- 28 Kasım 2020
- 94
- 50
- 26
-
- Konu Sahibi Daisyrainy
Sandim ki askin yasi olmaz. Yanilmisim. Allah razi olsun gercektenCanım herkes hemen doğru adamı bulamıyor zaman zaman hatalara düşüyoruz ama tekrar etmemek gerekir.. Önemli olan bu..Canını sıkma.. Ayrıca dediğim gibi zaten o adam senin için çok büyük..
İyi ki tanıştırmamışsınız. Bir de yaşa takıldım. Neden 30lu yaşlarında birini tercih ettiniz? Genceciksiniz. Büyük yaş farklarının sorun olduğunu düşünüyorum ben.Ilk iliskimdi ve gercekten ben onun yerine utaniyorum. Birde babamlarla tanismak istiyordu, cocuk evlilik hayali kuruyordu..
Asik oldum cunku. Bana yansittigi adama asik oldugum icin dusundum ki sorun olmaz... Sorun olsa bile boyle bir sorunla karsilasacagimi bilmezdim.İyi ki tanıştırmamışsınız. Bir de yaşa takıldım. Neden 30lu yaşlarında birini tercih ettiniz? Genceciksiniz. Büyük yaş farklarının sorun olduğunu düşünüyorum ben.
Adam çıtırcı belli
35 yaşında adam hala aranıyor
Zaten 22 yaşındaki kızın o yaştaki adamla işi ne?
27-28 falan olsa neyse de
Seni el üstünde tutacağına bide sıkıldım triplerine giriyor
Kurtul şundan ya
Ne alakası var ya?Genc diye mi el ustunde tutacak? Yasitiyle birlikte olsa her sey mustehak demek ki sevgilisine. Zihniyetinize bayildim.
peki bu sizi ilgilendirir mi ?Ders zamani fena acik yirtmacli elbiseler, kisa sortlar giyiniyor ve bunu tiktok uzerinden paylasiyor. Ve izini olmadan bir velinin zoom icin zumba demesinin sesini paylasmis, cocuklarin da ayni sekilde sesini paylasmis. Bu mu ogretmenlik ? Is etigi onemli. Bende sort, kisa falan giyiniyorum ama ciddi islerde ciddi giyinmek lazim diye ogretildi bize.
Ne alakası var ya?
Olgun olması gerek demek istedim yaşına göre
Hersey müstahhak ne ?
Lafı çarpıtma
Sen iyi misin?"El ustune tutmasi gerek" demenden anlasiliyor zaten ne demek istedigin. Her sey ortada. Carpitilacak bir sey mi var?