- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
- Konu Sahibi philosophy
- #2.001
asmunıkal senınle kirli çıkılardan tanışıyoruz dimi:)bu arada sigarayı bırakmam 1 hafta oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
asmunıkal senınle kirli çıkılardan tanışıyoruz dimi:)bu arada sigarayı bırakmam 1 hafta oldu
bu arada sigarayı bırakmam 1 hafta oldu
bakacağım ben sabunla yıkıyorum.1 aydan fazladır.canım ilk basta bende temız olmayacak duygusundaydım ilk 1 hafta böylede duşundum o duyguyu duş jeli yerine zeytinyağlı sabun kullanmak astım
yurt dışında baya revaçta olan no poo dıye bı akım araştır ıstersen
ben temız olduğuna kesınlıkle su anda ıkna oldum
sacımda hıc bır elektrıklenme yok ve kendıne has nasıl anlatsam bebeksi bi kokusu var saçımın:)
asmunıkal senınle kirli çıkılardan tanışıyoruz dimi:)
ya o günde dedim ben can sıkıntısından içiyordum hobi gibiTebrik ederim Y yesil_zeytin_ Bir süre sonra ' aaa yemek sonrası aklıma gelmemiş' diyeceksin. :)
ya o günde dedim ben can sıkıntısından içiyordum hobi gibi
kilo alayım diye bıraktım. yüzüme renk bile geldi
ya ben senın nıkını az önceye kadar asumankal dıye okyodum:) yanı başka bırı sanıyodum :) şimdi farkettim yahubakacağım ben sabunla yıkıyorum.1 aydan fazladır.
yes baby. hatta ev arkadaşı muhabbeti de yapmıştık
Ben 5 kilo aldım. 1'i çenemden desem 1'i spora ara verdiğimden desem 3 kilo garanti. :)
ahmet ümit patasana kitabını okumadın mı. şiddetle kınadım seni bilya ben senın nıkını az önceye kadar asumankal dıye okyodum:) yanı başka bırı sanıyodum :) şimdi farkettim yahu
1 i çenemden ne demek ya
tahin pekmez, fındık yiyorum sigara yerine
Sigara muhabbetlerim azaldı demek. Çenem durdu boğazım çalışıyor demek.
ya senınle konuştuğumuz o dönemlerde yeni atanmıştın :) sımdı sehır degıstırdın dımı :)ya o günde dedim ben can sıkıntısından içiyordum hobi gibi
kilo alayım diye bıraktım. yüzüme renk bile geldi
seni gördükçe aklıma geliyor senin sade yaşamım da olmaman lazım
aynen yeni atanmıştım. ev arkadaşı sorunu vardı. eski yerimden çok memnundum. çevre iş yerim falan tayin falan hiç düşünmüyordum.ya senınle konuştuğumuz o dönemlerde yeni atanmıştın :) sımdı sehır degıstırdın dımı :)
nasıl memnunmusun ısten hayattan:)
bendeeee :)
temzlik inanın :)
duş jeli güzel koku veriooo o kadar ..
annemler doğduklarından beri dalan yeşil sabun kullanır...şampuan bile kullanmaz saçları gür ve güçlü...
şu cümlenizin aynını kullandım senin maaşınla ihtiyaçlarımızı karşılayalım benimki biriksin ilerde yatırım için kullanırız" demiştim
O DA AYNI ŞEKİLDE artarsa aylık kenara koyarız dedi...1,5 yıllık evliyiz ve aşırı lüx yaşayan insanlarda değiliz...ama kenara bi kuruş koyamadığımız gbi tıpkı senin gibi 8 bilezik bozdurdum bende..
şaka gibi...
8 bilezik...
çift maaşlı iki insan...
ha eşime söylediğimde ise ; ikimizin 1 yıl boyunca farklı şehirlerde olmasına; iki ayrı geçim; fatura kira vs olduğu konusunda ikna etmeye çalıştı beni..
ha bi araya geldiğimizde de tatile çıktık e birazda taksitler vardı düşünden kalma...
e haliyle birikmedi...
şu iki aydır çok şükür beraberiz ve yine birikim yok
sadece şu an bile ocak ayı toplam borç 4500 tl...
extra harcama çıkarsa onu bilemiyorum tabi...
zekatımızı hesaplayacağız daha....
şöyle bi bakıyorum ben günlük ne yol ne yemek parası ödemiyorum...
dışarıda çıkmıyorum...
ikimize paylaştırdığımız harçlıklardan bir kaç aydır biriktiriyorum; eşime söylemiyorum ilk defa .. 1000 tl miz ldu çok şükür ...
şöyle 5bin'e ulaşınca söylicem inşaallah eşime...
kadınlar daha sağlma para biriktirme konusunda :)
ben o kadar kasmıyorum açıkçası çorbaya bır kaşık un koyuyorumundan tamamen mi vazgeçiyosunuz?
bazı çorbalara un koyuluyor onun yerine ne koycaz ki?
ya di mi di mi benim duş jeli takıntım vardı... çok özenirim duş jellerine ama hiç temizlemiyorlar yaaa eskiden saçımızdaki köpükle yıkardık vücudumuzu artık geçtim o olaya yine bir de hamama gitsen alttaki 3. katman derime kadar soyulmuş çıksam bu aralar en büyük hayalim hahahabendeeee :)
temzlik inanın :)
duş jeli güzel koku veriooo o kadar ..
annemler doğduklarından beri dalan yeşil sabun kullanır...şampuan bile kullanmaz saçları gür ve güçlü...