sade yaşam

1 aralık perşembe basliyorum mmmm

1. Yesa1 = 6 fincan takımı ihtiyaç sahibine verildi. (Taa bekarliktan kalma ) Ben de evlendigimden beri kutuda duran çok sevdiğim takimlarini kullanayim artık :)

2. Papatya= oğlumun küçülmüş 8 adet atleti verilmek üzere ayrıldı

1. Yesa1 = 6 fincan takımı ihtiyaç sahibine verildi. (Taa bekarliktan kalma ) Ben de evlendigimden beri kutuda duran çok sevdiğim takimlarini kullanayim artık :)

2. Papatya= oğlumun küçülmüş 8 adet atleti verilmek üzere ayrıldı

3. Sertsessiz : büyük dinazor oyuncak. epey yer kaplıyordu. içindeki pilleri, pil dönüşüm kutusuna atılmak üzere ayrıldı

burayı okumak bana çok iyigeldi. kendimi anormal miş gibi düşünüyordum.
8210 tlf. kullanıyordum. ayrıca fotoğraf makinem vardı.dijital.
telefonumla ilkokul mezunu bile olmayan insanlar alay ediyordu.
direndim ama çevre baskısına dayanamayıp tlf. aldım.Öğretmenin telefonu böyle olmamalıymış.fotoğraf makinem bozulmasa sıfır tlf. almazdım.
2000 lira verdim ama içime oturdu. uzun süre kullanmak istemedim. sadece konuşmak için kullandım. özel durumlarda foto çektim.
sosyal medya zaman , enerji israfı gerçekten.şimdilik internet paketim yok. hat sözleşmem yeniyilda bitecek, internet paketli tarifeye geçeceğim. teknoloji bağımlısı olmam, olsam imkanım vardı, çoktan olurdum.

Ben de oyle yaptim.. Mutfagimda kullanmadigim bir seyim kalmadi.. Mutfakta cok rahatladim.. Bir takim kahve fincanim kaldi :) bir de kutuda hediye gelen var hic acmadim..
Zihni rahatliyor insanin.. :)
Ben de bir sise parfum attim bu sabah.. :KK66:

1 Aralık Perşembe basliyorum mmmm

2. sare_: 1 sise parfum atildi..

Slm philosophy philosophy güzel bir topic olmuş ,kızlar yaptıklarınızın çoğunu bende yapmışım; kişisel gelişim için bence yazılanlar ve benzerleri yapılmalı.Bekarım (evlenme tarihim geçti) hiç bir zaman çeyiz olayım olmadı , evlenirsem alırım gerekenleri derdim.ve sonuç zaten o zamanla bu zaman arasında geçen zaman da çoookk şey değişti.tabak tk. Yuvarlaktı kare oldu.tencereler çelikti seramik oldu vs vs.bu arada çok beğendiğim hoşuma gidenleri abartmadan alırım ,bu beni motive eder. zamanı gelir kullanırım

Son düzenleme:
2 aralık cuma
1. Yesa1 = 8 adet küçük kase ayrıldı (bunun haricinde 6 bi takım 6 bi takım daha var )
2. Papatya= sırtımı acıtan iç çamaşırı az önce çöple buluştu...

2 aralık cuma
1. Yesa1 = 8 adet küçük kase ayrıldı (bunun haricinde 6 bi takım 6 bi takım daha var )
3. Chentiq.. buyuk boy teflon tava geri donusume gidiyor

2 aralık cuma
3. Chentiq.. buyuk boy teflon tava geri donusume gidiyor

4. Sertsessiz: 1 oyuncak, bir sırt kaşıyıcı

3 aralık Cumartesi

1. Yesa1 çok sevdiğim ancak her yere takılmış o yüzden de kötü olmuş

2. Sertsessiz : hediye gelmiş olan beyaz erkek çocuk lacoste. Hiç kullanılmamış, beyaz olduğundan başkasına verilmek üzere ayrıldı

3. Papatya: oğluşun küçülmüş eşohmanı verilmek üzere ayrıldı.

Papatya, post: 49128560, member: 166305"]3 aralık Cumartesi

1. Yesa1 çok sevdiğim ancak her yere takılmış o yüzden de kötü olmuş

2. Sertsessiz : hediye gelmiş olan beyaz erkek çocuk lacoste. Hiç kullanılmamış, beyaz olduğundan başkasına verilmek üzere ayrıldı

3. Papatya: oğluşun küçülmüş eşohmanı verilmek üzere ayrıldı.

4. Sarıpisisi : Kızımın kırılmış oyuncakları çöpe atıldı.
Aynısından 2 tane olan oyuncakların bir eşini kızıma bıraktım, diğer eşini poşete koydum. Abimin doğacak kızı için ayırdım.
Kızımın lekeleri artık hiç çıkmayan önlüklerini çöpe attım.

4 Aralık pazar

1. Sertsessiz: yıllardır kullanmadığım çekmecede yer işgal eden masa örtüsü verilmek üzere ayrıldı. Aslında kullanılmadığı içiN yeniydi ama 5 yıldır kullanmayınca bundan sonra da kullanmam diye karar verdim

4 Aralık pazar

1. Sertsessiz: yıllardır kullanmadığım çekmecede yer işgal eden masa örtüsü verilmek üzere ayrıldı. Aslında kullanılmadığı içiN yeniydi ama 5 yıldır kullanmayınca bundan sonra da kullanmam diye karar verdim

minikkelebekk : çekmece düzenlemesi yapıldı. fişler, kullanılmayan kağıtlar, tokalar atıldı.

4 Aralık pazar

2. minikkelebekk : çekmece düzenlemesi yapıldı. fişler, kullanılmayan kağıtlar, tokalar atıldı.

3. Yesa1 = kullanılmayan çamaşırlar atilacak ve bir kaç giysi verilecek ve bi battaniye ve sal anneme gidecek ayrildi:)

X