sade yaşam

Yarında ilk işim iş malzemesi ve çalışma odası olarak kullandığımız Bodrum'dan 2 adet ofis sandalyesi ,masa lambası ve zebra perdesi öncesi kullandığım kornişleri başkasına vereceğim birde iş için kullanmak için ayırdığım poşeteleri atıcağım bu evden gitmeden fazlalıklardan kurtulmak istiyorum

Yarında ilk işim iş malzemesi ve çalışma odası olarak kullandığımız Bodrum'dan 2 adet ofis sandalyesi ,masa lambası ve zebra perdesi öncesi kullandığım kornişleri başkasına vereceğim birde iş için kullanmak için ayırdığım poşeteleri atıcağım bu evden gitmeden fazlalıklardan kurtulmak istiyorum

Bir an sayfaya bakakaldim acaba dogru topikte miyim diye. Ben de hayatimdan fuzuli konusmalari cikarmak istiyorum ama mumkun degil. Ayni soru/n/larla karsima cikan insanlardan gina geldi

Bugün bir tane oantalın aldım. Yerini açmam gerektiği için Giymediğim bir ceketi poşete koyacağım ve vereceğim.

Merhaba arkadaslar bende ayiklama sürecine girdim evimde.

Ancak evinde kitaplari olanlara bir sorum olucak. Marie kondo kitabini okudum önerisinide biliyorum. Ancak sizin düşüncelerinizi almak isterim.

Kitaplik yapiOrmusunuz? Yada kitaplari ayiruyormusunuz? Yada kütüphaneye mi üyesiniz? Vs

Annemin evin bir odasını kitaplara ayırıp boydan boya kütüphane yapma hayali vardı. Bende bu fikirle büyüdüm tabi. Ama zamanla o kitapları evde saklamanın bencillik olduğuna karar verdik. Bu yüzden şuan biriken kitapları vakıflara, okullara bağışlamayı daha uygun buluyoruz. Sadece belli başlı çok sevdiğim kitapları elde tutuyorum. Çünkü aynı kitapları tekrar okumayı seviyorum. Onlarda maksimum 20 tanedir.

Bebek sampuanı kullanmaya basladım.
kullanılmayan esyaları ayırmıştım. yavas yavas elden çıkartıcam.
Alışveriş yapmamaya dikkat ediyorum ama almak istiyorum.
yeni eve tasınırken gereksiz esyaları dagıtıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…