende de 4 tane yatak örtüsü var deli paraya aldığım..
Vicdan azabından uyuyamıyorum bazen
4 tane mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende de 4 tane yatak örtüsü var deli paraya aldığım..
Vicdan azabından uyuyamıyorum bazen
4 tane mi
Depresyon=minimalist hayat
Canim birsey almak istemiyorki alayim.3-4 yildan beri ayni botlari giyiniyorum :)
Mutluluki hikayeni dinlemeyi çok isterdim.
Bu kadar net anlatılamazdı sanırım.
Beni daha doğrusu eski beni anlatmışsın.
Ben öyle çok alıyordum ki kelimelere sığmaz.
Ama almak beni Mutlu etmiyordu. İşyerimde yaşadığım mobbingin nedeniyle bunları yaptığımı sonradan anladım. Farkındalık sağlamamda psikoloğum, buradaki tipikler ve kişisel gelişim kitapları etkili oldu.
O kadar vermeme ve 1.5 yıldır kıyafet alma konusunda temkinli davranmama rağmen bu kış henüz hiç gitmediğim sıra bekleyen kıyafetlerim var.
Artık elim almaya gitmiyor. Parama kıyamıyorum.
Almamak beni çok daha Mutlu ediyor.
Ne diyim bilemedim ben 1 tane aldığıma pişman oldun anneme verdim.
Sen 4 taneyi nereye koyuyosun bence hediye et en azından 2 tane kalsın sonra kullan eskit kurtul
Bende öyle düşündüm
Birini verdim
Diğer üçünden birine kıymaya çalışıyorum bu ara
Ayrılamadım henüz...
Benim canım çok şeyler almak istiyor, ama en az 3 yıl daha kemer sıkmaya devam .Allah sağlık versin.Sizce almak mı alamamak mı depresyona sokar insanı?
benım çocuk yok... ama olsa ilk eşe dosta haber salarım...merhaba kızlar, ben de uzun süredir öyle yaşamaya çalışıyorum. şu an hamileyim ve bebek için alınanları görünce çok şaşırıyorum. ilk çocuk vs. diye nelere para veriliyor. bana arkadaşlar cimri gözüyle bakıyor ama ben gereksiz bulduğum için almıyorum.
Nasıl kestin unu ve şekeri,takip ettiğin bir program var mı,unsuz ve şekersiz nasil besleniyorsun? Zor mu? Kilo verdin mi? Farkındayım çok soru sordum ama bende merak ediyorum.Selam kızlar
Bu ara bol yatılı misafirim var
15 gündür şeker ve un tüketmiyorum,artık zor gelmiyor
Bıraktığıma inanıyorum
Kışlık yazlık baya az giysim kalmış,kendimle gurur duydum
Bir yakınım geldi paltosu 2 bin tl çantası bin tl ayakkabıları da öyle bir şeydi
Ona da dedim ben marka olayını hayatımdan çıkardım
Eşyaya okadar para veremem,hatta hiç.vermem
Yaşasın sade hayat
merhaba kızlar, ben de uzun süredir öyle yaşamaya çalışıyorum. şu an hamileyim ve bebek için alınanları görünce çok şaşırıyorum. ilk çocuk vs. diye nelere para veriliyor. bana arkadaşlar cimri gözüyle bakıyor ama ben gereksiz bulduğum için almıyorum.