sade yaşam

Off..

Burada okuyunca gaza geliyorum ama canım yapmak istemiyor...
Havalardan mıdır nedir bilmiyorum...

Fazlalık yorganım 2 tane, misafir gelir vs diye ama 1 kere bile açıp kullanmadım. Gerçi yer işgal etmiyor, yeri belli, varlığından haberim bile yok. Yastığımda toplamda 4 tane, biz kullanıyoruz. Ev eşyası ıvır zıvır tabak çanak almıyorum, 3 yıllık evliyim zaten yeteri kadar var herşey. Çeyiz alırken de annem heveslense de yeter alma derdim, iyi ki demişim.

Ama kıyafet ve ayakkabı... Gel gör ki hiç birini çıkaramıyorum elden... Temiz giyiyorum, kaliteyi ucuza alıyorum haliyle birikiyor. Özellikle ayakkabı. Çeşit çok olunca hiçbirisi yırtılmıyor eskimiyor da. Onları saklamak tam bir işgence. Gömme dolabın 2 rafı ayakkabı kutularıyla. Artık koyacak yer yok, gardolabımın üstüne koydum kutularla.
Kendi evim olunca kıyafet odası yapıp ayakkabılar için ayrı çantalar için ayrı kapalı raflı dolaplar yaptıracağım Evde dolap, düzenleyici mekan olmadığı zaman istediğimiz kadar elden çıkartalım düzenli olmuyor.

Kızlar ütü almak istiyorum. Ütüm çeyizimden. 16 yıldır kullanıyorum. Memnun kaldığınız markalatı yazar mısınız. Çok teşekkürler

Kızlar ütü almak istiyorum. Ütüm çeyizimden. 16 yıldır kullanıyorum. Memnun kaldığınız markalatı yazar mısınız. Çok teşekkürler
philips azur 4870,
çok araştırmıştım kullanan tanıdıklarda cok memmundu
evlendiğimizde paramız yetmemişti alamamıştım.

Merhaba papatyacım.Evliliğim boyunca (16yıl) bu 7. ütüm.Ütüyü biriktiripmi yaptırıyosun yoksa her yıkanan makineyi hemen o günmü ona göre söyliyim.Şu an 1 aydır tefalin buhar kazanlısını kullanıyorum .Yüzdeyüz pamuklu nevresim tarzı kumaşlarda performansı umduğum gibi değil ama bunun dışındaki her tür kumaşta sonderece başarılı ve ütünün kendisi çok hafif .Bundan önce normal kazansız philips azur kullanıyodum.Kendisi biraz ağırdı \(boyun fıtığım varya kollarım birdenbire boşalıyor) onu malesf kırdım.O da en az buhar kazanlı kadar süperdi.Peki tefalmi philips azurmu diyosan eğer ağırlığı sorun olmayacaksa philips azur derim canım.

E ama oldumu çikolata şimdi.Sade yaşama aykırı bir davranış biçimi bu yaptığın Kız modası geçer napcan o kadar ayakkabıyı dağıt ferahla.İşte bu yüzden evlere sıgmıyoruz.

Ütü konusunda takipdeyim sürekli ütü yapan biri olarak su aralar ihtiyacim var
Benim ütüm 11.yasinda yani ceyizden
Tefal'in ama artik hosuma gitmiyo son ayarinda dahi bazi seylerde performansi dustu
Buhari falan iyi ama idare ediyorum.
Hic de anlamam sansa aliyorum elektrikli esyalarimi genelde.

Ütü masami bile bu ay degistim
11yil ben kullandim
5senede esim bekarken kullanmislar
Artik ayakta zor duruyodu zaar emekli ettim
50tl yeni aldim.
Esim takim elbise giyiyo yani haftada en az 2defa(tooplu ütü yaparsam) kesin ütü yapıyorum.

Canım benimkide sürekli takım elbise giyiyor.Tefalin kazanlısını aldim.Ucuz bişey aliyim diyodum kiyamiyodum.Ama iyiki kiymisim çok memnunum.

Canım benimkide sürekli takım elbise giyiyor.Tefalin kazanlısını aldim.Ucuz bişey aliyim diyodum kiyamiyodum.Ama iyiki kiymisim çok memnunum.
Kazanlilarin uygunlarida var nette 300-350tl falan kafami bulandirdi ama markasi ne canım seninkinin fiyati falan

Günaydın sadeler.Aranızda arabası olmadığı için ehliyet almayanlarınız varsa lütfen alın ,arkadaş tavsiyesi.Yıllarca amaann benim arabam filan olmaz napcam dedim almadım.Bakın şimdi balkonumda kutular üstüste. duruyor.Camiye ve muhtarlığa götürülmek üzere bekliyor.Komşuya dedim kaç kez götürelim diye tamam diyo ama ses yok .hem dağınık duruyo hemde bir an önce yerine ulaşsın istiyorum.kızıyorum kendime...

Kazanlilarin uygunlarida var nette 300-350tl falan kafami bulandirdi ama markasi ne canım seninkinin fiyati falan
Kuzum ben tefalin outlet magazasından aldım.Tefal effectif easy modeli mavi renk.340 liraydı bir ay önce.Bide philipsin azur serisinden bir ütü almıştım onuda n11 den almıştım ,lakin onu kırdım çok iyiydi o da.

Azur u bi sitede 159tl gordum arastirirken
Ama buhar kazanlilarda eger kirisiklik acmada iyiyse paraya kiyarim sanirim
Zira kumaslarina illet oldugum pantolon gömleklerle ugrasmam bari.

Azur u bi sitede 159tl gordum arastirirken
Ama buhar kazanlilarda eger kirisiklik acmada iyiyse paraya kiyarim sanirim
Zira kumaslarina illet oldugum pantolon gömleklerle ugrasmam bari.
Canım benimki alt model bişey.Biraz daha bütçe ayırırsan çok süperleri var.Mesela eminim philipsin buhar kazanlı modelleri daha iyidir.Ama benim bütçem buna yetti.Bazı çok pamuklu nevresimlerri açmiyo mesela benimki.Ama elbiselrerde diğer kumaslarda iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…