- 10 Ocak 2015
- 3.282
- 3.131
-
- Konu Sahibi philosophy
- #1.021
evet burada birrr güzel atttım tuttumm ama bu iki gündür gözlerim vitrinlerden ayrılmıyor kızlaarrr biri beni durdursun galiba sürekli olarak değiştir değiştir giydiklerimden sıkıldım....
ben evlenince tüketim alışkanlılklarımı çok değiştirdim iyi şeyler almaya başladım bir de eski mikili şeyleri pek giymiyorum. Bir de sinir olduklarımın bana verdikleri vardı beyin temizliği kısmında markalıymış bilmemneymil hhhiiç baklmadan şutların ihtiyaç sahiplerineeeee.... kaldık 5pantolon 7 gömlek 7 kazak 3 sweatshirt az alıyorum. çoğuna zaten dünya para akıttım indirimde bile... kalitelierin de tarzlarını sıkılınca değiştiriyorum elimde .. bak ne çok halbuki değil mi ama insan iştekaç çeşit kıyafetin varsa hepsini değişik değişik kobieyip foto çekmişti bi arkadaş yazmış bence denemelesin kombinlerin fotolarına bakıp giyiniyormuş
aynen canım işteben evlenince tüketim alışkanlılklarımı çok değiştirdim iyi şeyler almaya başladım bir de eski mikili şeyleri pek giymiyorum. Bir de sinir olduklarımın bana verdikleri vardı beyin temizliği kısmında markalıymış bilmemneymil hhhiiç baklmadan şutların ihtiyaç sahiplerineeeee.... kaldık 5pantolon 7 gömlek 7 kazak 3 sweatshirt az alıyorum. çoğuna zaten dünya para akıttım indirimde bile... kalitelierin de tarzlarını sıkılınca değiştiriyorum elimde .. bak ne çok halbuki değil mi ama insan işte
Kesinlikle. .:)) . Bu cimri olmak vs. Bir durum değil. Akıllı alışveriştir en önemlisi. Gezmeye eğlenmeye spora giderim. Disardada yemeğimi yerim. Ama yerinde ve akillica alışveriş yapmak en önemlisi. Bugün çalışıyoruz bize bu fırsat verilmiş. Peki ya yarın bu gücü kendimizde bulamazsak. . Bu açıdan hayata bakmak gerekiyor.Kızlar hepimizin ortak noktası kitao sevgisi ve diğer tüm eşyaları sevmemek galiba:)) bence burada akıllı hanımlar var, alışveriş bağımlısı, kocasından gelecek tek taşa kafayı takmış, sürekli eşyadan bahseden kapitalist sistemin kölesi olan hatun yok gibi
Bizimki ahsap koyu renk eski model sandalyeliMerhaba,
Mutfak masamı ve sandalyelerimi değiştirmek istiyorum. Misafir gediğinde mutfakta uzun süre oturabileceğimiz rahatlıkta ve uzun süre bozulmayacak sandalyelere ve kullanışlı bir masaya ihtiyacım var. Edindiğim tecrübeye göre cam masa almayacağım, çünkü silince bez izleri belli oluyor, aynı şekilde lake de almayacağım çünkü salon mobilyalarım lake ve çok çizilme problemi yaşadım. Sandalyelerimi de beyaz deri almıştım. Hem karardı hem de çatladı. Mutfak masa ve sandalyelerinizde sizlerin memnun olduğunuz ya da olmadığınız özellikler nelerdir?
Ahh o porselen corba tenceresiBende misafir için alınanlara pişmanım porselen çorba tenceresini daha hiç kullanmadım ve kullanmam da keşke 12 li kase ve yemek tabagı alsam daha güzel olcakmış digerleri boş kalabalık
Çok haklısınKızlar hepimizin ortak noktası kitao sevgisi ve diğer tüm eşyaları sevmemek galiba:)) bence burada akıllı hanımlar var, alışveriş bağımlısı, kocasından gelecek tek taşa kafayı takmış, sürekli eşyadan bahseden kapitalist sistemin kölesi olan hatun yok gibi
Kemal sayar ı bende çok severimBuradA da paylaşayım,kemal sayarın beni sessiz de sevebilir misin kitabından 2 sayfa,azönce okudum
Eki Görüntüle 1691231 Eki Görüntüle 1691232
Kızlar hepimizin ortak noktası kitao sevgisi ve diğer tüm eşyaları sevmemek galiba:)) bence burada akıllı hanımlar var, alışveriş bağımlısı, kocasından gelecek tek taşa kafayı takmış, sürekli eşyadan bahseden kapitalist sistemin kölesi olan hatun yok gibi
Ahh o porselen corba tenceresi
Yemek masasinda davetliler oturur, evin hanimi elinde porselen corba tenceresiyle gelir ve servise baslar...
Hep bu goruntu geliyo gozumun onune ama gercekte mutfakta tencereden doldurup servis yapariz
Tebrik ediyorum o hanım sendin demekRamazanda o porselen çorba tenceresini çok kullandım ben ya.Ben çatal,bıçak takımı alırken arkadaşlarım beni kınamıştı.Ben 200 liraya nehirin takımını almıştım indirimden.Yok aryıldız al ömürlük olur falan demişlerdi, ya benim ne kadar yaşacağım belli değil onu da geçtim sıkılırım ben 10 yıla değiştirirm dedim, burun kıvırdılar.Ama en güzelini yaptığımı zamanla gördüm.Şimdilik seviyorum ama değiştirsem üzülmem hani.
Tebrik ediyorum o hanım sendin demek
Kullanabildiysen ne mutlu sana
Tebrikler ama ilk maddeye bisey eklemek isterimiyi akşamlar, evimdeki fazlalıkları atmak için evime savaş açmıştım ama hakkını yeyiyelim evimde kendini iyi savundu, altı poşet sadece ıvır-zıvır attım, bir koca poşet kullanmadığım çanta, bir kazak urcu büyüklüğünde özel günlerde alınmış (düğün, nişan, nikah vb.) bir kere giyiyip bir köşeye asılmış elbise, 36 beden olduğum günlerden kalma kıyafetler (Ben daha zayıflayıp giyecektim onları)çıktı.Başkasına verilecekleri ayırdım ama daha işim bitmedi.Bu gece uyumamak pahasına bu işi bitirmek istiyorum artık.Sanki bu eşyalardan kurtulursam ferahlayacağımı hissediyorum.Sadece yatağımı bile çıkarmak beni o kadar mutlu etti ki kaygısız insan gibi uyudum gece.Kendime hedefler belirlemeliyim, şuraya yazayım da, arada dönüp bakarım:
1.Ev her zaman temiz olacak (aksi mümkün mü diyebilirsiniz ama benim evim hep dağınık.)
2.Kİşisel bakıma daha çok önem verilecek, makyajlı olunmasa da bakımlı olunacak, tırnak yenmeyecek.KK20:
3.O tez yazılacak.
4.Gereksiz harcama yapılmayacak ve tasarruf yapılacak.
5.Kitap aldığında psikoloji ile ilgili olanlara daha çok para ayrılacak.
6.Bir şey alınacaksa eskisi atılacak.
Yemek takimimin tek kullanmadigim parcasi o tencereTabi, bir ben mi kullanıyorum yoksa, ben yemek takımının her şeyini kullanıyorum ya.
Rica etsem yatağınızın olduğu odanın bir fotosunu özelden atabilirmisniz çok merak ettim.Niye çünkü ben de oğlumun odasını oturma odasına taşıyıp oraya yatağımı koymak istiyorum ben de.zira yan taraftaki komşunun gürültüsünden uyunmuyor yatak odasında .Cesaret edemiyorum bir odada tek yatak ve iki komodin olacak.iyi akşamlar, evimdeki fazlalıkları atmak için evime savaş açmıştım ama hakkını yeyiyelim evimde kendini iyi savundu, altı poşet sadece ıvır-zıvır attım, bir koca poşet kullanmadığım çanta, bir kazak urcu büyüklüğünde özel günlerde alınmış (düğün, nişan, nikah vb.) bir kere giyiyip bir köşeye asılmış elbise, 36 beden olduğum günlerden kalma kıyafetler (Ben daha zayıflayıp giyecektim onları)çıktı.Başkasına verilecekleri ayırdım ama daha işim bitmedi.Bu gece uyumamak pahasına bu işi bitirmek istiyorum artık.Sanki bu eşyalardan kurtulursam ferahlayacağımı hissediyorum.Sadece yatağımı bile çıkarmak beni o kadar mutlu etti ki kaygısız insan gibi uyudum gece.Kendime hedefler belirlemeliyim, şuraya yazayım da, arada dönüp bakarım:
1.Ev her zaman temiz olacak (aksi mümkün mü diyebilirsiniz ama benim evim hep dağınık.)
2.Kİşisel bakıma daha çok önem verilecek, makyajlı olunmasa da bakımlı olunacak, tırnak yenmeyecek.KK20:
3.O tez yazılacak.
4.Gereksiz harcama yapılmayacak ve tasarruf yapılacak.
5.Kitap aldığında psikoloji ile ilgili olanlara daha çok para ayrılacak.
6.Bir şey alınacaksa eskisi atılacak.