sade yaşam

canım ilk basta bende temız olmayacak duygusundaydım ilk 1 hafta böylede duşundum o duyguyu duş jeli yerine zeytinyağlı sabun kullanmak astım
yurt dışında baya revaçta olan no poo dıye bı akım araştır ıstersen
ben temız olduğuna kesınlıkle su anda ıkna oldum
sacımda hıc bır elektrıklenme yok ve kendıne has nasıl anlatsam bebeksi bi kokusu var saçımın:)
bakacağım ben sabunla yıkıyorum.1 aydan fazladır.

asmunıkal senınle kirli çıkılardan tanışıyoruz dimi:)

yes baby. hatta ev arkadaşı muhabbeti de yapmıştık :KK70:

Ben 5 kilo aldım. 1'i çenemden desem 1'i spora ara verdiğimden desem 3 kilo garanti. :)

1 i çenemden ne demek ya:KK70:
tahin pekmez, fındık yiyorum sigara yerine:KK70:

ya ben senın nıkını az önceye kadar asumankal dıye okyodum:) yanı başka bırı sanıyodum :) şimdi farkettim yahu
ahmet ümit patasana kitabını okumadın mı. şiddetle kınadım seni bil :KK53:
oradaki hint kraliçesiyim ben:KK70:

ya senınle konuştuğumuz o dönemlerde yeni atanmıştın :) sımdı sehır degıstırdın dımı :)
nasıl memnunmusun ısten hayattan:)
aynen yeni atanmıştım. ev arkadaşı sorunu vardı. eski yerimden çok memnundum. çevre iş yerim falan :KK51: tayin falan hiç düşünmüyordum.
yükselme sınavına girdim. onu kazanınca şehir değiştirdim. buraya da alışmaya çalışıyorum :KK51:

Arkadaşlar bu un ve şekeri bırakma konusu aklıma takıldı. Azaltma tamam da sıfırlamak pek doğru gelmiyor bana. Karbonhidratlı yiyeceklerden tamamen vazgeçmiyorsunuz değil mi?

bendeeee :)

temzlik inanın :)

duş jeli güzel koku veriooo o kadar ..

annemler doğduklarından beri dalan yeşil sabun kullanır...şampuan bile kullanmaz saçları gür ve güçlü...

canım ben de ilk defa migrostan dalan zeytinyağlı sabun aldım da yeşil, o hem saça hem vücuda mı oluyo, bilmediğimden henüz denemedim

şu cümlenizin aynını kullandım senin maaşınla ihtiyaçlarımızı karşılayalım benimki biriksin ilerde yatırım için kullanırız" demiştim

O DA AYNI ŞEKİLDE artarsa aylık kenara koyarız dedi...1,5 yıllık evliyiz ve aşırı lüx yaşayan insanlarda değiliz...ama kenara bi kuruş koyamadığımız gbi tıpkı senin gibi 8 bilezik bozdurdum bende..
şaka gibi...
8 bilezik...
çift maaşlı iki insan...

ha eşime söylediğimde ise ; ikimizin 1 yıl boyunca farklı şehirlerde olmasına; iki ayrı geçim; fatura kira vs olduğu konusunda ikna etmeye çalıştı beni..

ha bi araya geldiğimizde de tatile çıktık e birazda taksitler vardı düşünden kalma...
e haliyle birikmedi...

şu iki aydır çok şükür beraberiz ve yine birikim yok :KK43:
sadece şu an bile ocak ayı toplam borç 4500 tl...
extra harcama çıkarsa onu bilemiyorum tabi...
zekatımızı hesaplayacağız daha....

şöyle bi bakıyorum ben günlük ne yol ne yemek parası ödemiyorum...
dışarıda çıkmıyorum...

ikimize paylaştırdığımız harçlıklardan bir kaç aydır biriktiriyorum; eşime söylemiyorum ilk defa .. 1000 tl miz ldu çok şükür ...

şöyle 5bin'e ulaşınca söylicem inşaallah eşime...

kadınlar daha sağlma para biriktirme konusunda :)

canım bence hepsini söyleme, çalışan bayanların kendine has ayrı bi birikimi olmalı bence, bu eşe güvensizlik değil gün gelir lazım olur gene ikinize kullanırsınız ama yarısını boşver bilmesin
erkekler çok rahata alışınca bazen savurgan da olabiliyolar
bugün sağlıklıyız işe gelebiliyoruz ama ya sonra?

undan tamamen mi vazgeçiyosunuz?

bazı çorbalara un koyuluyor onun yerine ne koycaz ki?
ben o kadar kasmıyorum açıkçası çorbaya bır kaşık un koyuyorum
balıkta 3-4 kaşık mısır unu kullanıyorum yanı
ki bir tencere çorbada bır kaşık unu hesaplarsan bır tabağa bır cay kaşığı bile dusmuyo ve onu unlu gıda olarak diil kıvam artırıcı olarak yıyosun kullanılmayadabilir ama ben bazen kullanıyorum

Nasıl başarıyorsunuz?
Nasıl bir irade bu?
Ben ekmek konusunda eğitiyorum şu an kendimi bir kaç başarısız denemem olmuştu. Artık daha kararlıyım ekmeği yalnızca kahvaltılarda yiyorum.
Ama tam manasıyla undan vazgeçmek.
Gözümün önünden havuçlu tarçınlı kekler uçuyor şu an.

bendeeee :)

temzlik inanın :)

duş jeli güzel koku veriooo o kadar ..

annemler doğduklarından beri dalan yeşil sabun kullanır...şampuan bile kullanmaz saçları gür ve güçlü...
ya di mi di mi benim duş jeli takıntım vardı... çok özenirim duş jellerine ama hiç temizlemiyorlar yaaa eskiden saçımızdaki köpükle yıkardık vücudumuzu artık geçtim o olaya yine bir de hamama gitsen alttaki 3. katman derime kadar soyulmuş çıksam bu aralar en büyük hayalim hahaha:KK37:

X