sade yaşam

yüzdeyüz yarar benim saç diplerimde böyle bir gün sonr kaşınmaya başlardı bide şimdi farkediyorum bunu hani elimize yağ dökülürde yada çok yağlı bi kremle kremlerizde havayla teması kesilir ya aynı öyleymiş su an nefes alıyo saç diplerim böyle naneli şeker yutaarsında nefesin açılır hissedersin aynı onun gibi bişey:)
ama ilk kullanımda ıkıde ucdee oldu bıraz cok yaktı canım acıdı yani sonra o ferahlık hissi

Bizdede evde bir sürü telefon var.Eski model satsan satılmaz atsan atılmaz.Hepside çalışıyor.Bu gün birisini ihtiyacı olan birisine verdim.Diğerlerininde yeri belli içindekileri temizleyip onlarıda vereceğim.Evin her tarafında bir tane cep tel görmek istemiyorum.Lazım olur olur diye saklamak yok artık.

Bende kendim için büyük bir adım attım. Tüm kredi kartlarımı kullanıma kapattırdım. İnternet alışverişleri için bir tane bırakmayı düşündüm ama vazgeçtim. Almam gereken acil birşeyim yok. Böylelikle kartlarımı bi kaç ay içinde sıfırlamış olurum. O zaman bir tanesi acarım. Harcadıgım anda havale yaparım kart borcsuz yasamayı ogrenırım.
Ferahladım. Üzerimde ki en aşılmaz yük buydu. Ne zaman toparlasam başa dönüyordum.
Elimde kart olmayınca da gereksiz alışverişim olmayacak. genel olarak arınma sürecim daha kolay olacak oh yaaa

Elimde poset sabah sabah market fisi attim yine iki avuc

Ne ara birikiyolar anlamadim
Faturalarimda sagda soldaydi dosyasina koydum(1senelik biriktirip sonra atiyorum en eski olanlardan basliyorum atmaya)

Esimin isi ile ilgili telf notlari cikiyo ordan burdan sehpalarin uzerinde her aksam sabah bide ariyorum atim mi diye

Oglumun tee 2.sinf kitaplari duruyodu niye kalmis bilmiyorum(oglum 5.sinif) onlarida cikardim evden.

Eski bir cantasi vardi belki ise yarar diye duruyodu (ici dokuldu) baktim siyah siyaj dahada cok dokuluyo kullanilmaz onuda attim

Eski beslenme cantasi vardi ici yirtik artik kullanmiyo beslenme cantasi onuda attim

Eski telefonlar bizde de var hatta
4tane bir tane anneanneme verdim calisiyoduda kullanmamis baska almis falan bende kimseye vermedim kizdim.
Duruyolar bi kutuya koyup kaldirdim.

Vileda kovam var eski yenisi aldim
Balkonda duruyo eskisi cok kirlenmis isede yaramiyo oyle duruyodu temizlemeye degmez dedim onuda attim.

Surekli cöp cikiyo boylede her gun 2-3poset atiyoruz nerden cikiyo ne ara cikiyo ben anlamiyorum

aman aman amanda cifter cifter alan biri degilim
Bakalim daha neler cikacak yazliklari cikarma zamanini bekliyorum
Eleyeceklerim var yine kafamda

Hic giymedigim yazlik ayakkabim var oylece duruyo
Plaj elbisesi var pullu mullu sevmem bi abla hediye almisti fazla kontes duruyo :) onu elicem
Sal var kullanmadigim
Battaniye var hepsi elencek en kisa zamanda.

Kaç yıllık evlisin? Bende takılmıyorum aslında ama beynimi işgal etmesinden hoşlanmıyorum. Sanki yapmam gereken ama yapmadığım birşeyler var,ama inanki başından beri bir ima sezmeseydim daha rahat ve samimi davranabilirdim belki,yada bu benim karakterim kimseye zararım yok sonuçta.ne biliyim birini merak edersen ararsın, o arasın diye beklemek, aradım açmadın demek çok saçma. Mesela kayınvalidem yanımda işte bilmem kim bayramda aramamış,başka biri telefonu açmamış gibi laflar ediyor,belki bana laf sokmak amaçlı değil ama sinir oluyorum :KK34:
canim ben 3 yil oldu evleneli bizim gibi insanlarin karakterlerini kabullenmek zor cogu zaman . bende senin yasadiklarini yasiyorum zaman zaman özellikle esimin abisinin esi eltim oluyor galiba pek anlamiyorum bu islerden o cok laf carpiyor. ben calisiyorum diye kimsenin bana agiz acamadigini düsünüyor ve zaman zaman bunu dile getiriyor. bende orali olmuyorum. kayinvalidem ve esimin teyzeleri ilk baslarda cok laf etmeye calistilar ama bende imalarinin cevabini verdim altan alta artik herkes durtacagi yeri biliyor. ama eltimde hakli ona cok karisiyorlar zamaninda da cok cekmis. ben bazen onun yerine kiziyorum onlara:KK34:

bende eskiyen ev terliklerini attım agzı yüzü bir taraflara kaymış sürekli kullandıklarımız :)
annem yenilerini alalım dedi ama istemedim 1-2 tane daha eskitiyim yenilerini alırım.

bugün hava çok güzel evi biraz kurcalayıp dagıtasım geldi :)

canim ben 3 yil oldu evleneli bizim gibi insanlarin karakterlerini kabullenmek zor cogu zaman . bende senin yasadiklarini yasiyorum zaman zaman özellikle esimin abisinin esi eltim oluyor galiba pek anlamiyorum bu islerden o cok laf carpiyor. ben calisiyorum diye kimsenin bana agiz acamadigini düsünüyor ve zaman zaman bunu dile getiriyor. bende orali olmuyorum. kayinvalidem ve esimin teyzeleri ilk baslarda cok laf etmeye calistilar ama bende imalarinin cevabini verdim altan alta artik herkes durtacagi yeri biliyor. ama eltimde hakli ona cok karisiyorlar zamaninda da cok cekmis. ben bazen onun yerine kiziyorum onlara:KK34:
Sen daha yeniymişsin ben 6 yıllık evliyim.özellikle çocuk olduktan sonra sıkıntı yaşadım ben,hergün arayıp üzerinde ne var,napıyo şuan filan gibi benim cevap veremeyeceğim kadar ayrıntılı sorular soruyordu, bende normal bişeyler var işte dedim bigün,bidaha aramadı. Eşimi arayıp bu tür soruları ona soruyorlar. Çocuk yemiyo,su içmiyo bezi kuru,anjin olmuş ağzı kokuyo Vs. Gibi teşhis ve tespitleri engelleyemedim henüz.en ufak bişeyde doktora götürün denmesi de çok sıkıntı,ben mecbur kalmadıkça doktora gidilmesi ve ilaç kullanılması taraftarı değilim bu konularda problem yaşıyorum biraz.

Sen daha yeniymişsin ben 6 yıllık evliyim.özellikle çocuk olduktan sonra sıkıntı yaşadım ben,hergün arayıp üzerinde ne var,napıyo şuan filan gibi benim cevap veremeyeceğim kadar ayrıntılı sorular soruyordu, bende normal bişeyler var işte dedim bigün,bidaha aramadı. Eşimi arayıp bu tür soruları ona soruyorlar. Çocuk yemiyo,su içmiyo bezi kuru,anjin olmuş ağzı kokuyo Vs. Gibi teşhis ve tespitleri engelleyemedim henüz.en ufak bişeyde doktora götürün denmesi de çok sıkıntı,ben mecbur kalmadıkça doktora gidilmesi ve ilaç kullanılması taraftarı değilim bu konularda problem yaşıyorum biraz.
benım daha katedecek cok yolum var evet. henüz bi cocuğum yokı olunca da eltime yaptıklarını bana da yapmaya çalışırlarsa sorun olur işte bundan bende tırsıyorum ve nasıl ömüne geçilir bilmiyorum

bende eskiyen ev terliklerini attım agzı yüzü bir taraflara kaymış sürekli kullandıklarımız :)
annem yenilerini alalım dedi ama istemedim 1-2 tane daha eskitiyim yenilerini alırım.

bugün hava çok güzel evi biraz kurcalayıp dagıtasım geldi :)
Evde kaç tane misafir terliginiz var???
Benim dört taneydi ikisi hiç kullanılmamış ama çok çirkin di misafire koymaya utaniyodum açıkçası
Onları teyzeleme vercem kendi kullaniyo
İki tane eskidi onları balkona koydum
3 tane yeni misafir terligi aldım ama yeter mi 3 tane

Evde kaç tane misafir terliginiz var???
Benim dört taneydi ikisi hiç kullanılmamış ama çok çirkin di misafire koymaya utaniyodum açıkçası
Onları teyzeleme vercem kendi kullaniyo
İki tane eskidi onları balkona koydum
3 tane yeni misafir terligi aldım ama yeter mi 3 tane
3 bayan 3 erkek terligi

Bu topiği okudukca verme atma isteğim artıyo.evde zibilyon tane kurabiyelik oldu magaza açıcam artık:KK70:ev hediyesi olarak getiren getirene.bende sakliyim hediye götürürüm diyorum ama batıyor bana onlar kutu kutu.evde 3 erkek 3 bayan terliği var bide kendi giydiğim var.araba kullanmayı bilsem varya ihtiyacı olanlara elimle ulaştırırdım vereceğim şeyleri ne güzel olurdu.Bir komşumuz vefat etmişti eski mahallemize gittiğimde gördüm kıyafetlerini giysi toplama kutusuna atıyodu torunu.Hüzünlendim bizim kıyamadığımız dünya mallarımız ölünce kurtulmaya çalışılan nesneler haline geliyor.

Kızlar ben yüzüme maske olarak 1 tatlı kaşığı Türk kahvesi ve yumurta sarısını karıştırarak sürüyorum.Ardından yarım saat bekletip yıkıyorum.Yüzüm tertemiz oluyor.Her cilt tipi için kullanılabilir.Bilginize.

Ben sirkeyi her banyoda şampuan ve keselenme bittikten sonra bir kova suya sirkeyi koyup en son onla yıkanıyorum.Saçlarımı parlatarak kepeği önlüyor.Vücut içinse iyi bir bakteri öldürücü görevi görüyor.Ayrıca yerleri silerken vileda kovasına sirke ilave ediyorum.Hem mikropları öldürüyor.Hemde yerleri pırıl pırıl yapıyor.Birde her çorbama içmeden önce muhakkak sirke koyup içerim.Şifa niyetine.Ve ben bunların hepsini elma sirkesiyle yapıyorum.Hatta bu yaptıklarımın geçmişi bayağı uzun.O zamanlar sirke bu kadar meşhur değildi.

X