sade yaşam

Aslında mutfakla ilgili hiç takım almadım
oda şöyle evlendiğimde hiç bişey alcak param yok tu
evde annemden 2 tencerem vardı onun aldığı 12 ad tabak
çatal ve kaşık
neden bilmiyorum
şimdi alabilir ama garip geliyor takımı alıp napıcam diye düşünüyorum:KK53:
bende mi gariplik
hiç çeyizimde yok ya benim:cool:

Takım alma ayrı satılan parçalar daha güzel oluyor ki ihtiyaç değilse onuda alma. bir takım 600-700 tl o zamanlar bir aylık maaşımdı. şimdi yazık paramla rezil oldum buna denilir. :KK57:

Takım alma ayrı satılan parçalar daha güzel oluyor ki ihtiyaç değilse onuda alma. bir takım 600-700 tl o zamanlar bir aylık maaşımdı. şimdi yazık paramla rezil oldum buna denilir. :KK57:
Benimde bişeyim yok almıycam zaten
bi tek tencere seti istedim kayınvalidem evinizini halledelim alırız dedi
düzegün bişeyler bakıcam

Bende sakin bir ev istiyorum ama çevrem de sanki ev boş hiç birşeyim yokmuş muamelesi görüyorum sinir oluyorum. orta sehbam hasar gördü kenarı hani yaza kadar çıkartır beni ama illa gidelim yenisini alalım diyenler var. Çevremizden baskı görmesek belki bu kadar takım takım almazdım herşeyi
ev taşıyoruz soruyolar
çeyiz sandıgın nerde ?
-sandığım yok gerek duymadım...
vitrinene şunları koyalım tatlım
-vitrinim yok mutfaga koyuy
ay canım hadi hemen halı alalım
-şuanda acelesi yok ben idareten kilim sericem oraya
boş odana kesin köşe almalısın ?
-ben orayı çocuk odası yapıcam ilerde...
hımmm anladım sen bilirsinler
vs. vs.
Yani ev taşırken bir yandan da bunlarla uğraştım artık sen tahmin et :)
İçimi dökesim geldi senin evi hayal edince :KK51:
canim üc yillik evliyim evimde 3 oda var ikisi bos birini ardiye yaptim herkes ayni sana dedigi gibi bu odaya köse al buraya sunu al . kitaplarim var cok kiymetli kitapligim var tv unitesini o sekilde aldim vitrin yok ve hic hazzetmiyorum oyle seylerden. evime gelenler bana da biz cok esyadn bunalmisiz senin evin cok ferah diyorlar . mutfagimda yemek masam bile yoktu düsün 3 sene sonra daha iki ay önce aldim

Annemde kapalı, hep hayran kalmışımdır giyinişine kıyafetine. Genelde dar paça pantolon tercih eder, üzerine tunik. Mesela geçenlerde o kadar şık kısa bir yelek almış ki, dedim bunu nasıl giycen sen. Dar paça siyah pantolon üzerine siyah düz tunik kazağını giyip yeleği ile şıklığını süsledi. Yeleğe uygun eşarp takınca çok güzel oldu.
Bende dar paça giyiyorum ama biraz bol dar paçaları daha çok beğeniyorum ama ne giyersem giyeyim sanki daha rahat edebilecegim sekilde giyinmem gerek hissi var çok garip ve bu yüzden arayistayim ya da düşüncelerim değiştikçe tarzım da.mi değişiyor yaşlanıyor muyum o_O

Bende dar paça giyiyorum ama biraz bol dar paçaları daha çok beğeniyorum ama ne giyersem giyeyim sanki daha rahat edebilecegim sekilde giyinmem gerek hissi var çok garip ve bu yüzden arayistayim ya da düşüncelerim değiştikçe tarzım da.mi değişiyor yaşlanıyor muyum o_O
yok canım neden yaşlanasın
toplumda gördüklerimizin etkisi galiba bize yansıyor

canim üc yillik evliyim evimde 3 oda var ikisi bos birini ardiye yaptim herkes ayni sana dedigi gibi bu odaya köse al buraya sunu al . kitaplarim var cok kiymetli kitapligim var tv unitesini o sekilde aldim vitrin yok ve hic hazzetmiyorum oyle seylerden. evime gelenler bana da biz cok esyadn bunalmisiz senin evin cok ferah diyorlar . mutfagimda yemek masam bile yoktu düsün 3 sene sonra daha iki ay önce aldim

Yeni evime raf taktırmadım sırf ugrasmamak için rafları anneme vericem şimdi çok rahat toparlanıyor düzene giriyor herşey önceden toz alırdım ugraşırdım. İlerde kendi evim olursa sadece bu vileda ve süpürge koymak için dolap yaptırırım başkada istemem

yok canım neden yaşlanasın
toplumda gördüklerimizin etkisi galiba bize yansıyor
30 uma girdim artık :) seçenek çok olunca kafa karışıklığı oluyor ama net bir tarz olursa insanın kafasında kıyafet alışverişi minimuma iner diye düşünüyorum.ve o net tarzı belirleyebilir miyim acaba diye düşünmekteyim.

30 uma girdim artık :) seçenek çok olunca kafa karışıklığı oluyor ama net bir tarz olursa insanın kafasında kıyafet alışverişi minimuma iner diye düşünüyorum.ve o net tarzı belirleyebilir miyim acaba diye düşünmekteyim.
bence tam çıtır yaşındasın canım
30 lar iyidir :)
bence daha çok alısveriş yapılacak yaş diye düşünüyorum
ama ben deli giib alışverişe para harcamıyorum :)

Kahve fazla değil de siyah,bordo çok seviyorum ve lacivert :KK36: yazlık kiyafetlerimde daha renkli ve desenli tercih ediyorum ama.
bende siyah ağırlıklı bide griye karşı sempatim var
ama kapalı değilim
kapalıların kıyafetleri çok pahalı ben şoka giriyorum gördükçe
ben 5 tl ye bile kazak alıyorum

Frenler tutmuyor malesef bende :) alışveriş de değil aslında mesele alıp kullanmamak ya da sonradan beğenmemek.

Frenler tutmuyor malesef bende :) alışveriş de değil aslında mesele alıp kullanmamak ya da sonradan beğenmemek.
bende içim gidiyor ama almıyorum
herşeyi giycem bu kış sonraki kış kendime cicier alcam
eşime dedim sen mi almıycan dedi sanki deli gibi alışverş yapıyorumda:KK67:
ama ona ayakkabı aldıyorum ayakları bütün gün mahfoluyor hep aynı ayakkabıyı giymeisni istemiyorum:KK60:

evet burada birrr güzel atttım tuttumm ama bu iki gündür gözlerim vitrinlerden ayrılmıyor kızlaarrr biri beni durdursun galiba sürekli olarak değiştir değiştir giydiklerimden sıkıldım....

X