- 18 Aralık 2015
- 98
- 114
- 47
-
- Konu Sahibi philosophy
- #2.161
temizlik icin uretilen sirkeli ilaclarin icinde,cok azda olsa kimyasal madde olabiliyor.Bende arada aliyorum hafif renkli,hafif köpuren cinsten oluyor.Hani banyo tuvalette ,köpuren ilaclar isteriz ya.o yuzden ideala olabiliyor.bu aralar almiyorum,temizlik malzemem bitsin alicam.toz almak,yer silmek icin,bildigin mutfak sirkesini kullaniyorum,cok az bulasik detarjani ekleyince ilacli kpuklu oluyor,cok guzel temizliyor,halilarimi bile bu suyla siliyorum.Almak istedigin nasildir bilmiyorum,alip denemen lazim.genelde iyi oluyorlar.Kizlar A101 de elma uzum sirkesi karisimi var
Buyukce bi sisede satiliyo
Seffaf renkli
Temzlik icin kullanima uygun yaziyor ustunde
Sanirim alman bi marka varya onundu
Hani tursusu falan olan
Onumu kullanmak gerek acaba
Kizlar A101 de elma uzum sirkesi karisimi var
Buyukce bi sisede satiliyo
Seffaf renkli
Temzlik icin kullanima uygun yaziyor ustunde
Sanirim alman bi marka varya onundu
Hani tursusu falan olan
Onumu kullanmak gerek acaba
frosch çok amaçlı temizleyici mi ?temizlik icin uretilen sirkeli ilaclarin icinde,cok azda olsa kimyasal madde olabiliyor.Bende arada aliyorum hafif renkli,hafif köpuren cinsten oluyor.Hani banyo tuvalette ,köpuren ilaclar isteriz ya.o yuzden ideala olabiliyor.bu aralar almiyorum,temizlik malzemem bitsin alicam.toz almak,yer silmek icin,bildigin mutfak sirkesini kullaniyorum,cok az bulasik detarjani ekleyince ilacli kpuklu oluyor,cok guzel temizliyor,halilarimi bile bu suyla siliyorum.Almak istedigin nasildir bilmiyorum,alip denemen lazim.genelde iyi oluyorlar.
froschun bir suru temizlik urunu var,dogal icerikli oldugu soyleniyor ama amasi var iste.urunlerin uzerlerini okuyunca aslinda bir suru kimyasal ek maddeninde oldugunu gorebiliyorsunuz.SAdece bir defa bir urununu aldim pek sevemedim bana gore cok pahali bir marka. o yuzden pek tercih etmiyorum.bayagi kimyasal urunu azalltim ama banyo wc de halen kullaniyorum.Aslinda sirke cok guzel bir temizliyici ve mikrop kirici ordada kullanmaya baslamam lazim.frosch çok amaçlı temizleyici mi ?
ürünlerdeki doğal damgasının ölçütü ne oluyor acaba? temizlik ürünlerini geçtim yiyecek paketlerinde bile doğal yazıyor ama içindekilere baktığımda bir sürü kimyasal oluyor. bir ara düşünüyordum acaba bu kimyasal yazılar doğal yiyeceklerin kimya bilimindeki karşılıkları mı oluyorfroschun bir suru temizlik urunu var,dogal icerikli oldugu soyleniyor ama amasi var iste.urunlerin uzerlerini okuyunca aslinda bir suru kimyasal ek maddeninde oldugunu gorebiliyorsunuz.SAdece bir defa bir urununu aldim pek sevemedim bana gore cok pahali bir marka. o yuzden pek tercih etmiyorum.bayagi kimyasal urunu azalltim ama banyo wc de halen kullaniyorum.Aslinda sirke cok guzel bir temizliyici ve mikrop kirici ordada kullanmaya baslamam lazim.
bu arada karbonati,gecenlerde mutfak temizliginde denedim.inatci lekelerin hepsini cikardi.karbonati duz bir tabaga koydum,Yas sungerle ustune bastirip,temizlik yapmak istedigim yere surup ovdum sonuc harikaydi.Bulasik makinasinda da denedim ama istedigim gibi Temiz olmadi. o yuzden devam etmedim.
Ben her banyodan önce hazırlıyorum üç tatlı kaşığı karbonatin ustunu sıcağa yakın ılık şutla tamamliyorum suyun sıcak olmasının tek es birisi banyoda tepeden dönünce soğuk olmaması banyoya bir bardak ayırdım o bardağa hazirlitip dışa giriyorum dusada bir şişe elma sirkesi bıraktım önce o karbonatli suyla saçımı yıkayıp ardından bardağa yarısına yakına kadar sirke koyup üstünü düş suyuyla tamamlayip onu dokuyorumsirke ve karbonatla saç yıkayan arkadaşlar bi sorum var
bunları hangi ölçüde dökücez?
ya da belli oranlarda karışım hazırlayıp şampuan gibi şişeye filan mı koyuyosunuz? nasıl muhafaza etcez?
Ben her banyodan önce hazırlıyorum üç tatlı kaşığı karbonatin ustunu sıcağa yakın ılık şutla tamamliyorum suyun sıcak olmasının tek es birisi banyoda tepeden dönünce soğuk olmaması banyoya bir bardak ayırdım o bardağa hazirlitip dışa giriyorum dusada bir şişe elma sirkesi bıraktım önce o karbonatli suyla saçımı yıkayıp ardından bardağa yarısına yakına kadar sirke koyup üstünü düş suyuyla tamamlayip onu dokuyorum
Kühnne marka elma uzum sirkesi karisimi yaziyordufrosch çok amaçlı temizleyici mi ?
Çöp konusunda şuan icin balik kilçigi tavuk kemigi artigi gibi seyler cikarsa ayri toplayip hayvanlara veriyorumFeysimi kapatali bir ay oldu
İlk bir hafta biraz aradım ama su an hiç aramıyorum ve kendimi çok rahat hissediyorum
Şu ana kadar pişman olmadım:)
Pelus oyuncaklar içinde bi anasinifinda yer buldum bahara vedirdigi tavsiye den dolayı teşekkür ediyorum
Bende oynanmiyo ve aksine toz topluyodu paketi hazırladım
Ve kendim için güzel bu gelişme kaydettim iki ayrı plastik kap ayırdım biri cam atık diğeri kağıt alüminyum vs atık sitede ikisi ayrı toplaniyo onun için ayırdım pilleri ve atık yağları zaten kavanozda biriktiritodum ....