- 2 Ekim 2015
- 1.482
- 1.509
- Konu Sahibi philosophy
- #2.961
Merhaba sadeliğin sultanları.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim benim esiminde cok fazla alet edavati vardi bi alet cantasi aldim büyügünden simdi cok düzenli aldigini hemen geri yerine koyuyor tavsiye ederim ....Günaydın sadeler.Kendime bir ilaç çekmecesi yapmam lazım.Masallah 40 çesit ilaç var evde lazım olabileceği için duruyolar mecburen.(Allah bugünümüzü aratmasın bikaç tane kronik rahatsızlığım var) O ilaç ve malzemelerim için küçük kutucuklardan oluşan bir çekmece düzenleyici almak istiyorum.Hani şu gardropların içindeki kravat bölmeleri gibi.Birde alet edevat bisürü zımbırtı var eşimde onları attırmıyor dursun lazım olur deyip duruyor.Böyle bir takım çantası gibi bişey alasım var onları yerleştirmek için.Ne zaman ve nerden alabilirim bilmiyorum.Birtek onlar kaldı beni rahatsız eden.
opilos fazla yorganın falan yokmu misafirin geldiğinde kullanabilecekleri şeyleri nereye koyuyorsun benim o tip şeylerin bazamin altinda ....
Yatılı misafir çok oluyorsa elden çıkaramazsın canım.Ama çeyizde alınmış öylece duruyosa suriyelilere gönderebilirsin muhtarlık aracılığıyla ...merhabalar....
bu fazla yorgan,yastıklar sizin gözünüze batmıyor mu.
bende 11 adet yastık var...
atsan atılmaz, satsan satılmaz....
ne yapsam acaba....
bir de bir şeyleri attıktan sonra lazım oluyor ya en çok ona sinir oluyorum
Yatılı misafir çok oluyorsa elden çıkaramazsın canım.Ama çeyizde alınmış öylece duruyosa suriyelilere gönderebilirsin muhtarlık aracılığıyla ...
Belediyeler bu konuda acayip yardımcı ben iki battaniye gönderdim suriyelileremi gitti ihtiyacı olan birine mi gitti bilmiyorum ama benden çıktı ve belediyeye verdimevet benimde aklıma ılk suriyeliler geldi nasıl göndereceğimi bilemiyordum.
bunu duyduğum iyi oldu. tşk ederim
Aynen bizimki liderlerde duruyordu çiviler , tornavidalar , matkap uçları beni delirtiyodu... Bime alet çantası gelmişti koşa koşa gittim aldım tekzende migrosda kipada hatta bi milyoncularda bile var boy boy ..... Ben binden aldım şu an herşey gayet düzenli çiviler gıdalar vs... Hepsi ayrı ayrı düzenli:)canim benim esiminde cok fazla alet edavati vardi bi alet cantasi aldim büyügünden simdi cok düzenli aldigini hemen geri yerine koyuyor tavsiye ederim ....
Bende en kısa zamanda bir tane edinmek istiyorum.Aynen bizimki liderlerde duruyordu çiviler , tornavidalar , matkap uçları beni delirtiyodu... Bime alet çantası gelmişti koşa koşa gittim aldım tekzende migrosda kipada hatta bi milyoncularda bile var boy boy ..... Ben binden aldım şu an herşey gayet düzenli çiviler gıdalar vs... Hepsi ayrı ayrı düzenli:)
esime kalsa evde marangoz acacak biktim onun el aletlerinden ama yapacak bi sey yok cözüm buluyorum derli toplu olmasi adinaAynen bizimki liderlerde duruyordu çiviler , tornavidalar , matkap uçları beni delirtiyodu... Bime alet çantası gelmişti koşa koşa gittim aldım tekzende migrosda kipada hatta bi milyoncularda bile var boy boy ..... Ben binden aldım şu an herşey gayet düzenli çiviler gıdalar vs... Hepsi ayrı ayrı düzenli:)