sade yaşam

@DilberiRana allah yardımcın olsun Can'ım. İnşallah sağ salim alırsın bebeğini kucağına.
Dunya1981 Dunya1981 aaaa sen kitap mı yazıyorsun. Ne kadar hoş. İnşallah biz de okuya biliriz senin kitabını.
Zaman konusunda bi haftadır şunu yapıyorum. Sizi çok seviyorum. Burayı okumayı burada yazmayı. Ama basen vakit kaybediyorum. Face kk bakıyorum. Teli kaldırıyorum. Bir saat sonra bakıyorum tekrar. Hem bu arada birşeyler yazılmış oluyor ve ben keyif alıyorum okurken.
Birilerine iyi örnek olabiliyorsam ne Mutlu bana.
Evet yazıyorum Can'ım.Bir gün inşallah bastırmak nasip olur.Biliyorum olacak ama sadece zamanını bilmiyorum.Aslında biraz da bana bağlı sanırım ben kendimi henüz buna hazır his etmiyorum.

Cnm ben üniversiteye giderken kapandım 12 sene filan oldu. O yaşlarda değişikliklere adapte olmak daha kolay. Bu süreçte ben değiştim,düşüncelerim, görüntüm. İnsan kendisini nasıl rahat hissedecekse öyle görünmeli bence, bu konuyu ibadetmiş gibi algılamaktan ziyade.bir arkadaşım vardı açıktı ama çok dikkat ederdi giyimine, kapanmaya karşı da çekinceleri vardı. Ama dediğim gibi kıyafet bulmakta zorlanıyordu,ayrıca açık bir insan yazın uzun kollu giyince de garip olabiliyor, velhasıl kapandı çok rahat ettim diyor. Sende zaten dikkat ediyorsan bu konuda, kolay adapte olabilirsin.
evet haklısın canım bana da diyorlar bi başörtün eksik neden kapanmıyorsun dikkat ediyorsun herşeye diye.. elimden geldiğince dikkatliyim ve bunu başaracağıma inanıyorum ben Allah'ın izniyle inşallah
Selam kızlar
bugün çatı muayenesi oldum dr çatın çok çok dar asla normal doğum yapamazsın dedi

Yarın yani 9 Şubat 2016 saat 16:30 itibariyle spinal sezeryana giriyorum

Nolur dualarınızı esirgemeyin hakkınızı helal edin

Yarın yazarım inşallah
canım hakkında hayırlısı olsun inşallah hayırlı sasğlıklı doğumlar nasip etsin Allah... haberlerini bekliyoruz..

Evet yazıyorum Can'ım.Bir gün inşallah bastırmak nasip olur.Biliyorum olacak ama sadece zamanını bilmiyorum.Aslında biraz da bana bağlı sanırım ben kendimi henüz buna hazır his etmiyorum.
çok güzel kitebın çıkınca okumak ister5im inşallah hayallerin gerçek olur

Selam kızlar
bugün çatı muayenesi oldum dr çatın çok çok dar asla normal doğum yapamazsın dedi

Yarın yazarım inşallah
Hayirli olsun Rabbim Hayirla huzurla saglikla kavusmanizi nasip etsin :KK200:

Selam kızlar

Yarın yazarım inşallah

sağlıkla yavrunu kucağına al inşallah..hayırlı doğumlar..

Günaydın hanımlar
Dün markete gittik. Listemin dışında sadece kuruyemiş aldım. 215 TL verdim.
Karttan sadece mazot alacağız bundan böyle. Yani inşallah.

günaydın hanımlar şu tülleri tuz ve şekerle mi beyazlatıyorduk ?? deterjan kullanmak istemiyorum hiç bir işe de yaramıyor bir bilgisi olan ??

günaydın hanımlar şu tülleri tuz ve şekerle mi beyazlatıyorduk ?? deterjan kullanmak istemiyorum hiç bir işe de yaramıyor bir bilgisi olan ??
Deterjan gözüne limon sıkabilirsin? Sadece tüllerde değil, beyazlarında bembeyaz olmasını sağlar.
Deterjansız nasıl olur bilemem detarjanla birlikte limon kullanıyorum ben.

Günaydınnn,

Dün gece biraz burayı okudum sonra kalktım eşarp çekmecemi boşalttım. Hepsi çok güzel bazılarını max. 3 kere takmışımdır ama artık hep şal kullanıyorum diye hepsini ayırdım bir kaç hatırası olan hariç. Anneme vereceğim o versin ihtiyacı olanlara :)

Her eve giriş çıkışımda bakacağım artık evimi sadeleştirmem gerek burayı okuyup eve bakınca nefes alamıyorum :KK43:

Deterjan gözüne limon sıkabilirsin? Sadece tüllerde değil, beyazlarında bembeyaz olmasını sağlar.
Deterjansız nasıl olur bilemem detarjanla birlikte limon kullanıyorum ben.
hımm oturduğum sitede bir abla gurubu var whatss appları var adı da temizlik yardım :KK70: onlara sordum şeker ve tuz koy dediler bakalım deniyorum şimdi, bana yardıma gelen abla da öyle yapmış, sonuçtan haberdar ederim sizi :)

dilber sağlıkla kucağına al bebişini, kolay doğumlar olsun sana...
sonrada gel buraya isim koyalım bebişe: )

haftasonu uzun süredir giymediğim çok yüksek fiyata aldığım kar botum gözüme gereksiz gelmeye başladı.
yine kardeşime yol göründü.

hayirli günler hanimlar ben nöbetimi bitirdim arkasindan direk spora gittim eve simdi girdim yarini temizlik günü ilan ediyorum kendime bakalim neler atilacak

@DilberiRana şu anda doğumdasın heralde kimbilir bir daha ne zaman girersşn foruma çok hayırlı bir ömür dülüyorum yavrunla tüm ailene.... bir avazda kurtulmuşsundur inş sağlıkla. o poğaça ayakları gıdıklarsın bir ara benim için sevgiler:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::KK200::KK200::KK200::nazar::nazar::nazar:

@DilberiRana sağlıkla kucağına al cnm
merhaba sadeler
kullanmadığım hamile kıyafetlerimi ayırdım,yarın okulumuzda çalışan ablaya vericem
şu anda marketten süt,peynir vs gibi zorunlulukları alıyoruz,evdekileri tüketiyoruz
bir de şu abur cuburları almayı bıraksak harika olacak

X