sade yaşam

kalinkaselin kalinkaselin hay sen çok yaşa cız bız tatil.Banada Küba yolu göründü.Eğitim şart diyerek fırsatları kaçırmayayım diyorum.Eşim ve oğlumu da götürmek istiyorum.Şimdiden üzülüyorum gidecek paralara ama sağlık olsun.

Küba mi aman yarabbi oraya gitmek ne kadar zor hemde iş için gitceksin ve yasiycaksin rüya gibi bana deselerki bi sene ukbada yasa bulaşık yıka yerleri temizle gene de giderdim heralde orası benim hayalim en gitmek istediğim hindistan dan sonraki yer:) ilki hindistan diğeri küba bide moğolistan.... Ama en zoru küba ....hiç ama hiç kaçırma eczacı mısın???

merhaba kızlar
imkanım olursa ben de ispanya düşünüyorum ilk gideceğim yurt dışı gezisi olarak
yurt içi hemen hemen her yere gittik,bebek olmadan önce arabaya atlar,sahil boyu akdeniz den başlar çanakkale ye kadar gezerdik,genelde pansiyonda kaldik ya da arkadaşlarımızda
kızımız biraz büyüsün bu sefer de yurt dışı istiyoruz nasipse

dün aç karna markete gittik,abur cuburları doldurduk geldik,şimdi pişmanlığını yaşıyorum,çikolatalar orada dururken ben de rahat durmuyorum,löp löp indiriyorum mideye:KK43:bi daha tok gidicem

kalinkaselin kalinkaselin cız bız tatil güzeldi bayıldım :)
bende sevmiyorum o herşey dahil tatilleri..o nedir ya binlerce insan aynı mekanda..yemek yemek bi dert yürümek bile bi dert..
bende yurtdışını görmeyi çok isterdim ama bikaç yıl zor gibi... imkanınız varken gezin miss gibi :)

changelife changelife alışverişe kesinlikle tok iken ve liste ile gitmek gerekiyor ben liste ile gidiyorum. Alacaklarımı alıyorum. Markette aylak aylak dolaşmıyorum. Hem zamanım hem param bana kalıyor.
yeniuye01 yeniuye01 ben de sevmiyorum o otelleri. Sürekli saatte yaşamak bana saçma geliyor. Yemek saati geldi. Hadi koş havuzda yer kap. Şezlong bul filan çok saçma. Ama buna rağmen oğlumun kaydırak tutkusundan dolayı 2 gece gidiyoruz her yıl. Ama eylül ayında.

Küba mi aman yarabbi oraya gitmek ne kadar zor hemde iş için gitceksin ve yasiycaksin rüya gibi bana deselerki bi sene ukbada yasa bulaşık yıka yerleri temizle gene de giderdim heralde orası benim hayalim en gitmek istediğim hindistan dan sonraki yer:) ilki hindistan diğeri küba bide moğolistan.... Ama en zoru küba ....hiç ama hiç kaçırma eczacı mısın???
Eczacı değilim Can'ım kamuda çalışıyorum.Kübada alacağım eğitim benim konum değil ama Küba'yı görmek için dahil oldum.Eğitim sağlıkla ilgili.Benim işim mali hizmetler.

Kes
Kapitalizmin ve tüketim çılgınlığının sonucunda ortaya çıkmış sevgililer günü, anneler günü ve babalar gününü şiddetle reddediyorum
Kesinlikle aynı duyguları paylaşıyorum tüketim cilginligindan başka bise diil ama anneminkini mecburen kutluyorum kutlamayinca bozuluyor trip falan atiyo iş yerine çiçek gönderiyorum normalde 40 liraya aldığım çiçeği 60 liraya alıyorum ama yapcak bise yok:)

ne güzel yazılar bunlar bdv oku oku psikolojim bozulmustu :)) ben ahh ben kıyafete şu sura para veriyorum işe basladım diye hep içimzde kalmıştı doyasıya alısvers yapmak ondan herqalde neyse oda geciyor yavas yavas.. kitap ukumayı seviyorum ama basına gecmemek için elimdne geleni yapıyrm bu sefer okumaya baslayınca bıırakamıyorum calısmam gereken kpss gibi önemli bir sınavım vermem gereken 15 kilo var ama hic birini yapmamıyrujm bunun adı ataletsizlk olmalı namazlarımı bile hızlı hızlı sıf vizdanımı rahatlatmak için kılıyorum ve daha yasım 18 birinin benim yakamdan tutup sirkelemesi lazım :) gezmek doyasıya gezmek ama arkadslrmın pek fazla imkanları yok . ne bileyim ya işşte hayat kısa gibi arkama dödgmde vayy bee gecnligmde güzel gecti demek istiyorum . birine kolay kolay kıyafet vermem elimde degil içimde kalır kötü bir huy..

kalinkaselin kalinkaselin ben sadece annemin ve babamınkini kutluyorum o kadar. 2 yılda bir de kardeşimle birlikte büyük birşey alıyoruz. Hem anneler hem Babalar günü hediyesi olsun diyoruz.
Bazı yıllar tatil alıyoruz, makine filan aldık.
Evlerinde değişmesi gereken birşey varsa onu alıyoruz.
Hopefulnursee Hopefulnursee o zaman ne yapıyorsun, sürekli bizi okuyup silkelenip kendine geliyorsun.

Süpermiş gerçekten,iş için ayrı normal günler için ayrı düşünmek zorunda kalıyoruz biz.o da daha çok enerji,para vs kaybı.
hemşiresnz galiba benim gibi :) ben yurtta kaldgmdnas dolayı hergün formayı yıkıyamıyorum maalef hastanede bırakıyorum sivil giyinip tekrar geliyorum yurda ve hergün banyo yapmya üşeniyorum su soguk günlerde siz ne güzel düzeni kurmussnz masallah Hoppa

merhaba
ne güzel gezmişsin. çocuk olunca ben biraz titiz davranıyorum. uçak biletini de genelde thy dan alıyoruz. nedense pegasusa güvenemiyorum.
ben de giderken yanımda çokça yiyecek götürüyorum. kuruyemiş, meyve kahve filan. bu sefer ev tuttuk. hazır çorba filan götürürüm.
biz ispanyaya gideceğiz kısmetse.

Biz polonyadan ispanyaya uçmuştuk, oradan fransaya. Gerçi fransada arkadaşların evi vardı, kalacak yer sıkıntımız olmadı :) Çocuk varsa zor olur eminim ki. Mesela, yağmur çok yağar oralarda, bagaj sıkıntısı olduğu için sınırlı kıyafet götürmüştük, şemsiye oradan almıştık.

Kapitalizmin ve tüketim çılgınlığının sonucunda ortaya çıkmış sevgililer günü, anneler günü ve babalar gününü şiddetle reddediyorum
papatya sonuna kadar sana katiliyorum 3 yillik evliyim hic kutlamadik sevgililer gününü gereksiz geliyor bana

Günaydınn

Benim odamda sadecik oldu :KK66:

Gumusluk evden cikti
İcindekileri de elden cikardim
Unite cekmecelerindeki zilyon tane kagit/kalem/ivir zivir toparlandi.
Lazim olanlar dosyaya koyuldu
Ortalikda dolanan 2yastigim ve battaniyelerim yeni koltuklarin sandik kisminda yerini aldı
Esimin giymedigi 2 ceketi bir arkadasina verilmek üzere evden cikarildi.
Az az kalan deterjanlar kullanildi ve koca koca kutulari cöple bulustu.
Oglumun odasindaki kablo/cd gibi ivir zivirlar oglusun dolabinin icine koydugum bir sepete toparlandi

Artik bana bisi sormuyo şu nerde bu nerde diye aradiklarini orda bulabilirsin dedim.
İvir zivir sepeti oldu adı.

Bugun oglumun kuculen coraplari ayiklancak!
Benim toka kutum elden gecirelecek!
Esimin kravat askısı duzenlenecek!

Günaydınn

Benim odamda sadecik oldu :KK66:

Gumusluk evden cikti
İcindekileri de elden cikardim
Unite cekmecelerindeki zilyon tane kagit/kalem/ivir zivir toparlandi.
Lazim olanlar dosyaya koyuldu
Ortalikda dolanan 2yastigim ve battaniyelerim yeni koltuklarin sandik kisminda yerini aldı
Esimin giymedigi 2 ceketi bir arkadasina verilmek üzere evden cikarildi.
Az az kalan deterjanlar kullanildi ve koca koca kutulari cöple bulustu.
Oglumun odasindaki kablo/cd gibi ivir zivirlar oglusun dolabinin icine koydugum bir sepete toparlandi

Artik bana bisi sormuyo şu nerde bu nerde diye aradiklarini orda bulabilirsin dedim.
İvir zivir sepeti oldu adı.

Bugun oglumun kuculen coraplari ayiklancak!
Benim toka kutum elden gecirelecek!
Esimin kravat askısı duzenlenecek!

Çok güzel.

Gerçekten günlük görev belirleyince hem insan yorulmuyor, hemde bir yer toplanmış oluyor. Benim de mutfak poşetlerini ayıklamam lazım. Geçen gün alışveriş poşetleri birikmiş kocaman bir kutu seçtim attım, bir iki tane bıraktım evde o da lazım olur diye.

Çok güzel.

Gerçekten günlük görev belirleyince hem insan yorulmuyor, hemde bir yer toplanmış oluyor. Benim de mutfak poşetlerini ayıklamam lazım. Geçen gün alışveriş poşetleri birikmiş kocaman bir kutu seçtim attım, bir iki tane bıraktım evde o da lazım olur diye.
Özellikle oda oda toparlayıp temizlemeyi cok seviyorum
Tül ve cam da dahil.
Hem iyice incelemis oluyorum hemde yormuyo beni bitince cekiyorum kapısını

Özellikle oda oda toparlayıp temizlemeyi cok seviyorum
Tül ve cam da dahil.
Hem iyice incelemis oluyorum hemde yormuyo beni bitince cekiyorum kapısını

Aynen aslında ennn güzeli öyle. Bütün evi sil süpür insanı çok yoruyor ama uygulama kısmını ben pek becremiyorum :)

Tüllerim 1 oda hariç mekanizmalı, mekanizmayı sök tak baya yoruyor zaten ben yetişemiyorum eşim yapıyor ama onada kıyamıyorum. Ev çok yüksek cam silemiyorum iç tarafları siliyorum, arada annem gelince el atıyor. Genele bakınca çok eşyam yok aslında ama salonum baya dolu :) şamdanlar, kocaman tablolar, süs eşyaları vs vs. Bu halini çok seviyorum ama toz almaya üşeniyorum:63: Diğer taraflar olabildiğine sade.

Bugün benim ütü yapmam lazım. Birde mutfak poşetlerini düzenlemem.

Toz da alsam fena olmaz. Belki salondan bazı şeyleri eksiltirim, en azından vitrine koyarım...

Eski evdeyken altı lastik polar koltuk örtülerim vardı onları ayırdım.Oglumun elyaf yorganını,bir tane örme tül bir tane farba fon iki tane yan fon perde çalışan ama az buhar çıkaran bir tefal ütü,oğlanın sevmediği bir çift ayakkabısı,hediye gelen desenini beğenmediğim bir takım fincan,iki tane pardesü,iki çift topuklu ayakkabı,bunların hepsi semtimizdeki camiye oradanda gönüllüler tarafından ihtiyaç sahiplerine ulaşacak.Çok mutluyum ferahladım yine.

X