sade yaşam

En çok dagılan yerden başla :)
bende mutfagı elden geçiricem
Benim de mutfakta verilecek fazlalıklar var, mesela pasta koymak için kocaman porselen tabak ve porselen Kapağı gibi, buzdolabına sığmayacak kadar büyük, ne yapsam onu bilmiyorum gercekten, hiç kullanmadım, sus için yapilmis

Merhabalar.

Evde okunmayı bekleyen kitaplarımız var. Ama biz televizyonun esiri olmuş gibiyiz adeta. Sanki televizyonu kapatsak bizi de tuşumuzdan kapatacaklar, ne yapacağımızı bilemeyecekmişiz gibi.

Nur topu gibi bir karar aldık :)

Bir hafta boyunca açmayacağız. Eşim ney çalışmalarına devam edecek, kitap okuyacağız, sohbet edeceğiz. Umarım başarabiliriz.

Televizyon gerçekten büyük kirlilik.

The Black The Black ben hiç tv izlemiyorum bi kaç program dışında.
Sabah kahvaltı ederken haber izliyorum
Pazar saat 5 de kanal 7 de DÜnyayı geziyorum ve Pazartesi aksamı ATV de kırgın çiçekler. Bunları da yarım yamalak. Bazen unutuyorum.
Bugün tv yi açtım bi ara. Bak hangi kanalda unuttum. Nur yerlitaş var. Jüri üyesi. Kızın biri tuhaf birşeyler giymiş. Ötekiler yorum yapıyor. Şöyle baktım baktım. Üzüldüm ülkenin haline.
Inan tv izlemeden de geçiyor zaman hem de daha verimli.

dün eski, yaşadığım semte gittim alayım diye düşündüğüm battal boy nevresimler 60 tl den 30 tl ye inmiş, ortalama bir desen alıp kasaya gidiyordun ki dedim ben bu deseni bayıla bayıla kullanacak mıyım ? hayır başkası çıkınca almak isteyecek miyim evet o zman bırak buraktım.

Kapı önüne markalı pantolonlar koymuşlar alsam giyerim 30 tl almaya giriyordum çıktım.

çay bardakları tabakları vardı başka yerde alacaktım, dedim evde yok mu var, bırak onu ... bıraktım.. bir iki işimi hallettim, başka bir kuruş harcamadan döndüm. bu sabah koyacak yer aramıyorum hiç birine .... oohhh misss

Aslında olayın temelinde şunlar var:

1) olumsuz düşünce, insan ve dedikodu temizliği
2) şükür ve çok çalışmanın geri getirilmesi
3) alışveriş ve k. kartı temizliği
4) sosyal medya ve pis tv. programı temizliği... bunlar doldur muyor mu hayatımızı zaten resmen bunlara hizmet ediyoruz yahu
kesinlikle sana katiliyorum insallah basarili oluruz arkadasim:KK19:
Düşkünlüklerinin, arzularının elinde kul olma callan, onlardan Arın ve hür ol...
En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEsüper bi söz aklima yazdim

Merhabalar.

Evde okunmayı bekleyen kitaplarımız var. Ama biz televizyonun esiri olmuş gibiyiz adeta. Sanki televizyonu kapatsak bizi de tuşumuzdan kapatacaklar, ne yapacağımızı bilemeyecekmişiz gibi.

Bir hafta boyunca açmayacağız. Eşim ney çalışmalarına devam edecek, kitap okuyacağız, sohbet edeceğiz. Umarım başarabiliriz.

Çok güzel bir karar tebrik ederim.

Evet nikon düşünüyorum bende max 2.000 tlik alsam yeterli
Ben de Bebeğim dogmadan önce almıştım, yarı profesyonel
Ama kullandın mi, hayır
Telefon hep elinin Altın'da olduğu için onunla çekiyorum, bir de çektiğim video resimleri hep ailem de istiyor, onlara göndermek için de telefonla çekiyorum.
Ben verdiğim paraya cok üzüldüm
Bir de cok fazla pil yiyiyor, duracell gibi kaliteli pil istiyor
Iyi duşun derim, sonradan Benim gibi pişman olma

Benim de mutfakta verilecek fazlalıklar var, mesela pasta koymak için kocaman porselen tabak ve porselen Kapağı gibi, buzdolabına sığmayacak kadar büyük, ne yapsam onu bilmiyorum gercekten, hiç kullanmadım, sus için yapilmis

Ben de Bebeğim dogmadan önce almıştım, yarı profesyonel
Ama kullandın mi, hayır
Telefon hep elinin Altın'da olduğu için onunla çekiyorum, bir de çektiğim video resimleri hep ailem de istiyor, onlara göndermek için de telefonla çekiyorum.
Ben verdiğim paraya cok üzüldüm
Bir de cok fazla pil yiyiyor, duracell gibi kaliteli pil istiyor
Iyi duşun derim, sonradan Benim gibi pişman olma

Mutfak esyalarının çogunu evlendikten 2 ay sonra vermiştim ama daha bitmiyor böyle hediye gelenleride kullanmıyorum. Onlarıda vericem.
Çeyizde baya abartmışım hem kahvaltı takımı
günlük takım
misafir takımı.
Fazlaca bardaklar
Saklama kapları vericem istemekdiklerimi Heryerden birsey cıksın istemiyorum

Fotograf makinesini çok istiyorum. yanı dogum günlerinde yada özel günlerde çekim yapmak istiyorum.

Mutfak esyalarının çogunu evlendikten 2 ay sonra vermiştim ama daha bitmiyor böyle hediye gelenleride kullanmıyorum. Onlarıda vericem.
günlük takım
misafir takımı.
Fazlaca bardaklar

Fotograf makinesini çok istiyorum. yanı dogum günlerinde yada özel günlerde çekim yapmak istiyorum.
günaydın kuzum
çok çok istiyorsun
ayda para koy onun için kenara
bende çok istiyorum ama
arkadaşın dediği gibi alırım ben kullanmam onu ya
ama sen çok istiyorsun almalısın

günlük takım
misafir takımı.
Fazlaca bardaklar

kime verdin canım,ben kime versem acaba
dediğin gibi hediyeler genelde kullanışsız oluyor

günaydın kuzum
çok çok istiyorsun
ayda para koy onun için kenara
bende çok istiyorum ama
arkadaşın dediği gibi alırım ben kullanmam onu ya
ama sen çok istiyorsun almalısın
Şuan pek para koyamam kenara ama param olunca alıcam taksit sevmiyorum :)

kime verdin canım,ben kime versem acaba
dediğin gibi hediyeler genelde kullanışsız oluyor
Ben anneme veriyorum annemde ihtiyacı olanlara veriyor. Çoğu dügün hediyesini anneme bıraktım bizde hediye olarak ordan götürüyoruz.Özellikle borcam çok fazla :)

Merhabalar.

Bende kitap okumayı çok severim ablamla kitap alırız birbirimize veririz.Sonra ben de kitapçıya geri versem mi yoksa kitaplık mı yapsam diye kararsızım.

Değerli evrak diyerek sakladığım belgeleri koyduğum dolabımı elden geçirdim. Ne kadar çok ıvır zıvır çıktı. Kendisi hurdaya çıkmış düdüklü tencerenin faturası, garanti belgesine kadar. Koca bir çöp poşetini doldurdum. Geri dönüşüm kutusunu yine ben işgal ettim. Oğlum "anne beni de atacaksın diye korkmaya başladım" diyor.
oğlunuzun yorumuna bayıldım :)

Hepinize merhaba hanımlar. Burada yazılanları takip ediyorum evden verilecek yada atılacak birşey bulamıyorum. Avm lerde kendimi asla kaybetmiyorum. Hatta klasik siyah kumaş cekete ihtiyacım olacak iş mülakatnda giymek için, dün bir yerde fazlasıyla indirim vardı almadım hatta bakmadım bile ama bugün akşam gidip bakacağım, eninde sonunda almam lazım çünkü. ama zamanımı düzgün kullanamıyorum, antideprasan kullanıyorum uyku düzenim çok kötü oldu özellikle akşamları 10 da uykum geliyor gözlerimi tutamıyorum,2 aydır eşimden önce uyuyorum,off

Hepinize merhaba hanımlar. Burada yazılanları takip ediyorum evden verilecek yada atılacak birşey bulamıyorum. Avm lerde kendimi asla kaybetmiyorum. Hatta klasik siyah kumaş cekete ihtiyacım olacak iş mülakatnda giymek için, dün bir yerde fazlasıyla indirim vardı almadım hatta bakmadım bile ama bugün akşam gidip bakacağım, eninde sonunda almam lazım çünkü. ama zamanımı düzgün kullanamıyorum, antideprasan kullanıyorum uyku düzenim çok kötü oldu özellikle akşamları 10 da uykum geliyor gözlerimi tutamıyorum,2 aydır eşimden önce uyuyorum,off
tebrik ederim kendini tutuyorsun
umarım antidepresandan kurtulursun biran önce:KK16:

Bende kitap okumayı çok severim ablamla kitap alırız birbirimize veririz.Sonra ben de kitapçıya geri versem mi yoksa kitaplık mı yapsam diye kararsızım.

Bu konuda kendimi aşamıyorum. Kitaplarım zenginliğim benim. Ödünç verebilirim ama temelli kimseye veremiyorum ne yazık ki. Çünkü gerçekten değerliler. Onlar benim hayata bakış açım, sessiz çığlığım, hayal gücüm. İhtiyacı olup çok okumak isteyene veririm, ama onlara değer vermeyip öylesine alıp evinin bir köşesinde tozlanmaya bırakanların hemen peşine düşüyorum.

X