sade yaşam

4 Aralık pazar

1. Sertsessiz: yıllardır kullanmadığım çekmecede yer işgal eden masa örtüsü verilmek üzere ayrıldı. Aslında kullanılmadığı içiN yeniydi ama 5 yıldır kullanmayınca bundan sonra da kullanmam diye karar verdim

2. minikkelebekk : çekmece düzenlemesi yapıldı. fişler, kullanılmayan kağıtlar, tokalar atıldı.

3. Yesa1 = kullanılmayan çamaşırlar atilacak ve bir kaç giysi verilecek ve bi battaniye ve sal anneme gidecek ayrildi:)

4. Papatya : oğluşun küçülen sweati ayrıldı.

4 Aralık pazar

1. Sertsessiz: yıllardır kullanmadığım çekmecede yer işgal eden masa örtüsü verilmek üzere ayrıldı. Aslında kullanılmadığı içiN yeniydi ama 5 yıldır kullanmayınca bundan sonra da kullanmam diye karar verdim

2. minikkelebekk : çekmece düzenlemesi yapıldı. fişler, kullanılmayan kağıtlar, tokalar atıldı.

3. Yesa1 = kullanılmayan çamaşırlar atilacak ve bir kaç giysi verilecek ve bi battaniye ve sal anneme gidecek ayrildi:)

5. chentiq: oğlanın kırdıgı cam kasıklar. eskiden olsa ben bunlarla vitrin süsü yaparım derdim

Bana bildirim gelmedi arkadaşlar o yüzden neye göre yazdığınızı bilmiyorum :) ama bu ara çok fazla kıyafet verdim sayamadım hatta. bugünde makyaj malzemelerimi ayırdım. iki tane far paleti, allık, birsürü göz kalemi... yeğenime vericem.

4 Aralık pazar

5. chentiq: oğlanın kırdıgı cam kasıklar. eskiden olsa ben bunlarla vitrin süsü yaparım derdim

6. sare_ : Bir adet sal verilmek uzere ayrildi..

atmaya kıyamadığım ama banada olmayan yün hırka yardımcı bayanın kızına gitti...

1. SErtsessiz : kahverengi mini etek verilmek üzere ayrıldı. Ama kime verilecek bulamadım
2.mornergis : 3 adet etek ihtiyaç sahibine verilecek, 2 adet yıpranmış çorap , 2 adet yıpranmış eşimin çamaşır verildi

bende kıyafet ayıkladım ama kime versem bilemiyorum.
bide alışverişkolik oldum. Kendimi durdurmak istiyorum.

günaydın kızlarrrr
listelere devam durmak yok

06.12.2016 salı
1.mornergis: eşimin eskiyen pijama altı çöpü boyladı

Merhabalar. Yazmasam da uzun zamandır takip ediyorum. Bende bugün işyerimdeki çekmecemi temizledim. Uzun zamandır biriken kağıt kalabalığı yok oldu.

06.12.2016 salı

2.cesursincap : işyerimdeki çekmecemi temizledim. Uzun zamandır biriken kağıt kalabalığı yok oldu.

3. SErtsessiz: küçük gelen çocuk montu ihtiyaç sahibine verilmek üzere ayrıldı

06.12.2016 salı

2.cesursincap : işyerimdeki çekmecemi temizledim. Uzun zamandır biriken kağıt kalabalığı yok oldu.

3. SErtsessiz: küçük gelen çocuk montu ihtiyaç sahibine verilmek üzere ayrıldı

4. Yesa1 = 1 yatak ve 1 baza verildi çok mutluyum :)

Merhabalar. Yazmasam da uzun zamandır takip ediyorum. Bende bugün işyerimdeki çekmecemi temizledim. Uzun zamandır biriken kağıt kalabalığı yok oldu.
Kağıtları da geri dönüşüme atıyoruz iş yerinde. Çocuklarımıza enerji kaynaklarının tamamen tüketildiği, ormanların Yok olduğu bir dünya bırakmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…