- 23 Eylül 2013
- 23.868
- 48.540
-
- Konu Sahibi philosophy
kızlar tavsiyelerim verin atın kurtulun,luzumundan fazla hiçbir şeye gerek yok
şimdiki aklım olsa misafir için yemek takımı almazdım,neyseki çeyizden kurtuldum,ev yavas yavas rahatlamaya basladı
kural, düz zeminlerin üstü düz kalacak
kızlar tavsiyelerim verin atın kurtulun,luzumundan fazla hiçbir şeye gerek yok
şimdiki aklım olsa misafir için yemek takımı almazdım,neyseki çeyizden kurtuldum,ev yavas yavas rahatlamaya basladı
kural, düz zeminlerin üstü düz kalacak
benim misafir icin özel kasik catal takimim yok tek var ve herkese kullaniyorum kalitelisini ve en hosuma gideni aldim kullan bence
Kendimi takdir ettim konulardan biridir. Misafirlik diye yemek takımı almadım 2 yemek takımı mevcut evde eşimle beni ve gelebilecek misafirlerimizi ağırlamaya yetiyor. kahvaltı takımı, fransız yatak örtüleri, 40 tane havlu bilmem kaç tane nevresim takımları , pikeler, gereksiz aksesuarlar ve benzerleri ile hiç doldurmadım evimi.
Kullanılmayan ama sözde adetlerde olan hiçbir şeye para vermedim. Evim çok sakin, rahat ve huzurlu. Hala çıkarabildiğimi çıkarırım.
Bir tek kitaplar onları çıkarmıyorum.
kullandıklarım da bir hayli fazla,zamanla kırılıp eskirlerse yerine misafir için aldıklarımı koyacağım,yeni takım almayacağımbenim misafir icin özel kasik catal takimim yok tek var ve herkese kullaniyorum kalitelisini ve en hosuma gideni aldim kullan bence
sadelik gerçekten huzur veriyorKendimi takdir ettim konulardan biridir. Misafirlik diye yemek takımı almadım 2 yemek takımı mevcut evde eşimle beni ve gelebilecek misafirlerimizi ağırlamaya yetiyor. kahvaltı takımı, fransız yatak örtüleri, 40 tane havlu bilmem kaç tane nevresim takımları , pikeler, gereksiz aksesuarlar ve benzerleri ile hiç doldurmadım evimi.
Kullanılmayan ama sözde adetlerde olan hiçbir şeye para vermedim. Evim çok sakin, rahat ve huzurlu. Hala çıkarabildiğimi çıkarırım.
Bir tek kitaplar onları çıkarmıyorum.
ben verdim kurtuldum : )))Benimde daha kullanmaya fırsat bulamadıgım havlular var onlarıda ablama ve anneme veriyim
sadelik gerçekten huzur veriyor
bizim eve gelen çoğu kişi eviniz çok huzurlu diyor,bence sadeliğin büyük etkisi var, bir de tv yok
ben verdim kurtuldum : )))
çok vermeye kıyamadıklarımı hep anneme ya da kardeşime veriyorum zaten : ))
Benimde daha kullanmaya fırsat bulamadıgım havlular var onlarıda ablama ve anneme veriyim
Ne giysem rahat hissedemiyorum,ve bu yüzden bir arayış içindeyim.dar pantolon uzun tunik genelde yazın tercih ediyorum,kışın uzun tunik giyemiyorum pek.lcw de bazen güzel şeyler buluyorum ama geneli çok incikli boncuklu gibime geliyor,kapalilar için çok fantastik kıyafetler yapıyorlar.biraz kilo aldım bu yüzden de bu hissiyati yaşıyor olabilirim.ama net bir tarz belirlemek istiyorum.
Günaydın kızlar
bende anneme götürülcek bardak ıvır zıvır var.
Birde misafir çatal kaşık setimi daha 2 kez kullanmışımdır. devamlı kullansam mı onuda? ve 3 takım daha çatak bıcak setim var biri annem almıştı birini eşim almış zamanında, birinide ben aldım. bir takımınıda geri annememi versem acaba ?
çantalardan biraz ayırıcam bir kaç tanesini hiç kullanmıyorum.
mutfagımda yine birkaç verilecek esya var. onun dışında baya ferah bir eve kavuştum hem geniş hem lüzumsuz esyalardan uzak bir evim var artık.
yine alışveriş yapmıyorum şubat marta kadar hiçbirşey almıcam eve.
Dün alışveriş yaptım 32 tl tuttu deterjan vs. aldım çamaşır makinesi hergün çalışıyor. 1-2 makinelik yıkanıcaklar kaldı.
bugün sabah erken kalktım bulaşıkları hallettim. Genelde yıkamadan uyumazdım ama yetiştiremedim
Sabah daha çok iş yapılıyor onu farkettim. 6:30 gibi kalsam demekki çok yararlı olucak.
Ay çok yazdım :)
işte ben de bunu istyiorum10 tane var sanırım. Fazlasıyla yetiyor. Hediye edin bence de.
Benim bazamın altı bile dolu değil. 3 tane battaniyem vardı hiç kullanmadığım birini yolladım. İki yorgan 4 yastık var. Kalabalık misafir gelince yastıksız yatıyoruz ev sahibi olarak bazen : ) Yatak odamızda halı yok.
Giyinme odası farklı gardropa başka bir odada. Yatak odası da boş ve rahat, sabahları sakin uyanmayı etkilediğine inanıyorum.
işte ben de bunu istyiorum
görünen yüzeyler boş olsun,hatta görünmeyen yerler bile boş olsun :)))
inşallah bir gün olacak
pardüse öneririm,sade ve şık,kombine gerek yok,en iyisiBen kıyafet alma nedenimi buldum ama çözüm bulamıyorum.kendimi rahat hissedecegim,sade. Rahat,dikkat çekmeyen ama şık bir tarz oluşturmaya çalışıyorum ama yapamıyorum.kapaliyim bununda erkisi var malesef çok klasik modeller var bizim için.istediğim tarzda kıyafetler çok pahalı markalarda var malesef.mesela heryer skinny kot ama ben hoşlanmıyorum şöyle bol model istediğim gibi bir kot yok,en son levis ten erkek pantolonu aldım onunda pacalarini kestim bi garip oldu.modaya el aticam bu gidişleyani etek filan çok giymiyorum hafif bol bir pantolon üzerine biraz uzun bir şey giysem kâfi ama istediğim gibi bir kıyafet bulamıyorum bu konuda eksiklik olduğu için de olanlar çok pahalı,bu konuda fikir verebilecek varmı acaba?
10 tane var sanırım. Fazlasıyla yetiyor. Hediye edin bence de.
Benim bazamın altı bile dolu değil. 3 tane battaniyem vardı hiç kullanmadığım birini yolladım. İki yorgan 4 yastık var. Kalabalık misafir gelince yastıksız yatıyoruz ev sahibi olarak bazen : ) Yatak odamızda halı yok.
Giyinme odası farklı gardropa başka bir odada. Yatak odası da boş ve rahat, sabahları sakin uyanmayı etkilediğine inanıyorum.
2 çatal bıçak takımı yetiyor. Misafir için olanı bence günlük kullanma. Özellikle çatal ve kaşıklar en çok kullanılanlar olduğu için parlaklığı pek kalmıyor. Ben 1 takım çeyizime almıştım, evlenince eşim de günlük takım aldı. 6 lı takım falan annem verecekti, almadım bile. 3 takım hiç kullanılmamışsa annene geri verebilirsin, kardeşin falan varsa çeyizine koyabilir.