- 2 Ekim 2015
- 1.482
- 1.509
- Konu Sahibi philosophy
- #2.941
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kalinkaselin hay sen çok yaşa cız bız tatil.Banada Küba yolu göründü.Eğitim şart diyerek fırsatları kaçırmayayım diyorum.Eşim ve oğlumu da götürmek istiyorum.Şimdiden üzülüyorum gidecek paralara ama sağlık olsun.
Eczacı değilim Can'ım kamuda çalışıyorum.Kübada alacağım eğitim benim konum değil ama Küba'yı görmek için dahil oldum.Eğitim sağlıkla ilgili.Benim işim mali hizmetler.Küba mi aman yarabbi oraya gitmek ne kadar zor hemde iş için gitceksin ve yasiycaksin rüya gibi bana deselerki bi sene ukbada yasa bulaşık yıka yerleri temizle gene de giderdim heralde orası benim hayalim en gitmek istediğim hindistan dan sonraki yer:) ilki hindistan diğeri küba bide moğolistan.... Ama en zoru küba ....hiç ama hiç kaçırma eczacı mısın???
Kesinlikle aynı duyguları paylaşıyorum tüketim cilginligindan başka bise diil ama anneminkini mecburen kutluyorum kutlamayinca bozuluyor trip falan atiyo iş yerine çiçek gönderiyorum normalde 40 liraya aldığım çiçeği 60 liraya alıyorum ama yapcak bise yok:)Kapitalizmin ve tüketim çılgınlığının sonucunda ortaya çıkmış sevgililer günü, anneler günü ve babalar gününü şiddetle reddediyorum
hemşiresnz galiba benim gibi :) ben yurtta kaldgmdnas dolayı hergün formayı yıkıyamıyorum maalef hastanede bırakıyorum sivil giyinip tekrar geliyorum yurda ve hergün banyo yapmya üşeniyorum su soguk günlerde siz ne güzel düzeni kurmussnz masallahSüpermiş gerçekten,iş için ayrı normal günler için ayrı düşünmek zorunda kalıyoruz biz.o da daha çok enerji,para vs kaybı.
merhaba
ne güzel gezmişsin. çocuk olunca ben biraz titiz davranıyorum. uçak biletini de genelde thy dan alıyoruz. nedense pegasusa güvenemiyorum.
ben de giderken yanımda çokça yiyecek götürüyorum. kuruyemiş, meyve kahve filan. bu sefer ev tuttuk. hazır çorba filan götürürüm.
biz ispanyaya gideceğiz kısmetse.
papatya sonuna kadar sana katiliyorum 3 yillik evliyim hic kutlamadik sevgililer gününü gereksiz geliyor banaKapitalizmin ve tüketim çılgınlığının sonucunda ortaya çıkmış sevgililer günü, anneler günü ve babalar gününü şiddetle reddediyorum
Günaydınn
Benim odamda sadecik oldu
Gumusluk evden cikti
İcindekileri de elden cikardim
Unite cekmecelerindeki zilyon tane kagit/kalem/ivir zivir toparlandi.
Lazim olanlar dosyaya koyuldu
Ortalikda dolanan 2yastigim ve battaniyelerim yeni koltuklarin sandik kisminda yerini aldı
Esimin giymedigi 2 ceketi bir arkadasina verilmek üzere evden cikarildi.
Az az kalan deterjanlar kullanildi ve koca koca kutulari cöple bulustu.
Oglumun odasindaki kablo/cd gibi ivir zivirlar oglusun dolabinin icine koydugum bir sepete toparlandi
Artik bana bisi sormuyo şu nerde bu nerde diye aradiklarini orda bulabilirsin dedim.
İvir zivir sepeti oldu adı.
Bugun oglumun kuculen coraplari ayiklancak!
Benim toka kutum elden gecirelecek!
Esimin kravat askısı duzenlenecek!
Özellikle oda oda toparlayıp temizlemeyi cok seviyorumÇok güzel.
Gerçekten günlük görev belirleyince hem insan yorulmuyor, hemde bir yer toplanmış oluyor. Benim de mutfak poşetlerini ayıklamam lazım. Geçen gün alışveriş poşetleri birikmiş kocaman bir kutu seçtim attım, bir iki tane bıraktım evde o da lazım olur diye.
Özellikle oda oda toparlayıp temizlemeyi cok seviyorum
Tül ve cam da dahil.
Hem iyice incelemis oluyorum hemde yormuyo beni bitince cekiyorum kapısını