sade yaşam

Ben çok önce yaptırmıştım. Sanki hep böyleymişim gibi hissediyorum. Kendim için yaptığım en iyi şeylerden biri...
Senin yorumlarını okumuştum zaten. O kadar memnun bir şekilde bahsetmiştin ki o gün bilgisayarın başında anneme "Anneeee kesin lazere başlıyorum." diye seslenmiştim. Annemde "Gene ne yazdı seninkiler?" demişti :KK48:

Seninle birlikte biri daha bahsetmişti ama onun kim olduğunu hatırlamıyorum. Ödemeyide karta taksit yaptırdım. NE borcun var diye sorana kendime yatırım yaptım diyorum :)

Senin yorumlarını okumuştum zaten. O kadar memnun bir şekilde bahsetmiştin ki o gün bilgisayarın başında anneme "Anneeee kesin lazere başlıyorum." diye seslenmiştim. Annemde "Gene ne yazdı seninkiler?" demişti :KK48:

Seninle birlikte biri daha bahsetmişti ama onun kim olduğunu hatırlamıyorum. Ödemeyide karta taksit yaptırdım. NE borcun var diye sorana kendime yatırım yaptım diyorum :)
Ben lazere çok doğaçlama başlamıştım. Arda'ya gittiğim bir gün oradaki bayan gel lazer yapalım dedi. Öyle koltuk altıma başladım. Sinir kaç ay sonra özel bölgeye sonra da bacağa.
Özellikle yaz döneminde büyük rahatlık. Ben mini etek çok giyiyorum. Her hafta ağda yapardım. Şimdi o günler hiç olmamış gibi
Ne mutlu bana birime faydam olmuş...:KK49:

Ben lazere çok doğaçlama başlamıştım. Arda'ya gittiğim bir gün oradaki bayan gel lazer yapalım dedi. Öyle koltuk altıma başladım. Sinir kaç ay sonra özel bölgeye sonra da bacağa.
Özellikle yaz döneminde büyük rahatlık. Ben mini etek çok giyiyorum. Her hafta ağda yapardım. Şimdi o günler hiç olmamış gibi
Ne mutlu bana birime faydam olmuş...:KK49:
Bana hep faydan dokunuyor... Bu topiklere takıldığımdan beri kendime maddi, manevi anlamda çok şey katabildim. O konudada çok yardımın dokundu biliyorsun. İyiki tanıdım dediğim insanlardansın :KK68:

Bana hep faydan dokunuyor... Bu topiklere takıldığımdan beri kendime maddi, manevi anlamda çok şey katabildim. O konudada çok yardımın dokundu biliyorsun. İyiki tanıdım dediğim insanlardansın :KK68:
Ayyyy gerçekten mi :KK200:
Nasıl mutlu oldum anlatamam:21::oops:
Ben de seni çok beğeniyorum. Ev idaren tutumlulupun bilgin becerin gerçekten takdire şayan...

Merhaba @royem cim bahsettiğin yardım kuruluşları nelerdir kimlerdir. Evdeki kullanmadığım yeni ya da yeni sayılabilecek kıyafetlerimi göndermek istiyorum. Ancak çevremde ulaşamadım bu şekilde bi kurum ya da kuruluşa. Benimle paylaşırsan sevinirim özelden de yazabilirsin nerden istersen. Çöpe atmaya kıyamıyorum ihtiyacı olan insanlar faydalansın değerlensin istiyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim :KK52:
Merhaba royem değilim ama cevap vermek istedim bağlı bulunduğunuz belediye ve varsa büyükşehir belediyenize ulaşabilirsiniz internette yazın çıkar. aynı zamanda emin değilim ama sosyal yardımlaşma vakıfları alabilir aynı şekilde bulunduğunuz ilçenin sosyal yardımlaşma vakfı diye aratırsanız çıkar bence en güvenilir olanlar bunlar

Bende çok istiyorum ama bebekten sonra düşünüyorum Allah nasip ederse tabi
Hormonlar değişiyormuş hamilelik sırasında diye duydum
Bunu bende duydum. Epeyide araştırdim dogumdan sonra o kadar az cikiyormuski max 2 seansta bitiyormus.
Tabi herkesin hormonlari kil tüy yapisi farkli oluyor

Hafta sonu bende kaç haftadır yapamadığım baza düzenleme işine giriştim bir sürü şey atıldı :süslü:
Belki giyerim deyip bazaya konulmuş ve dönüp yüzüne bakılmamış 4 pantolon 2 kazak verileceklere ayrıldı.
Poşetlere çarşaflara sarılmış eşyalar hurçlara konularak düzenlendi. Yine atmaya kıyamadığım bazı şeyleri de kullanmadığım bir valize doldurdum onları da kayınvalidemin evine götüreceğiz onun evi geniş bir odanın bir yerine benim kullanmadığım eşyalar dursun ileride yazlık düşünüyorum orada kullanılır

Bende yıllardır sandıkta sakladığım gece perdelerini temizliğe gelen bayana verdim.Oh be nihayet kurtuldum.Daha önce verecektimde annem hep engel oldu.

ayy bu topik de çok güzelmiş. hele benim gibi minik evi olana daha iyi.... valla benim en kalamalık şey yıllardır bekleyen makyaj malzemelerim sanki hergün makyaj yapıyorum gibi alıp koymuşum ya bravo bana.. bir de takmadığım takılar.. giymediğim kıyafetlerin bir kısmını eledim. ama bir kısmı da zayıflayınca giyerim diyorum yıllardır hala giyemedim :KK70: :KK70:

Merhaba royem değilim ama cevap vermek istedim bağlı bulunduğunuz belediye ve varsa büyükşehir belediyenize ulaşabilirsiniz internette yazın çıkar. aynı zamanda emin değilim ama sosyal yardımlaşma vakıfları alabilir aynı şekilde bulunduğunuz ilçenin sosyal yardımlaşma vakfı diye aratırsanız çıkar bence en güvenilir olanlar bunlar

Teşekkür ederim yanıtınız için çok yardımcı oldunuz sevgiler :KK52::KK25:

Kizlar marie kondo yu metodu uygulayan varmi. Nasil değişimler yasadiniz ozellikle mutfakta uyhulamak istiyorum ama yapamiyorum

X