- 25 Mart 2010
- 4.015
- 3.921
- 49
- Konu Sahibi philosophy
- #3.001
Hepsiburada ya bak orda yorumlar var fikir edinirsin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
E ama oldumu çikolata şimdi.Sade yaşama aykırı bir davranış biçimi bu yaptığın Kız modası geçer napcan o kadar ayakkabıyı dağıt ferahla.İşte bu yüzden evlere sıgmıyoruz.
Kuzenim ceyizine 750tl aldiCanım benimki alt model bişey.Biraz daha bütçe ayırırsan çok süperleri var.Mesela eminim philipsin buhar kazanlı modelleri daha iyidir.Ama benim bütçem buna yetti.Bazı çok pamuklu nevresimlerri açmiyo mesela benimki.Ama elbiselrerde diğer kumaslarda iyi
Kızlar ütü almak istiyorum. Ütüm çeyizimden. 16 yıldır kullanıyorum. Memnun kaldığınız markalatı yazar mısınız. Çok teşekkürler
Canım ben eşarplarımın hepsini ütüledikten sonra kilim çırpar gibi hafif bir çırpıyorum soğuması için ,ondan sonrada eşarp askısına asıyorum kat izi filan olmuyor.Ayrıca belli bir süre yerinden kıpırdatılmayınca kendi kendini kapatan ütüler var artık öyle bir ütü al bence .kızlar ben nerdeyse her sabah ütü yapıyorum ya
kapalıyım esarp şal hergün ütülüyorum assam da kırışıyor bazen de panik oluyorum fişi çektim mi diye tekrar tekrar bakıyorum
canım iyiyyiz hepimiz.
sayımız sürekli artıyor:)eve sığmıyoruz...
sonumuz hayır ola...3ton ağırlık bir odada
belkide ilk defa evime çocuklu misafir gelecek, çocukların salonumuzdaki devasa akvaryuma tepkisini çok merak ediyorum:)))çok tatlılardı ama :)
bende rüyamda sürekli balık görüyorum o kadar alıştım yani onlarsız yapamam :)
belkide ilk defa evime çocuklu misafir gelecek, çocukların salonumuzdaki devasa akvaryuma tepkisini çok merak ediyorum:)))
10 tane var sanırım. Fazlasıyla yetiyor. Hediye edin bence de.
Benim bazamın altı bile dolu değil. 3 tane battaniyem vardı hiç kullanmadığım birini yolladım. İki yorgan 4 yastık var. Kalabalık misafir gelince yastıksız yatıyoruz ev sahibi olarak bazen : ) Yatak odamızda halı yok.
Giyinme odası farklı gardropa başka bir odada. Yatak odası da boş ve rahat, sabahları sakin uyanmayı etkilediğine inanıyorum.
bana da kayınv. 'dem 8 tane yastık yapmış ben zaten kendime 4 -5 tane silikonlu yer kaplamayacak şekilde olan yastıkalrdan almıştım. ve bir sürü tencere takımım vardı.fazla fazla alınmış zamanında .
benim planım sadece kullanacagım kadarını acmaktı yerim de yetersizdi , insanların ceyiz serme cahilliği yüzünden
tüm paketli ürünlerin ambalajını kutusunu actılar herseyimi cıkardılar o kadar cok insan vardı ki o gün sinir oldum herkese
sonra hepsini toplayıp fazla olan herşeyi annemlere geri götürdüm o sergilenen eşyaları toplamak tam bir ayımı aldı
kayınv.dem eşimin taaa bekarlıkta giydiği , uzun zamandır giymediği her şeyi biriktirmiş , hepsini toz bezi yaptım
halen sadeleşme olayım bitmedi cnm sıkıldıkca fazlalıkları dagıtıyorum . gereksizleri toz bezi yapıyorum
giymediğim kıyafetleri cevremde dağıtıyorum , hatta bu hafta sonu yine şöyle bir bahar temizliği yapayım ben
bana da kayınv. 'dem 8 tane yastık yapmış ben zaten kendime 4 -5 tane silikonlu yer kaplamayacak şekilde olan yastıkalrdan almıştım. ve bir sürü tencere takımım vardı.fazla fazla alınmış zamanında .
benim planım sadece kullanacagım kadarını acmaktı yerim de yetersizdi , insanların ceyiz serme cahilliği yüzünden
tüm paketli ürünlerin ambalajını kutusunu actılar herseyimi cıkardılar o kadar cok insan vardı ki o gün sinir oldum herkese
sonra hepsini toplayıp fazla olan herşeyi annemlere geri götürdüm o sergilenen eşyaları toplamak tam bir ayımı aldı
kayınv.dem eşimin taaa bekarlıkta giydiği , uzun zamandır giymediği her şeyi biriktirmiş , hepsini toz bezi yaptım
halen sadeleşme olayım bitmedi cnm sıkıldıkca fazlalıkları dagıtıyorum . gereksizleri toz bezi yapıyorum
giymediğim kıyafetleri cevremde dağıtıyorum , hatta bu hafta sonu yine şöyle bir bahar temizliği yapayım ben
Ben çeyiz serme, bohça v.s gibi ananeleri gereksiz bulduğum için hiç birini yapmadım. O yüzden fazlalık pek bir şeyim zaten yoktu.
olayda bu zaten benim bazamın altı hatıra bölümü seninde misafir yorganı muhafaza bölümü demek ki.ben evimi misafirime göre değil kendime göre hazırladım.yatılı misafir benim için istisnai bir durum tüm yakınlarımızla aynı şehirdeyiz. benim evimde 2 yorganım var bana ait olan. birini zaten kullanıyorum. diğerinide öbürünü yıkarsam yedekte dursun diye hurc içinde çarşaflarım battaniyelerimi koyduğun dolaba kaldırıyorum. anlıycağın onlar içinde ayırdıgım bir bölme var. evimde yatılı misafir ağırlama ihitimalim olabilir diye düşünüp yorgan basamam evime. bu benim için gereksiz ve tercih meselesi diye düşünüyorum. evimde yatılı misafirde ağırladım (tabiki 10 kişi değil benim eviminde bir kapasitesi var çünkü). yedek yorganım gayette iş gördü.opilos fazla yorganın falan yokmu misafirin geldiğinde kullanabilecekleri şeyleri nereye koyuyorsun benim o tip şeylerin bazamin altinda ....
ben de
sevmiyordum ama bu karar bana kalmadı , k.validem ayıp olur bizim uzaktan akrabalarımız gelecek bakacak f,ilan dedi
hatta yatagın ustune kendi aldıgı yatak ortusunu sermişler ki ben başka bir ortu serecektim , 2 takım bornozum oldu var oldugunu bildikleri halde almışlar 3 -4 yorganım vardı dolapların üstüne tıkıştırdılar , hiç sevmem yüklük gibi üst üste eşya
hatta kendi sectikleri bornoz takını alıp 70 - 80 derece yıkamışlar kendince bize hazırlamışlar ama 70 derece bana göre mahvolmuş , ben kimsenin evine , kullanacagı eşyasına karışmıyorum ilgilenmiyorum . onlara göre hiç bişeye karışmadılar
bak şimdi sinirlendim yine anılarım deptesti akşam eve gideyim de şu fazlalıkları dağıtayım haftasonu