- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
-
- Konu Sahibi philosophy
- #2.021
yaa etrafta aslında çok sağlıklı ve lezzetli bir sürü gıda var sadece hatırlamak gerek,Nasıl başarıyorsunuz?
Nasıl bir irade bu?
Ben ekmek konusunda eğitiyorum şu an kendimi bir kaç başarısız denemem olmuştu. Artık daha kararlıyım ekmeği yalnızca kahvaltılarda yiyorum.
Ama tam manasıyla undan vazgeçmek.
Gözümün önünden havuçlu tarçınlı kekler uçuyor şu an.
canım ben de ilk defa migrostan dalan zeytinyağlı sabun aldım da yeşil, o hem saça hem vücuda mı oluyo, bilmediğimden henüz denemedim
canım bence hepsini söyleme, çalışan bayanların kendine has ayrı bi birikimi olmalı bence, bu eşe güvensizlik değil gün gelir lazım olur gene ikinize kullanırsınız ama yarısını boşver bilmesin
erkekler çok rahata alışınca bazen savurgan da olabiliyolar
bugün sağlıklıyız işe gelebiliyoruz ama ya sonra?
ne yalan söylim ben yapıyorum.bende öyle düşünüyorum.
siz yapıyormusunuz eşinizden ayrı?
bunu bankadamı muhafaza ediyorsunuz.
bende böyle düşünüyorumne yalan söylim ben yapıyorum.
başka hesap var orda duruyor..
babam yok annemin maaşı yok, olurda ona lazım olur. kocamı çok seviyorum ama elin oğlu sonuçta.
laf edebilir ilerde. garantiye alayım da kendimi.
ayrıca maaşımı hiçbir zaman net bilmez.
Bu açıdan düşününce mantıklı bir yönü var ama. Bana hiç doğru gelmiyor. Eşler arası bir gizemin olması. Bu sebeple kenarda birikim olsun istiyorum denildiğinde karşı taraf anlayabilmeli. Keşke böyle olsa tüm ilişkiler. İlerde ben ne yaşarım bilemiyorum, O yüzden büyük konuşmakta istemem ama inş ne eşimin ne de benim birbirimizden haberisz adımlarımız olmaz. Ayrı hesaplarda birikimlerimiz olsun ama bilelim gizlilik çok ürkütüyor beni.ne yalan söylim ben yapıyorum.
başka hesap var orda duruyor..
babam yok annemin maaşı yok, olurda ona lazım olur. kocamı çok seviyorumy ama elin oğlu sonuçta.
laf edebilir ilerde. garantiye alayım da kendimi.
ayrıca maaşımı hiçbir zaman net bilmez.
Bu açıdan düşününce mantıklı bir yönü var ama. Bana hiç doğru gelmiyor. Eşler arası bir gizemin olması. Bu sebeple kenarda birikim olsun istiyorum denildiğinde karşı taraf anlayabilmeli. Keşke böyle olsa tüm ilişkiler. İlerde ben ne yaşarım bilemiyorum, O yüzden büyük konuşmakta istemem ama inş ne eşimin ne de benim birbirimizden haberisz adımlarımız olmaz. Ayrı hesaplarda birikimlerimiz olsun ama bilelim gizlilik çok ürkütüyor beni.
Herkes sizler gibi yorum yapınca bende mi sıkıntı var diye düşünmeden edemiyorum bi yandan da.
aslına bakarsan simurg bende senin gibiydim... aman ne ayrı gayrımız var falan diyordum..tabi evlendikten 4 ay sonraya kadar... cevremdeki tüm herkes herseyi bilmesin eşin derdi, yok olur mu derdim...oluyomuş...ailemin acil bir ihtıyacı olsa dudak bükebilir ne bilim. hiç yapmadı ama yapmıcak anlamına gelmez.Bu açıdan düşününce mantıklı bir yönü var ama. Bana hiç doğru gelmiyor. Eşler arası bir gizemin olması. Bu sebeple kenarda birikim olsun istiyorum denildiğinde karşı taraf anlayabilmeli. Keşke böyle olsa tüm ilişkiler. İlerde ben ne yaşarım bilemiyorum, O yüzden büyük konuşmakta istemem ama inş ne eşimin ne de benim birbirimizden haberisz adımlarımız olmaz. Ayrı hesaplarda birikimlerimiz olsun ama bilelim gizlilik çok ürkütüyor beni.
Herkes sizler gibi yorum yapınca bende mi sıkıntı var diye düşünmeden edemiyorum bi yandan da.
Canım bizim bebiş masrafları ve borç çok olduğundan henüz biley yok, kumbaramız var, ortak atıyoruz, bebiş doğunca onun için her ay gr altın alcam, onu dedim eşime, asla dokunmucaz dedim, güne girdim, 1200 tl param olcak, eşim ben karışmam dedi, en azından o olur gizli zulada:) bi de bnm eşim özelde, hiçbi garantisi yok ben bundan sonra bişiler yapmalıyım ki kimseye muhtaç olmayalımbende öyle düşünüyorum.
siz yapıyormusunuz eşinizden ayrı?
bunu bankadamı muhafaza ediyorsunuz.
canım bizim çalıştığımız yer biraz fazla maaşlı..tabi onlar eski personel öyleler.
aynen öyle. bende de şu var.Canım bizim bebiş masrafları ve borç çok olduğundan henüz biley yok, kumbaramız var, ortak atıyoruz, bebiş doğunca onun için her ay gr altın alcam, onu dedim eşime, asla dokunmucaz dedim, güne girdim, 1200 tl param olcak, eşim ben karışmam dedi, en azından o olur gizli zulada:) bi de bnm eşim özelde, hiçbi garantisi yok ben bundan sonra bişiler yapmalıyım ki kimseye muhtaç olmayalım
yok yok mümkün ...aynen öyle. bende de şu var.
ben onun her kuruşunun hesabını bileyim ama o benimkine karışmasınbuda pek mümkün gözükmüyor sanırım
Zaten yargılamak için söylemedim. Çoğu kişi bu düşüncede olunca benim göremediğim birşey var olabilir belki diyorum. Şimdi ben daha safça bakıyorum. Paylaşırım ama paylaşmam sonucu amacıma ulaşamam o zaman sizler gibi düşünürüm belkide.aslına bakarsan simurg bende senin gibiydim... aman ne ayrı gayrımız var falan diyordum..tabi evlendikten 4 ay sonraya kadar... cevremdeki tüm herkes herseyi bilmesin eşin derdi, yok olur mu derdim...oluyomuş...ailemin acil bir ihtıyacı olsa dudak bükebilir ne bilim. hiç yapmadı ama yapmıcak anlamına gelmez.
bir kadının her zaman olmalı sonuçta kendi maaşından ayırıyorsun çalmıyorsun çırpmıyorsun...
ben nişanlıyken bireysel emeklılığım vardı. ailemden gizli onun tamamını cektım düğüne harcadık.
pişman mıyım evet.... suan olsa yapmam.
daha uçuk örnek vereceğim benım bır ark oda yeni evlilerden aldığı ikramiyeyi saklıyor yıllık 10 bin kadar.
2 arkadasımında gizli aldığı evi var...
ya di mi di mi benim duş jeli takıntım vardı... çok özenirim duş jellerine ama hiç temizlemiyorlar yaaa eskiden saçımızdaki köpükle yıkardık vücudumuzu artık geçtim o olaya yine bir de hamama gitsen alttaki 3. katman derime kadar soyulmuş çıksam bu aralar en büyük hayalim hahaha
canım ben de ilk defa migrostan dalan zeytinyağlı sabun aldım da yeşil, o hem saça hem vücuda mı oluyo, bilmediğimden henüz denemedim
canım bence hepsini söyleme, çalışan bayanların kendine has ayrı bi birikimi olmalı bence, bu eşe güvensizlik değil gün gelir lazım olur gene ikinize kullanırsınız ama yarısını boşver bilmesin
erkekler çok rahata alışınca bazen savurgan da olabiliyolar
bugün sağlıklıyız işe gelebiliyoruz ama ya sonra?
bu ayrı birikim konusunda bende hemfikirim kesinlikle kıyıda köşede bi miktar olması gerekiyo ki yapıyorum da ama abartılı miktarlar diil tabi yani ben bunu ayrılık aldatmak illa bişey olcak diye diil de
ölümü var bişeyi var bugün allah korusun eşime bişey olsa aniden lazım olabilir hastalık çıkar falan diye şu an bin tl kadar ama artmaya defam ediyo:)
ayrıca ben eşimin son kurusuna kadar yatan maaşını bilirim ama o benımkını bilmez hihihihh:)