sade yaşam

Bugün sade yaşam gazisi sayılırım dostlar, iki haftadır evimdeki fazlalıklarla uğraşıyordum.Boş odam vardı, yatağımı oraya aldım, yatak odamda dinlendiğimi hissetmiyordum ve iyi enerji alamıyordum .Sadece yatağımı boş odaya geçirdim ama geçirirken tırnağım koptu, buna da şükür gerçi.Ama yatağımı o haliyle çok beğendim, yatak odamda kitaplığımda var hem.

yazıyı beğenmeme rağmen maymun örneklemesinde bir mantık hatası var gibi geliyor bana...yumruk yumruktur,el de el...kim de olursa olsun...elinizi yumruk yaptığınızda açtığınızdan daha az bir yer kaplar boşlukta...böyle iken maymun yiyeceğini rahatlıkla çıkarabilir...elini tatlıyı almak için uzanıp geri çekerken elini çıkaramaması için bir düzenek kurulmuşsa olabilir....bu sefer de diğer maymunlar (çok akıllı lar ya)ya aç kalmayı göze alarak tuzağa yanaşmayacak ya da kapana kısılacaklardır....yanlış mıyım??

Davet üzerine geldim. :)
Elin eninin, parmakların el gövdesiyle birleştiği yer, eli yumruk yaptığımızda daha geniş oluyor.
El açık olduğunda, serçe parmağın elle birleştiği yer ile işaret parmağın elle birleştiği yeri parmakları öne çıkararak hafifçe alta alıp elin enini daraltabiliyoruz.

Şu açıklamayı yaparken kafam dağıldı, teşekkür ederim DenizGeldi :))

Ben geldim evi taşıdım.
Baya zormuş ev taşımak ama kurtuldum ev sahibinin negatif enerjisinden hem o kücücük evden.
Allah herkeze ev nasip etsin.

iyi olmuş canım
ne derdi, varmış
senin gibi kşracıyı bulmuşta bunuyor
uğraşsan böyle kolay olmazdı valla

Gününde kirasını veriyoruz ama insan kullanmaya alışmış
yok niye balkonumu yıkamamısım yok niye sokakları süpürmemişim
Daha neler neler onlarla karşılaşcam diye eve korka korka giriyordum kafam rahat şimdi.

bulsun kirasını vermiyen görsün
senin işin sanki sokak süpürmek hasta insan
iyi yamışın bacım

bulsun kirasını vermiyen görsün
senin işin sanki sokak süpürmek hasta insan
iyi yamışın bacım

Evet ne yaparsa yapsın ama hakkımı helal etmiyorum.
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın herkezi
Zaten bu yaz çıkıcaktık engel oldular böylesi nasip kısmetmiş
herşeyi yaşayarak ögreniyoruz... Daha kömürümüzü ve kaporamızı vermedi mahkemeye kadar gidicek bu durum sanırım.

Neyse ev taşırken lazım olmayan birkaç kutu eşyam daha çıktı verilecek. onlardanda kurtulucam.
halı ve tül problemleri yaşadım yaza çıkınca halledicem.
orta sehbamıza eşim sinirden yumruk attı ve içine göçtü. bir orta sehba araştırılacak :)
masamız çizildi tekrar vernik istiyor.

o zaman orta sehpa hediye edecek sana
adamı nasıl sinir etmişler baksana ne garip insanlar
şöyle güzel bi zımpara atıp değişik bi vernik atabilirsin

o zaman orta sehpa hediye edecek sana
adamı nasıl sinir etmişler baksana ne garip insanlar
şöyle güzel bi zımpara atıp değişik bi vernik atabilirsin
Evet zamanla yoluna giricek herşey inş. :)
Yok bir iğnelerini istemem bize huzur versinler yeter.

Günaydın hanımlar hepinize.sümeyra hayırlı olsun şer hayra vesile olmuş baksana.

Evet canım aklımıza gelmeyen başımıza geliyo komsular 3 ay ömür biçmiş siz yine 1 buçuk yıl dayandınız diyorlar.
Günaydın bu arada :)

Yok kuzum enişte için dedim
öylleri uzak olsun

Ben kıyafet alma nedenimi buldum ama çözüm bulamıyorum.kendimi rahat hissedecegim,sade. Rahat,dikkat çekmeyen ama şık bir tarz oluşturmaya çalışıyorum ama yapamıyorum.kapaliyim bununda erkisi var malesef çok klasik modeller var bizim için.istediğim tarzda kıyafetler çok pahalı markalarda var malesef.mesela heryer skinny kot ama ben hoşlanmıyorum şöyle bol model istediğim gibi bir kot yok,en son levis ten erkek pantolonu aldım onunda pacalarini kestim bi garip oldu.modaya el aticam bu gidişle yani etek filan çok giymiyorum hafif bol bir pantolon üzerine biraz uzun bir şey giysem kâfi ama istediğim gibi bir kıyafet bulamıyorum bu konuda eksiklik olduğu için de olanlar çok pahalı,bu konuda fikir verebilecek varmı acaba?

Ne giymek seni içinde rahat ettiriyor.
Kapalı bayanlarda bence uzun çizme uzun kaban yakışıyor. Dar paça kot ve uzunca tunik yakışıyor. kot veya örgü uzun hırkalar oluyor. bazı kapalı seyler çok üniforma gibi duruyor. Alt kısım dara yakın olmalı bence üst bluz de bol olabilir.
Bence lcw gibi yerlerde çok seçenek var. hem uygun hem güzel.
mesela ben sokak modası tunik tayt kombinlerini çok seviyorum.
kot mutlaka dar paça olmalı ve renkler o anki ruh halime bağlı.
t-shirt artık fazla sevmiyorum spor bluz yada gömlek olmalı.
hırkalarım her tür klasik ve spor bulunur.
Ayakkabı konusunda bende noksanım. önceden babet severdim simdi nefret ediyorum
Elbise günlük hayatta kullanmam dügünde bile zor giyerim.

Ne giysem rahat hissedemiyorum,ve bu yüzden bir arayış içindeyim.dar pantolon uzun tunik genelde yazın tercih ediyorum,kışın uzun tunik giyemiyorum pek.lcw de bazen güzel şeyler buluyorum ama geneli çok incikli boncuklu gibime geliyor,kapalilar için çok fantastik kıyafetler yapıyorlar.biraz kilo aldım bu yüzden de bu hissiyati yaşıyor olabilirim.ama net bir tarz belirlemek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…