sade yaşam

bugun evde abla var. o ust katı temizlerken ben yatak odasında bırkaç kazak hıç açılmamış el kremi ve evde bulunan ablanın kızının yaşına uygun kıtapları ona verdim..

18 aralik pazar
1 bahar aslan = bırkaç kazak hıç açılmamış el kremi ve evde bulunan ablanın kızının yaşına uygun kıtaplar

2 yesa1 = 2 kayık tabak 2 salata tabağı 1 küçük tencere 1 kek kalıbı verildi

18 aralik pazar
1 bahar aslan = bırkaç kazak hıç açılmamış el kremi ve evde bulunan ablanın kızının yaşına uygun kıtaplar

3. Wisdom01 = çatlamış kase, günü geçmiş rimel, sevmediğim kalem..

19 aralık pazartesi

yeniuye01 = 2 tane çantayı çöpe attım. Birilerine verilecek gibi degildi

Yesa1 = 1 tepsi

17.12.2016 c.tesi

1.wisdom01 : 3 adet imitasyon yüzük ( hiç takmiyorum. Durmasının bir anlamı yok.

2. Sertsessiz : bir adet erkek atkısı

18 aralik pazar

3. Wisdom01 = çatlamış kase, günü geçmiş rimel, sevmediğim kalem..

4. Sertsessiz : bir adet erkek kazağı

19 aralık pazartesi

Yesa1 = 1 tepsi

Sertsessiz : bir adet çocuk badisi

19 aralık pazartesi

Yesa1 = 1 tepsi

Papatya= bir büyük kase+6küçük kase takımından verdim yardımcıma

20 Aralık Salı

1. Sertsessiz : bir adet mutfak havlusu

2..Yesa1 1 poşet verilecek 1 poşet çöp ayirdim:) içinde elbise üst t shirt havlu ne ararsan var

3. Areser : 1 poşet tarihi geçmiş, yarım kalmış ilaç

20 Aralık Salı

1. Sertsessiz : bir adet mutfak havlusu

2..Yesa1 1 poşet verilecek 1 poşet çöp ayirdim:) içinde elbise üst t shirt havlu ne ararsan var

3. Areser : 1 poşet tarihi geçmiş, yarım kalmış ilaç

4. sarıpisisi : garanti belgelerini ayıkladım. sadece 2 garanti kaldı evde

Merhaba
marie kondo'nun derle topla rahatla kitabını okudum. son kısım hariç (derli toplu olmanın insan psikolojisi üzerindeki etkisi) açıkçası çok da mantıklı bulmadım.

mesela kitapları atın diyor. yani bir okula bağışlanabilir, 2. elcilerde satılabilir. Atmak çok yanlış bence. aynı şekilde kıyafetler de. yurtlara verilebilir, giysi toplama kutularına atılabilir. başka şekillerde değerlendirilebilir.

yaşam alanlarımızda az eşya olmalı, katılıyorum. ama bunu atarak değil vererek sağlamalıyız bence.

ne demişler: One man's trash is another man's treasure. (Birinin çöpü başkasının hazinesidir.)

Francine Jay'den Azla Mutlu Olmak kitabını okuyorum. Kitabın başlarındayım daha ama yazar minimalist yaşam tarzını benimsemiş. Satın aldığımız ürünlerin sebep olduğu çevre kirliliğine kadar düşünüyor.

Topiğimizle ilgili diye bahsetmek istedim.

canım kitabı ben de biliyorum atından kastı aslında hayatınızdan çıkarım ... tabii ki bizim bunu kendi hayatımıza uyarlamamız gerekiyor... gerek yardıma ihtiyacı olan birine vererek gerek bi yakınımıza hediye ederek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…