sade yaşam

Günaydın günün son gününe bi nebzede olsa arınmış başladım.
Dün akşam gitmediğim montlarım kabanlarımı ayırdım. İhtiyacı olan birine verirken ben çok utanıyorum ya
Şu mahallelerde giysi toplama kutuları var ya onlara koyulan kıyafetler ziyna olmuyodur değil mi oraya koysam diyorum?

Kesinlikle ziyan olmaz.Ben de o kutulara bırakıyorum.Birgün orda kutunun önünde otobüs bekliyodum bir anneyle kızı geldi. Kutunun giysi atılan yerinden küçük kız kutunun içine girdi ve dışarı attığı kıyafetleri annesi torbaya doldurdu.Kız dışarı çıktı sevine sevine gittiler.

Çok mutlu oldum. çünkü kendim birebir birine veremiyorum çok çekiniyorum. Biri vasıtasıyla gönderiyorum genelde ama bu ara çevremde de kimse yok. Kışın bu soğuklarda elimde dursun istemedim.

Ben önceden su lazim olur bu işe yarar falan diye atmadigim seyleri elimden cikardim
Hala var elimden cikarcaklarim.
Zaten az esya sade ev seviyorum
Dahada azalticam.

Birikimis fisler,borcu biten taksit dekontlari,bitmis ojeler, oglumun kirilmis parca parca olmues eski pastel boyalari, bos uc kabı, minik minik kursun kalemleri,yazmayan tukenmez kalemler, bozuk cakmaklar,ise yarar diye duran nereye takilir nerde ne ise yarar diye bilmedigim vidalar 3poset cöp attim.

Simdide bir zigonum var onu elden cikarıcam.
Bazaların altları elden gececek.
Dolap icleri ferah ferah mis oldu.
Cekmeceler rahatladı nefes aldı.
İvir zivir esya zaten almiyorum sevmiyorum cok onceden aldiklarimida eliyorum.
Yapma ciceklerim vardi hepsi esimin hediyesi özel gunlerde almisti 10-11senelik
Her sene yika tozunu temizle,dibindeki sungerimsi seyinde tozu cabasi
Attım.
Bi nisan cicegim ve söz cicegim kaldı.
Sevmiyorum sırf hatira diye oraya buraya tikistiriyodum
Sıkıldım artik.
Oglumun kuculenlerini zaten bir arkadasima veriyorum.
Bizde esim seviyo aynalar,panolar,orta sehpalar,susler.
Engelliyorum alirsan atarim diyorum.
Dun yine su duvar bos oraya tablo bakalim diyo.
Unutur insallah:)

Hanımlar ben çamaşır makinesi için calgon tablet kullanıyordum ama gereksiz diyen çok oldu
Siz kullanıyor musunuz? Evde bikaç tane kaldı, bitmek üzere. Yenisini alıp almama konusunda kararsızım, napmalıyım sizce?
Reklam ve satış stratejisi yüzünden para harcamak istemiyorum

Çamaşır makinesine calgon hiç kullanmadım. Calgon rezitans için kullanılıyor, başka amaca hizmet eder mi bilmem. Rezitans telinin fiyatı 40-50 tl. Yani bozulsa ne olur ki. 50+100 lirada işçilik olsa ki 8,5 yıldır makinemi kullanıyorum. Bu kadar yılda bir sürü calgon parası verirdim sanırım

Bugün katarak ameliyatı oldum. Tüm göz bebeği kaplanmış ve çok sertleşmişti. Göz tansiyonu 46 ölçülmüştü bir ara. O değerde çok fazla imiş ki o Zaman bas Ağrı'sı yoktu. Göz ve basa vuran Ağrı oluyordu. Pazartesi günü de eve giren Güneş'e bakamıyordum artık ertelemeyim dedim.
Üniversitede hoca yaptı ameliyatı ve beklediğimden uzun sürdü. İçeri lens yerleştiriyorlarmış görmeyi arttırmak için. Benim iris in üst bölümü hafif eksik. Göz kapAğı örttüğü için görülmüyor ve göz bebeği ise yukarı doğru badem şeklinde idi. Şu an dışarıdan bakınca kör gibi görünüyor. Estetik olarak çok kötü. Göz kapağım inik ve şişlik var gibi onun geçmesini, beyazlıkta oluşan kırmızılığın gitmesini bekliyorum. Sanki yukarıda bahsettiğim yapı bozukluğundan lens tam yerleşmedi. Asistan hocaya bundan daha iyisi de olmaz şu şartlarda Dedi. Eğer bu şekilde görünecekse çıkarttırırım. İnşaallah güzel görünür

Ben de duş jelim bitti sabuna geçti. Vücut için bir kremim bitti. Bir tane de az vardı onu bitirmeye çalışıyorum. Çamaşır makinesine dün ve önceki gün tableti ikiye böldüm ki tüm bulaşıkları sudan geçirip koyarım. Temiz çıktı. Daha sonra evde fairy var o bölünmez.
Papatya sormuştu geçenlerde. Ben de Vichy nin küçücük mimik kırışık kremi vardı eskiden. Üşengeclikten kullanmadım. Baktım son kullanma tarihi geçmek üzere, bacaklarım çok kuru bir kere sürdüm attım. Bir daha da kullanmayacağıma emin olduğum küçücük kremlerden almadım. Yani ilk gün kullanıyorum sonra devirip popomu uyuyorum akşamları uğraşmıyorum.

Bende 2016 yılına alışveriş yapmadan giriyorum,hala kendime kısıtlama getirerek engelleyebiliyorum. Mesela bugün ek ders ücreti yatmıştı ben bir hevesle avm ye gittim,bankamatige gidene kadar kafamda almak için bin tane şey tasarladim sonra bi baktım yatan paranın büyük bir kısmı kredi karti borcu için kesilmiş bana sadece 100 tl harçlık kalmış,normalde kredi kartimla harcama yapıp telafi ederdim bu durumu ama kartimi bilerek kirdigim için aslında fiilen yok.yanı ben geçmiş ayların borcunu ödeyip elimde para kalmayınca yine kredi kartı ile harcama yapip bir nevi tatmin yasiyordum. Bu durum böylelikle ortadan kalkmış oldu,biraz yoksunluk hissettim ama sandigimdan kolay adapte oldum.once gratise gittim bir rimel aldım,keşke param olsaydı şunları şunları alirdim dedim sonra rimeli de bıraktım çıktım. Cebimdeki 100 TL ile başka mağazada dolasmadim zaten.biraz çikolata alıp eve geldim. Kendime bu şekilde ceza veriyorum bankaya biraz sinirlensemde iyikide çekmiş parayı yoksa ben en az 200 TL lık gereksiz harcama yapardim.paraya bakış açım değişiyor gibimsi.inşallah toslamam bi yerde bu şekilde devam ederim kendimce tedavi olana kadar.

makina servis elemanı söylemişti tamamen külliyen gereksiz diye..... velev ki sularınız çok kireçli balka yöntemler olmalı örneğin yumuşatıcı yerine kullanılan sirke... onlar bir de çamaşırlara da bulaşıyor durulanmıyormuş falan.... küllüyen yalan dolanmış...

Günaydın ve iyi seneler kızlar. Yeni yıla çok para harcayarak girdim.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/hesap-sorunu.828827/

Benim böyle bir huyum var maalesef ve artık bunun suistimal edildiğini düşünüyorum.

Dün gece bir arkadaşımla önce evde yemek icin meze içki almaya alışverişe gittik, gitmisken evine baya bi şey aldı. Kasada ise yavaş davranıp bir türlü para çıkarmadıgı icin ve kasa kuyruk olduğu ivin kartımı uzattım ve ben ödedim. Veririm canım dedi. Kendi yiyeceklerimiz, içkimiz haricinde 100 tl onun evine alışveriş yapmış oldum. Burda birikimden, az para harcamaktan bahsederken hiç guzel olmadı bu. Ordan bir yerlere git, taksiydi, tatlıydı Bir sen ode bir ben vs derken gecenin sonunda bi hesap yaptım. Arkadasımdan 260 lira fazla harcamışım.

Eskiden olsa gözüme batmazdı ama inanın su an 1 liralık alışveriş külfet geliyor. Özetle üzgünüm. Bu aksam kahve iceceğiz, teklif etmesini umuyorum.

biraz önce alışveriş merkezinden döndüm güzel kızlar ... eskiden olsan 200-300 tl harcamadan çıkarsam rahatsız olurdum çünkü indirimler başalmış ortalık yıkılıyor... Alamadığım için üzülüyorum ilk başta ama eve dönünce çok iyi geliyor o harcamadığım paralarla bir gitmek istediğim organik bakımlar falan yapan cilt uzmanı var ona gideceğim sonrasında ama harcamamak çok güzel. sonra düşündüm o gereksiz şeyleri alsaydım eğer hepisni sadece &70 indirimde olduğuiçin alacaktım halbuki... belik gireyim diye.... ayhh toplaması değiştirmesi olmadı pişmanlığı iadesi, kuru temizlemesi taksidi hepsinden kurtuldum mutluyum

Geçmiş olsun cnm şu an iyi mi gözün??

Evime misafir gelecekti perşembe günü bana sali dan haber verdiler ama perşembe çalışıyorum beşe kadar eve gelip yemek yapmam cooook zor olacağı için çarşamba gittim mezeleri vs herşeyi hazır aldım bende yatılı kalacaklarını sanıyorum öyle demişlerdi kahvaltı içinde kendi yapabileceklerini hazır aldım ( sigara böreği ,hazır krep harcı vs)

Ama çarşamba arayıp cuma geleceklerini söylediler ve yatılı kalmayacaklarmis
Yani gereksiz yere 150 tl gibi bi harcama yaptım burda suna karar verdim buzluga mezelik biseyler yapıp koymam para açısından çok iyi olacak örneğin( kozlenmis kırmız biber kozlenmis patlıcan, garnitur hazırlayıp koymak sigara böreği sarmak icli köfte koymak gibi
Aslında ben yapıyorum her yaz boş vaktinde ama bu yaz pek onemsemedim yaza daha fazla hazirlik yapicam

2016 yılı mutlulukla sadelikle gelsin kızlar :)
bu yıl bende kendim için bişeyler yapmak istiyorum ama galiba çok tembelim. Kullanmadığım bir oda var ve atılacak çok eşya var. Eski fişler, kağıtlar, vs..bazı kitaplarımı ayırıp satacağım sahafa.
2016 da daha çok kitap okuyacağım.
hikayeler yazacağım.
vajinusmus hastasıyım yeneceğim ve bebek istiyorum :) Dua edin lütfen bana :)
borçlarımı azaltıp en az bir kart borcumu sıfırlayacağım. Çok borcumuz var çünkü. Büyük meblağlı alışveriş yapmıyorum zaten. Ama ufak tefek alışverişlerim oluyor arada.. Dışarda yemek yeme olayını azaltmak istiyorum. Umarım olur. Çünkü hem sağlıklsız hemde çok para gidiyor. Pazardan 2-3 gün dayanacak yemek yapsam nasıl olur acaba :) sağlıklı olur mu bilmiyorum yapan varmış aslında.
Bi de mutfakta kendimi geliştirmek istiyorum.
yaşım 30 u geçti. Zaman çok hızlı ilerliyor sanki. Her günüm bir kayıp gibi. sürekli içimde zaman boşa akıyormuş hissi var. Bişeyler yapmalıyım zamanı dolu dolu kullanmalıyım diye hissediyorum.Keşke gün 30 40 saat olsa. Uykumu azaltmalıyım. Hayallerim var mesela. Yazar veya tasarımcı olmayı çok isterdim. Geç kalmışım gibi gelioyr. işimi çok sevmiyorum mesela. Şükür ki işim var elbette ama köreliyormuş gibi hissediyorum. Masa başındayım iş gelirse yapıyorum değilse oturuyorum. Bol bol kitap okuyacak vaktim var düşünün. Bu da beni rahatsız ediyor.
Bilmiyorum ne yapsam

Öncelikle geçmiş olsun, bu arada aynı benim hareketlerim bunlar. Krem kullanma özrüm var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…