sade yaşam

Selam
Aklıma takıldı sorayım istedim
Eşime aldığım ama dar gelen bu chino pantolon var. Boyunu falan ayarlasam ben giysem olur mu çok mu abes olur
LCW den aldim internetten bi türlü götürüp verme fırsatım olmadı açıkçası unuttum. Kasım da aldım taa
Aklıma geldi benimde hiç spor pantolonum yok denemedim ama olur gibi tombisim azcik

• Geçen seneki üniversite ders kitaplarımı üç de biri fiyatına satacağıma kütüphaneye bağışladım. Bari herkes faydalansın.
  • Evde birine giderken hediye ederiz diye alınan ya da bize hediye gelipte bizde başkasına veririz diye paketiyle saklanan 3 tane salon takımı, 4 yüz havlusu, 1 eşarp, 1 yazma oyası, 1 iğnelik, 5 tane çorap, 1 tanede tişört hediye edildi.
  • Üzeri çamaşır suyu lekesi olmuş 2 tişört atıldı.

Merhaba canlar,coktandir ugrayamadim buralara.Hepsini okuyamadim ama yeni bi uygulama baslatmissiniz sanirim.

Eve cok sükür Eskisi gibi gereksiz birsey almiyorum.
Ki hafta önce bir yardim kurulusuna kizimin kiyafetlerini ve iki Bebek arabasini ve esimin bir kac kiyafetini bagisladim.
Esimin giymedigi ceketleri var bir tanesinin fermuarini tamir ettirmem lazim gene benim kilo aldigim icin giyemedigim Kilo versemde artik giymeyecegim yepyeni ceketlerim var.onlari da baska bir yardim kurulusuna,kislik kiyafeti olmayan cocuklar icin bagislamak istiyorum.Ilkinde araci kuruma bagisladim,ikincisini kendim postalamam lazim eksta Posta ücreti ve tamir gerektiren parcalar oldugu icin hemen yapamadim maalesef.yeni sene itibariyle insallah ulasmasi gereken yere ulastiracagim.
Depo ya inmem lazim verilmesi gereken senelerdir kullanmadigim iyi misafir yatagi var.Ailem herkes uzakta gelen giden yok onlari da elden cikaricam.satabilirsem saticam,satilmszsa da bagislicam.
Bir ya önceydi sanirim,evde süresi gecmis ,lazim olmayan koca bir cekmece kagidi attik,cekmece suan bombos.
Bu hafta sonu zamanim var,o sebeble bayagi ayiklama ve düzenleme yapmak istiyorum.
iyi haftasonu dilerim.
Eskiden ben yardim amacli bir kargo gonderiminde yardim oldugunu soylemistim indirim yapmislardi hala varmi bu durum bilmiyorum ama sorarsiniz.

Bu konuya dün denk geldim.
Çok şaşırdım ve beğendim.
Annemin evindeki Odamı düşündüm, ilk önce aklıma beğenmediğim romanlar kitaplar geldi.
Sonra kitaplığımda duran cdler.
Kitapları saafa satıcam, cdler ailemin küçüklerine.
Odamdaki hediye gelen bibloların büyük kısmı kutuda onlarla buluşmayı bekliyor ztn
Sonra dolaplara el atıp, önce eskimiş çorapları ve çamaşırları kullanılmaz hale getirip azaltacağım.
Kısa vadedeki planlarım bunlar.
Yeni evliyim ve aslında eşyam az, çeyizimde hiç aksesuar yoktu, mutfak ıvır zıvır dolu değil, hiç su bardağı almadım anneme gelen hediyeleri ihtiyacım kadar aldım, herşeyim sayılı.

Bu konuya dün denk geldim.
Çok şaşırdım ve beğendim.
Annemin evindeki Odamı düşündüm, ilk önce aklıma beğenmediğim romanlar kitaplar geldi.
Sonra kitaplığımda duran cdler.
Kitapları saafa satıcam, cdler ailemin küçüklerine.
Odamdaki hediye gelen bibloların büyük kısmı kutuda onlarla buluşmayı bekliyor ztn
Sonra dolaplara el atıp, önce eskimiş çorapları ve çamaşırları kullanılmaz hale getirip azaltacağım.
Kısa vadedeki planlarım bunlar.
Yeni evliyim ve aslında eşyam az, çeyizimde hiç aksesuar yoktu, mutfak ıvır zıvır dolu değil, hiç su bardağı almadım anneme gelen hediyeleri ihtiyacım kadar aldım, herşeyim sayılı.
konuyu baştan sona okuyanlar var.
tavsiye ederim sanada..:)

Merhabalar
etrafımdaki dağınıklıktan sıkılınca bu topiği okurken buluyorum kendimi. Paylaşımlarınız için teşekkürler kızlar:KK36:

Sade yaşam adına neler yaptım bende anlatayım geçen sene baharda çocukların küçülmüş kıyafetlerinden başladım poşet poşet verdim daha sonra kendimin, eşimin dolapları baya bi boşaldı. Evde kilerim var ağzına burnuna dolu orayı baya bi azalttım ama hala gözüme batan yerler çok fazla :mad:
Bu hafta sonu 2 poşet verilecek çıktı yine her hafta sonu biraz biraz sadeleşeceğim inşallah.

Eski evraklar, eski bir çanta, eskimiş bir adet çamaşır atıldı.
Eski cdler küçük kuzenlerime gidecek.
Yarım rujları kremleri, deodorantları roll on ları kullanmaya devam ediyorum.
Bitene kadar almayacağım.

Birde beğendiğim için aldığım bir ayakkabı cinsinden anneme verdim, aynı cinsten ikinciye ihtiyacım yok.
Siyah aynı sezonda giyilebilecek aynı modellerde ayakkabılardı.

Evim o kadar sade ki... gereksiz eşyam hiç yok, süs adına bile çok az eşyam var onların da çoğu çerçeveler fotoğraflar.
ama bu sadeliğe laf söyleyen bazı şahıslarada gıcık oluyorum

Evim o kadar sade ki... gereksiz eşyam hiç yok, süs adına bile çok az eşyam var onların da çoğu çerçeveler fotoğraflar.
ama bu sadeliğe laf söyleyen bazı şahıslarada gıcık oluyorum
Çok biliyor onlar. Gıcık oluyorum böyle tiplere.
Yok otel odası gibi duruyor, yok teşhir gibi duruyor. Ağzına kürekle vurasım geliyor böyle insanların.

Bende mutfağı özelliklede tezgahı boş severim. Elimin altında engel olacak hiçbir şey olmamalı

Çok biliyor onlar. Gıcık oluyorum böyle tiplere.
Yok otel odası gibi duruyor, yok teşhir gibi duruyor. Ağzına kürekle vurasım geliyor böyle insanların.

Bende mutfağı özelliklede tezgahı boş severim. Elimin altında engel olacak hiçbir şey olmamalı
kesinlikle haklısın mutfak tezgahının boş olması çok iyi oluyor.

Selam kizlar bende bir kac aya tasinacagim kendi evimize cikacagiz ama tarih belli dehil. Sadelestirmeye baslamak istiyorum tasinmadan sizce nerden nasil baslamaliyim kiyamiyorum atamiyoum eski yada kullanmadimlarimi

Selam kizlar bende bir kac aya tasinacagim kendi evimize cikacagiz ama tarih belli dehil. Sadelestirmeye baslamak istiyorum tasinmadan sizce nerden nasil baslamaliyim kiyamiyorum atamiyoum eski yada kullanmadimlarimi
kıyafetten basla istersen. en buyuk sadelik orda yapılıyor:)

Geçen yaz ve geçen kış gitmediklerini bir poşete koyup Bazanın altına ya da başka bir yere kaldır. Bu süre içinde aaaa olsaydı giyerdim dediğin bir parça olursa çıkar. Ama hiç biri aklına gelmezse 4-5 ay sonra evden uzaklaştır.
Ben öyle yapıyorum. Dolapta görünce giymek zorundaymışım gibi hissediyorum ve eski kıyafeti giyince de kendimi mutsuz hissediyorum

X