sade yaşam

işte sonra alışıyorlar, bence kadının her zaman kenarda parası olmalı...

evet ya. dışarda bi kahvaltı ne kadar pahalı aslında. ama insanlar kahvaltı da yemekte kahvede hep dışarıda.
yani bi de gidince illa etiketlenecek yer bildirimi yapılacak.
aslında bu başkaları niçin gösteriş için yaşadığımız bi kanıtı.
evde otururken ailemizle vakit geçirmek varken oraya bakıp milletin ne yaptığı ile ilgileniyoruz.
durum çok vahim vesselam...

ben de bunu anlamıyorum. nasıl yapıyorlar? parayı nasıl yetiştiriyorlar?

Saçlarınız boyalı mı peki?

Çocukken bende sabunlar yıkardım, sonuncusunda az şampuan dökerdik. Nasıl gür saçlarım vardı. Sonra şampuana döndük tamamen. Şimdi saçlarım boyalı ve neredeyse belimde, sabunla yıkayınca mecburen uçlarına krem kullanmam gerekiyor. 1 ay kadar sabun kullandım ama 1 ay sonra dipleri banyodan çıkınca bile yağlı olmaya başladı.

tüm kitapkurdu hatunlar burda
takip edicem ben de.. öyle lüks yaşayan bir insan değilim sadece kitaplar konusunda paraya kıymam
bi de gezip tozmayı seviyoruz ama çok şükür tutumluyuz da eşimle
Allaha şükür evimizi arabamızı aldık hep bu tutumluluğumuz sayesinde
ama ben de çabuk özeniyorum gezmelere, yemelere, içmelere

kesınlıkle ıse yarayan bi taktik sosyal medya için :) tebrik ederim
sabunmu kullanmaya başladınız. bende 1 aydır kullanıyorum
sabun diil canım karbonat ve sirkeyle yıkıyorum sacımı, vucudumuda zeytinyağlı sabunla
evet maalesef insana bunu dedirtiyor.
bakıyorsun herkes mutlu herkes zengin herkes geziyor. lan diyosun hafta sonu oturma odası mutfak seferi yapan bir tek ben miyim.
aynı eski ben:) feysimi kapatalı 15-20 gun oldu su an hiç pişman diilim ve cok huzurluyum artık haberde ızlemıyorum
ben o ınsanların otlakçı olduğunu düşünüyorum cevrenızde yokmu benım var
kız hemsıre elinde son model telefon , her gun bı yerde kıme odetıy saftırık erkeklere.... otlakçı bildiğin

hm o açıdan düşünmedim hiç :)

o da doğru

otlakçılaaaar

aslında herkes geziyor eğleniyor yiyor içiyor yemeklere çıkıyor tatile gidiyor... ama bazıları reklam yapmayı çok seviyor. hatun her gittiği yerden bildirim yapıyor. doğal olarak da devamlı gezen tozan biri olsan da insanın içine kurt düşüyor. millet her gün iki üç yerden bildirim veriyor benim hiç yok acaba ben yaşamayı bilmiyor muyum diye

evet bizim de merakımıza gidiyor..
ne yapmış ne etmiş..
ulen adamın aklına biz geliyor muyuz acep bir kere bile...
heele ki facede 500 arkadaş varken hiç biri ile konuşmamak ne acı...
gösteriş için ...paylaşılan fotolar vs ler...

hayır normalde bile telimdeki kayıtlı arkadaşlarıma mesaj atarım ararım vs..
sonra zamanla gördüm ki çok azı bana mesaj atıyor ..atmayanlara selam sabah etmeyenlere ben de yazmaz oldum...
kedime dert mi aricam ...
insanlar nankör!

evımde hıc sampuan yok sırf sabun;
sirkeyı temızlıgın her anlamında kullanıyorum (camasıra yumusatıcı olarak , yerlerı sılerken, tezgahı ovarken sırke ve karbonat,meyve sebzeyı dezenfekte etmek ıcın , sıvılcemın uzerıne gecsın dıye suruyorum, vajınal mantar oldugumda bıle ılac yerıne sırkelı su kullanıyorum)
makyaj urunu olarak yuzume fondoten yerıne bebe pudrası kullanıyorum :)
yerlerı sıldıgım suyla balkonları yıkıyorum
zamanımı ınanılmaz ıyı degerlendırırım benım ıcın 5 dakıka 5 dakıkadır onemlıdır.
evımde cok esya bulundurmam gereklı olan neyse odur. esya yerıne evın ıcınde enerjım dolassın ısterım.
evlendıgımden berı dısarda 1 kere yemek yedım
pazar kahvaltılarınıda evde severım :)

ne güzel yazmışsın

Kızlar ben doktorum çalışmıyorum, ne para kazanmak istiyorum, ne tatil istiyorum,ne giysi istiyorum,ne kariyer istiyorum,ne ev ne araba ne de lüks esya...bilyor musunuz bence neden, burada cok güzel hanım arkadaşlarım var,dünyada gözü olmayan,onlardan etkileniyorum galiba.insan hayatında en önemli sey cevre
Eskiden açıktım,sarısındım,üniversitedeyken kariyer cok önemliydi,makyajsız markete bile gitmezdim, hırslıydım, her gün iltifat almasam kendimi eksik hissederdim,sürekli markalı kıyafet alacagım diye düşünürdüm.hatta söyle demişliğim var: mezun olayım en kötü kıyafet markam ipekyol olacak...
Şimdi hiçbiri umurumda değil, rahatladım, dünya malından özgürleştim,etrafımda anlattığınız gibi yiyp içip gezen insan yok, marka yok, moda yok, böyle huzurluyum ya
Cevremde calışmam için baskı var,calışıp tekrar bu sıkıntılı insanların arasına girmek istemiyorum
Acilde calısan doktorları en iyi ben biliyorum,asistanları da
Mutlu evliliği olan var mı, görmedim pek
Antidepresanla ayakta duruyorlar
Aldıkları 2bin tl lil trençkot, ya da indirimden aldıkları bin tl lik canta huzur vermiyor
Prada ayakkabın olması mutlu olman demek değil
Bırak doktorları ticaretle uğrasan tanıdığım var, aylık geliri brlrki yüzbin,ikiyuz bin civarı ama mutlu değil, sabah 6da evden çıkıyor, 23te eve geliyor,sürekli çalışıyor, o da antidepresan kullanıyor... para ne huzur ne mutluluk getiriyor
Şöyle de tanıdıklarım var parası yok, insnaların yediklerine içtiklerine giyimine kuşamına malına mülküne takmış, gezmelerine tozmalarına takmış, bu sekilde kendini sürekli huzursuz eden..
Oysa hiçbirinin kıymeti yok
Ama Ben evim olsun isterim, cunku korunduğum alan gibi geliyor....
Kapanış cümlesi:kalpler ancak Allah'ın zikriyle mutmain olur(huzuru bulur)

ne kadar da güzel yazmışsın, ellerine sağlık

Ben de bir süredir eşyanın kölesi olmamak adına kendimi eğitmeye çalışıyorum. Kısmen başarıyorum da ama tammam oldum ben diyemiyorum belki de hiç diyemeyeceğim bilemiyorum.

Dışarıda vakit geçirebilirim ama balık tutmak en büyük hobim, tam bir doğa canavarıyım ( iyi manada) dağ, orman, bayır gezmeye bayılıyorum. Yeniden doğmuş gibi oluyorum o sebeple her hafta sonu ya balık tutmaya gideriz ya ormana yürüyüşe. Tüm negatif enerjimi nasıl alıyor bilemezsiniz.

Tatil konusunda ise ; bir yıl köle gibi çalışıp 15 günümü delice para harcayarak en lüks otellerde geçirmek değil benim anlayışım. Butik oteller, sade ve doğal olan yerler mekanlar hep daha cezbetmiştir beni. Gezmeyi çok seviyoruz. Buna set vuramam. Çünkü yeni yerler yeni insanlar kültürler keşfetmek mutlu ediyor bizi.

Saçlarıma gelince zeytinyağlı defne sabunu ile yıkıyorum bir süredir fakat alışamıyor saçım. Doğal dalgasını yakalıyor ama çok sertleşti. Saçımı taramam fakat gene de zorlandım. Önce sabun sonrasında ufak bir şampuan kullanmaya karar verdim. Daha iyi sonuç alıcağımı düşünüyorum.

yazdıkalrının her noktasında katılıyorum...

ben de üni deyken tam anlattığın gibiydim...

kariyer giyim kuşam mevki makam ...
memur olmam gerkeiyordu yükselmem geekiyordu...

okul bitti kapandım ; işe girdim memur oldum...
zamanla yaşamaımı oturttum namazdır ibadettir vs..
bunda en çok eşimin etkisi var tabi...

şimdi memurum maaşım iyi ama dediğin gibi kıyafetmiş markaymış umrum değil...ihtiyacımı karşılasın yeter...özellikle marka ayakkabı almıyorum reklamcı olmamak için...tuniklerimi diktiriyorum vs...

çalışmamak senin elinde ve gönlünün isteğinde...
dediğin gibi çalışıp bi dünya para kazanırken bi gr mutlu olmayanlar var maalesef...
ipekyol mutlu etmioo aslında ama havasını da atarak ego tatmin etmeye çalışan çok insan var...

sadece şu sıralar biraz dağıttım ; enerjim yok daha doğrusu bunda bebişin de etkisi çok sanırım :)
kuzum iyi olsun da annesi toparlancak :)inşaallah

bakalım dua ile oluyor her şey
Rabb im ne güzellikler nasip ediyor bin şükür....
daha da güzel olacak her şey inancım tam...

karbonat ve sirkeylemi. .ok şaşırdım.temiziyormu ki.. köpürmezki o ya.
ölçü nedir.
canım ilk basta bende temız olmayacak duygusundaydım ilk 1 hafta böylede duşundum o duyguyu duş jeli yerine zeytinyağlı sabun kullanmak astım
yurt dışında baya revaçta olan no poo dıye bı akım araştır ıstersen
ben temız olduğuna kesınlıkle su anda ıkna oldum
sacımda hıc bır elektrıklenme yok ve kendıne has nasıl anlatsam bebeksi bi kokusu var saçımın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…