sade yaşam

dün cevap yazamamıştım vakitsizlikten.

elden çıkarın demek istediğini anladım. hatta kitabı okurken de "atmak" yerine "elden çıkarın" deseymiş keşke diye düşünmüştüm. ama o kadar çok "atmak" ve "çöp poşeti" kelimelerini kullanıyor ki çöpe atmaktan başka bir şey düşündürttürmüyor insana.

Gecenin 12sinde temizliğe başlayıp sabah 4 bucuga kadar temizlik yaptıysam listenin ilk sırasına kendimi yazarım arkadaş

24 Aralık CUMARTESİ

1. Sempatik_kiz
Verilmek icin ayrılanlar:2 adet DGS kitap seti, son 10 senedir okudugum kitaplar, bir sürü dosya, bir adet hic giyilmemiş bot, deodorant, krem, saç kremi, makyaj cantası, gözlük kabı, lavanta keseleri, magnetler, çanta

Atılanlar: 3 poşet ders notu, 1 tane etek,
Ağda makinesi, 1 poset dolusuda ıvır zıvır tek tek yazamıycam :)

Aslında kocaman poşetlerde dünyayı attım ama gece gece aklima gelmiyor orgunluktan idare edin :)

Merhaba canlar,coktandir ugrayamadim buralara.Hepsini okuyamadim ama yeni bi uygulama baslatmissiniz sanirim.

Eve cok sükür Eskisi gibi gereksiz birsey almiyorum.
Ki hafta önce bir yardim kurulusuna kizimin kiyafetlerini ve iki Bebek arabasini ve esimin bir kac kiyafetini bagisladim.
Esimin giymedigi ceketleri var bir tanesinin fermuarini tamir ettirmem lazim gene benim kilo aldigim icin giyemedigim Kilo versemde artik giymeyecegim yepyeni ceketlerim var.onlari da baska bir yardim kurulusuna,kislik kiyafeti olmayan cocuklar icin bagislamak istiyorum.Ilkinde araci kuruma bagisladim,ikincisini kendim postalamam lazim eksta Posta ücreti ve tamir gerektiren parcalar oldugu icin hemen yapamadim maalesef.yeni sene itibariyle insallah ulasmasi gereken yere ulastiracagim.
Depo ya inmem lazim verilmesi gereken senelerdir kullanmadigim iyi misafir yatagi var.Ailem herkes uzakta gelen giden yok onlari da elden cikaricam.satabilirsem saticam,satilmszsa da bagislicam.
Bir ya önceydi sanirim,evde süresi gecmis ,lazim olmayan koca bir cekmece kagidi attik,cekmece suan bombos.
Bu hafta sonu zamanim var,o sebeble bayagi ayiklama ve düzenleme yapmak istiyorum.
iyi haftasonu dilerim.

21 ARALIK ÇARŞAMBA

1. yesa1 = bugün banyodaydı sıra 1 poşet ıvır zıvır attım, bi de kullanmadığım fon perde var onları vereceğim:)

2. sertsessiz : iç çamaşır yıkama aparatı

27 ARALIK SALI
1) Sempatik_kiz: 2 poşet kırtasiye malzemesi (verilmek için ayrıldı)

2. Papatya: işyerindeki çekmecelerden gereksiz kağıtları ayıkladım

3. 1 sandalye, 1 poşet kıyafet, 1 vazo, eski bir musluk

27 ARALIK SALI
1) Sempatik_kiz: 2 poşet kırtasiye malzemesi (verilmek için ayrıldı)

2. Papatya: işyerindeki çekmecelerden gereksiz kağıtları ayıkladım

3. 1 sandalye, 1 poşet kıyafet, 1 vazo, eski bir musluk

4. Sertsessiz : kullanılmamış etiketli erkek çocuk üst giyim verilmek üzere ayrıldı

28 ARALIK ÇARŞAMBA

1.mornergis: 2 adet hiç kullanılmamış abajur bir arkadaşa hediye edildi

2. Sertsessiz : 2 adet erkek kot pantolon

28 ARALIK ÇARŞAMBA

1.mornergis: 2 adet hiç kullanılmamış abajur bir arkadaşa hediye edildi

2. Sertsessiz : 2 adet erkek kot pantolon

3. sarıpisisi :
1 poşet erkek çocuk kıyafeti, bir kız bebek elbisesi, 1 çocuk terliği giysi toplama kutusuna atılmak üzere ayrıldı.
1 kalemlik ve içi dolu kalem verilmek üzere ayrıldı.
bir kaç kalem, mektup kağıdı (iş yerinde müsvedde lazım oluyor), post it işe götürülmek üzere ayrıldı.

yeni yılın ilk günü evden 2 kot pantolonu ihtiyaç sahibine verilmek üzere ayırdım
bugünde eskimiş 1 kot pantolonumu atacağım

yeni yıla evdeki fazlalıklardan kurtularak girersem bayağı yol kat ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…