- 19 Temmuz 2012
- 11.307
- 22.352
-
- Konu Sahibi philosophy
- #3.661
her hafta neredeyse dip köse temizlik yapip önüme geleni atiyorum yada veriyorum sonraki temizlikte sanki hic bi sey yapmamisim gibi geliyor bana . nasil olacak bu isler. ben nöbetli calisiyor olunca sürekli ev toplama gibi bi durumum olmuyor maalesef zamanim oldukca yapiyorum bundan kaynaklaniyor galibaİnanır mısınız bugün aynı şeyi ben düşündüm. Bitmedi gitti
Çok teşekkür ederim. Daha iyiyim ancak tedavim devam ediyor. Bir yıl süre verdi doktorum. Çok naziksin.herkese merhaba kizlar nasilsiniz bana bildirimler gelmemis gene gecmis bayraminiz mübarek olsun.. M maviduvar1 nasilsin seni merak etmistim yaniklarin iyilesmistir artik.
ben yarin temizlik yapip tekrardan atilacaklari ayiracagim insallah basarabilirim ben attikca onlar geri geliyor sanki.
cok gecmis olsun mesakkatli bi tedavi ama sonucu iyi olacak insallah. benimde yüzüm yanmisti lisedeyken göz kapaklarim burnum alnim yanaklarimin üst kismi sicak su yanigi okulda bi kaza sonucu olmustu. duygularini cok iyi anliyorum. ama su an bir leke bile yok seninde önündeki tedavi sürecinden sonra böyle olacak. oglusunu yerimize öp. kolay gelsin sana simdiden yazin kalabaligindan cikmak cok yorucu oluyor cünküÇok teşekkür ederim. Daha iyiyim ancak tedavim devam ediyor. Bir yıl süre verdi doktorum. Çok naziksin.
Bugün oğluşun odasına girip yazın tüm kalabalığını atmayı planlıyorum
esimden bi tepki almadim bu duruma karismiyor.Başkasına verdiğinizde ya da çöpe koyduğunuzda eşiniz bir şey söylemiyor mu sonrasında ?
Bu sorunun cevaplarını takipteyim. Bekarım ve battal boy denebilecek gardolaba sadece mevsimliklerimle zor sığıyorum sıkış tepiş. Evlendiğimde eşimle birlikte kullanabilmem imkansız bu dolap boyutunu.Kiyafet elemekti amacim ama eleyemedim. Yani calisacagim yarin bir gun. Onu sununla giyerim bunu bununla goyerim. Bir de ev ile disari kiyafetlerim cok farkli. Ortuluyum. Oyle de olunca eleyemedim. Yani gene birazcık basardim ama kalanlari da elemek istiyorum.
Kendinize ait kac dolabiniz var,? Dolabinizi actiginizda kac askiniz var? Her askida tek kiyafet mi var bir kac cinsi bir arada mi asiyorsunuz? Kac yazlik kislik pantolon sweat gomlek bluz etek vs var. Istatistik yapalimm.. gozunuzu seviim bacilar bir el atin buraya
Kiyafet elemekti amacim ama eleyemedim. Yani calisacagim yarin bir gun. Onu sununla giyerim bunu bununla goyerim. Bir de ev ile disari kiyafetlerim cok farkli. Ortuluyum. Oyle de olunca eleyemedim. Yani gene birazcık basardim ama kalanlari da elemek istiyorum.
Kendinize ait kac dolabiniz var,? Dolabinizi actiginizda kac askiniz var? Her askida tek kiyafet mi var bir kac cinsi bir arada mi asiyorsunuz? Kac yazlik kislik pantolon sweat gomlek bluz etek vs var. Istatistik yapalimm.. gozunuzu seviim bacilar bir el atin buraya