- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.221
- Konu Sahibi philosophy
- #2.841
Ben çalışıyorum. Sabah 6 da kalkıyorum. Namazlarım dualarım derken bi saat geçiyor. Saat 7 de kahvaltı hazırlıyorum. 07:30 da oğlumu kaldırıp kahvaltı ettiriyorum. Okula bırakıp geliyorum. Ben de bazı sabahlar spor yapıyorum. Sonra da işe gidiyorum.Çok güzel. Ben şuan çalışmıyorum 7de kalkıp esimi yolcu ediyorum bir sure sonra uykum geliyor maalesef tekrar uyuyorum öğlen kalkiyorum
Ama regl olduğum günler namaz olmadığı için düzenim şaşıyor resmen. Çalışmayan kişileri anlayabiliyorum. Çocuk da yoksa uyku tatlı geliyor.
Benim de alınacak şeylerim var. Manikür seti almak istiyorum. Yarın uğrarım kozmetik mağazasına. Bakalım neler alacağım.Telefonun not defterine ihtiyaç listesi yapmaya başladım. Eyeliner ihtiyacım vardı onu yazdım. Kozmetik mağazasına gittim bütün mağazayı gezdim ama sadece ihtiyacım olan eyelineri alıp çıktım :) evde bitmek üzere olan kalitesiz bi tane vardı normalde onu da atmazdım eve gelir gelmez attım.hatta yenisini de bir sure kutusunda tutardım kutuyu da attım hemen rahatladım :)