- 23 Eylül 2013
- 23.863
- 48.533
-
- Konu Sahibi philosophy
Kizlar eve temizlikçi gelmeden evli ve tek çocuk var olduğunu sayarsak....temizlik ve ev işi yetiştiren her daim düzeni olan varbmi?
Evde büyük ekran TV ses sitemi derken kablo yığını ile nasıl göze güzel görünmesini sagliyorsunuz?
mesguliyet olunca idare ediyorsun
bence buradaki en önemli 'hile' / 'püf noktası' : az yemek
az yiyince cok uyuyamıyorsun
örneğin 5 ten sonra bir şey yeme sabah erkenden kalkıyorsun, yine gün içinde örneğin '2 öğün ve hafif ye' uyumak mümkün değil
ben uyuşuksam çok yemişimdir
genelde vucud sistemim böyle çalışıyor,açlık beni ayakta tutuyor,terbiye ediyor,rahat ve sağlıklı hissettiriyor
kesinlikle katılıyorum sanamesguliyet olunca idare ediyorsun
bence buradaki en önemli 'hile' / 'püf noktası' : az yemek
az yiyince cok uyuyamıyorsun
örneğin 5 ten sonra bir şey yeme sabah erkenden kalkıyorsun, yine gün içinde örneğin '2 öğün ve hafif ye' uyumak mümkün değil
ben uyuşuksam çok yemişimdir
genelde vucud sistemim böyle çalışıyor,açlık beni ayakta tutuyor,terbiye ediyor,rahat ve sağlıklı hissettiriyor
hahahahbi tarafına da kadınlar kulübü koyulmalı :))
evde tv yokEvde büyük ekran TV ses sitemi derken kablo yığını ile nasıl göze güzel görünmesini sagliyorsunuz?
hahahah
ben kadınlar klubunde sadece zayıflama ve bu sayfalarda takılıyorum böyle olunca giden vakit cok da olmuyor,yararlı da oluyor ama eğer bir derdim var bölümüne girersem çok vaktim gidiyor,bu sefer pişmanlık başlıyorBDVdan uzak duruyorum
en sinir oldugum sey. kablo saklayicilar var. duvara yapistirmali. onla cozdukEvde büyük ekran TV ses sitemi derken kablo yığını ile nasıl göze güzel görünmesini sagliyorsunuz?
hahahah
ben kadınlar klubunde sadece zayıflama ve bu sayfalarda takılıyorum böyle olunca giden vakit cok da olmuyor,yararlı da oluyor ama eğer bir derdim var bölümüne girersem çok vaktim gidiyor,bu sefer pişmanlık başlıyorBDVdan uzak duruyorum
bende umarım erken kalkabilir dolu dolu bi gün geçirirmkpederlerle farklı illerde yaşıyoruz dün otobüsle gelen var diye yollamış sağolsun
pazar alışverişi ve yemek konusunda pek elinin ayarı yoktur
eşim de aynı babası gibi
ben elma armut hoşafını hiç sevmem eşim kızım sevse yapardım ama onlarda içmez
erken kalkma konusunda iyiyim ben
normalde 8 civarı uyanırım 9 çok geç bir saattir bana göre istesemde uyuyamam
11 12 ye kadar uyusam bütün gün sersem gibi olurum
yatmadan önce yarın şu saatte uyanacağım deyince saat çalmadan kalkıyorum
biyolojik ritmim babama çekmiş çok şükür
nasıl yani :))
bende pek severdim bdv yihahahah
bende pek severdim bdv yi
ama artık atraksiyonlu konular yok
üzülüyorum heyecan yok anlamıyorlar beni
Kizlar eve temizlikçi gelmeden evli ve tek çocuk var olduğunu sayarsak....temizlik ve ev işi yetiştiren her daim düzeni olan varbmi?
iştee ondan hele mune gelip dağıtınca dahaBirde oraya yorum yazınca karşı cephe olup savaş acanda var :)
aynen yaabenimde gelinliğim duruyor
geçen evlenecek parası olmayan bi kıza verdim
giyip geri getirecek
bende çantyı eskidikçe alıyorum bu daha mantıklı
10 tl lik çanta neyime yetmez
evli tek çocuklu ( çalışmayan) bir hanım olarak (eve de temizlikçi almam)
2 günde bir süpürüyorum
haftada 2 bazen 1 e düşüyo siliyorum heryeri
tuvalet lavobolar hergün yıkanır (işim varsa yapamazsam günaşırı)
toz alma işi 2 3 günde 1
el havluları hergün
banyo havluları haftada 1 değişir
akşamdan evi toplamaya çalışırım toplayamazsam sabah erken kalkar toplarım
ayakkabılığın içi her hafta silinir
balkon kışın yine herhafta yada hava güzelse ve çamaşır asılacaksa daha sık silinir
camlar kışın 20 gün 1 ay (yağış durumuna göre)
mutfak dolaplarını ya da başka temizlik işlerinni de gözüme battıkça yaparım
ev bu kirlenir dağılır temizlenir çok sıkıntı yapmam ne kendime ne evdekilere
ev işini de severim gönül hoşluğuyla yapınca çok yormaz insanı
Bende boş kavanozları ayırdım. bugünde kutuya lazım olur diye koyduklarımı ayırıcam.
Büyük düğün fotografımız var çerçeveletmek istemiyorum atmakta olmaz