- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.221
-
- Konu Sahibi philosophy
- #2.181
Kesinlikle ziyan olmaz.Ben de o kutulara bırakıyorum.Birgün orda kutunun önünde otobüs bekliyodum bir anneyle kızı geldi. Kutunun giysi atılan yerinden küçük kız kutunun içine girdi ve dışarı attığı kıyafetleri annesi torbaya doldurdu.Kız dışarı çıktı sevine sevine gittiler.Günaydın günün son gününe bi nebzede olsa arınmış başladım.
Dün akşam gitmediğim montlarım kabanlarımı ayırdım. İhtiyacı olan birine verirken ben çok utanıyorum ya
Şu mahallelerde giysi toplama kutuları var ya onlara koyulan kıyafetler ziyna olmuyodur değil mi oraya koysam diyorum?
Çok mutlu oldum. çünkü kendim birebir birine veremiyorum çok çekiniyorum. Biri vasıtasıyla gönderiyorum genelde ama bu ara çevremde de kimse yok. Kışın bu soğuklarda elimde dursun istemedim.Kesinlikle ziyan olmaz.Ben de o kutulara bırakıyorum.Birgün orda kutunun önünde otobüs bekliyodum bir anneyle kızı geldi. Kutunun giysi atılan yerinden küçük kız kutunun içine girdi ve dışarı attığı kıyafetleri annesi torbaya doldurdu.Kız dışarı çıktı sevine sevine gittiler.
Çamaşır makinesine calgon hiç kullanmadım. Calgon rezitans için kullanılıyor, başka amaca hizmet eder mi bilmem. Rezitans telinin fiyatı 40-50 tl. Yani bozulsa ne olur ki. 50+100 lirada işçilik olsa ki 8,5 yıldır makinemi kullanıyorum. Bu kadar yılda bir sürü calgon parası verirdim sanırımHanımlar ben çamaşır makinesi için calgon tablet kullanıyordum ama gereksiz diyen çok oldu
Siz kullanıyor musunuz? Evde bikaç tane kaldı, bitmek üzere. Yenisini alıp almama konusunda kararsızım, napmalıyım sizce?
Reklam ve satış stratejisi yüzünden para harcamak istemiyorum
makina servis elemanı söylemişti tamamen külliyen gereksiz diye..... velev ki sularınız çok kireçli balka yöntemler olmalı örneğin yumuşatıcı yerine kullanılan sirke... onlar bir de çamaşırlara da bulaşıyor durulanmıyormuş falan.... küllüyen yalan dolanmış...Hanımlar ben çamaşır makinesi için calgon tablet kullanıyordum ama gereksiz diyen çok oldu
Siz kullanıyor musunuz? Evde bikaç tane kaldı, bitmek üzere. Yenisini alıp almama konusunda kararsızım, napmalıyım sizce?
Reklam ve satış stratejisi yüzünden para harcamak istemiyorum
Geçmiş olsun cnm şu an iyi mi gözün??Bugün katarak ameliyatı oldum. Tüm göz bebeği kaplanmış ve çok sertleşmişti. Göz tansiyonu 46 ölçülmüştü bir ara. O değerde çok fazla imiş ki o Zaman bas Ağrı'sı yoktu. Göz ve basa vuran Ağrı oluyordu. Pazartesi günü de eve giren Güneş'e bakamıyordum artık ertelemeyim dedim.
Üniversitede hoca yaptı ameliyatı ve beklediğimden uzun sürdü. İçeri lens yerleştiriyorlarmış görmeyi arttırmak için. Benim iris in üst bölümü hafif eksik. Göz kapAğı örttüğü için görülmüyor ve göz bebeği ise yukarı doğru badem şeklinde idi. Şu an dışarıdan bakınca kör gibi görünüyor. Estetik olarak çok kötü. Göz kapağım inik ve şişlik var gibi onun geçmesini, beyazlıkta oluşan kırmızılığın gitmesini bekliyorum. Sanki yukarıda bahsettiğim yapı bozukluğundan lens tam yerleşmedi. Asistan hocaya bundan daha iyisi de olmaz şu şartlarda Dedi. Eğer bu şekilde görünecekse çıkarttırırım. İnşaallah güzel görünür
Öncelikle geçmiş olsun, bu arada aynı benim hareketlerim bunlar. Krem kullanma özrüm var.Ben de duş jelim bitti sabuna geçti. Vücut için bir kremim bitti. Bir tane de az vardı onu bitirmeye çalışıyorum. Çamaşır makinesine dün ve önceki gün tableti ikiye böldüm ki tüm bulaşıkları sudan geçirip koyarım. Temiz çıktı. Daha sonra evde fairy var o bölünmez.
Papatya sormuştu geçenlerde. Ben de Vichy nin küçücük mimik kırışık kremi vardı eskiden. Üşengeclikten kullanmadım. Baktım son kullanma tarihi geçmek üzere, bacaklarım çok kuru bir kere sürdüm attım. Bir daha da kullanmayacağıma emin olduğum küçücük kremlerden almadım. Yani ilk gün kullanıyorum sonra devirip popomu uyuyorum akşamları uğraşmıyorum.