Sacma sapan isler pesindeyim ama napiyim ya, gonul bu yani

Bence duygusal bir yapınız varsa çok sevişelim olsun bitsin moduna girmeyin. Adam sadece takılıyoruz moduna girerse iyice çekilmez bur hal alir bu is ki 1 yil daha mecbur dipdibesiniz. Adam size duygusal olarak açılana kadar bekleyin yoksa bu modda devam edin, zaten eğlenceli olan bu yaşadığınız heyecan değil mi :)

Yokluktan birbirinizi tanıma fırsatınız olmuş, aranızdaki elektrik beni bile çarptı:) cinsel gerilim oluşmuş. Taktik maktik yok bam bam bam demeye geldim. Su akar yolunu bulur ya, bulduğu an aksın gitsin

Bence, '' bugün bizim bayramımız, bizlerde adettendir yanaktan öper, sarılırız sende benim bayramımı kutlamalısın '' deyip, yanaktan öpücekken yanlışlıkla ! yanağınızı çevirip dudağından öpün ama tamamen yanlışlıkla sonrası da artık gelmezse zorlamayın, adamı madam olarak görün :)

Yalnız taktik çok iyi.

Ya banyodan havluyla cikmasi daha iyimis bence adam ona tepki vermemis cok ilginc

Aslında orada da garip bir hava oluşmuş ama temas olmayınca dağılmışlar :) Benim verdiğim taktikte direkt temas var bir kere öpse gerisi gelir bence
Ayni evde nereye dagiliyorlar ya hu bende bunu anlamiyorum valla bi ay hoslandigim adamla ayni evde kalacagim ve adam gay olmayacak..ucari kacari yok.bu konu beni fransiz erkeklerden soguttu ya hu

Ne olur ne biter bilmem ama ilişki kısmı hariç bulunduğunuz ortama, işinize özendim. Keyifli bir hayatınız var. Ama ben olsam bu adam için çaba harcamam. Çünkü cins.

Ben sizi cok sevimli buluyorum.Bana cok yakin geliyorsunuz.Adami sevmedim.Siz daha iyilerine layiksiniz.Adam biraz problemli gibi.

konu sahibinin dezavantajı bence bu, çok sevimli geliyor, kadın gizemi aurası vermiyor burdan bile, 6-7 yaşında çocuk gibi geliyor.

muazzam donanımlı bir kadınsın avukat hem de bm de hem afrika da, yabancı diller, resimler falan, Allah maşallah entellektuel butun parçaları guzel guzel koymuş da, işve cilve flörtözluk heç bırakmamış içine kurban olduğum.

Bence erkek siz lik tepene vurdu. Aşık falan değilsin, yalnızlığına çare arıyorsun Birde Doğu Afrika da ne iş yapıyorsun merak ettim
Bende okuduğum şeylerde. Sadece cinsellik gördüm.ask meşk.yok duş başlığı vs havlu ile yok.orgazm mastürbasyon valah yeri geliyo esimizle bile konusmydz bunu duusnsene eşine eee mastürbasyon mu yapıosn koçum bu ne dir ya nasıl bir yaşam arada arkadaşlık kankalik aşk hepsi olamaz insan

Kizlar herkese tek tek cevap yazmadim kusura bakmayin... Ama butun tavsiyeleri okudum. Herkese cok tesekkur ederim.

Ben bu konuda birine daha danistim. Kime mi? Genclik askima.

Bundan 12 yil once, 20 yasindayken sirilsiklam asik oldugum, ama benden cok da hoslanmayan bi cocuk vardi. Kendimi o kadar perisan hissediyordum ki onunlayken, surekli ozguvensiz, surekli reddedilmis. Ama cok asiktim. Daha sonra kendisine karsi duygularim git gide sondu, cok iyi arkadas olarak kaldik. Hala da yakin arkadasiz. Kendisi ozel hayatinda biraz problemlidir. Ama onu yargilayamiyorum, cunku ben de problemliyim.

Bu Fransiz beyle aramizdaki her sey, ama her sey, bana bu genclik askimi hatirlatiyor. O ic sikintisi, o pesinden kosma hali, o takinti yapmalar. O gorulmeme hissi, begenilmeme hissi, ama cok yakin oldugumuz dusuncesi... Hepsi!

Bunun uzerine genclik askima mail attim. Bu konunun linkini verdim ve tavsiyesini istedim. Hatta dedim ki "bu cocuk bana seni hatirlatiyor. Bu sefer reddedilmek istemiyorum. Ne onerirsin?"

Bana hemen cevap verdi. Soyle baslamis mailine:

Benim gibi bi çocuk evet. Bağlılık sorunu var benim gibi ben bunu kabullendim , kimseye bağlanamıyorum herkesi aldatıyorum , kime aşık oldum bilmiyorum, kimseye belki ya da herkese. Sen de böyle tipleri seviyorsun evet , ama bizim gibi tipler de senin gibilere bakmıyoruz, bize bakmayanlara bakıyoruz , çünkü bağlanmak istiyoruz diyoruz birisi bağlandığı anda bu değil başkası diyoruz, bu böyle gidiyor . Çocukluk, sen de çocuk seviyosun hep.

Ozetle bu adamda baglanma sorunu oldugunu, ben yaklastikca kacacagini, kendime baglamak istiyorsam hicbir duygumu belli etmemem gerektigini, onu umursamamami... yazmis. Sonunda da demis ki "gordugun gibi butun tavsiyelerim kucuk hesaplar uzerine kurulu. Gercek tavsiyemse uzak dur, kendine bak, saglikli ol, baska seylerle ilgilen".

BU MAIL BENIM GOZUMU ACTI. Ben neden bu insanlar icin aci cekiyorum ki yani? Neden, amac ne? Ne elde edecegim? Hic. Bir iliskiye baslasak bile devami gelmeyecek. Hissediyorum bunu. Ilk defa sorunun bende olmadigini hissettim iliklerime kadar.

Arkadasima cok tesekkur ettim. Bu kararimi da umarim surdurebilirim... Artik yanlis insanlarin pesinde aci ceke ceke heba olmak istemiyorum. Menapoza surda ne kaldi, hala 20 yasimdaki cikmazlarimda yuvarlanmak istemiyorum, mutlu olmak istiyorum.

Konuyu okudum ve evet gerçekten başka biriyle tanışmanız gerektiğini düşünenlerdenim ben de. Bu adamdan bir cacık olmaz. Çok itici ve boş bir havası var gibi geldi. Kendi kafanızda bitirirseniz kalbiniz aklınızın önüne geçemez ve o gözle bakmazsınız artık o adama. Evleri de bir an önce ayırsanız sizin için daha hayırlı bence.

Adam normal olmadığı için çekim alanındasın kuzum.. Senle sevişmek istiyor,bu besbellii.. Ama sonrası güzel gelecek bir ilişki bekleme bu adamdan. Karmakarışık psikolojili biri seni de bozar.. Şakalaşırken saçlarına falan dokun..saçlarıyla ilgili muhabbet aç,kel değilse tabi:)) teması kurdun mu gerisi gelir zaten

Çok tatlı çok güzel bir kısa hikaye okumuş gibi hissettim tatlım çok güzek ve esprili bir dille yazmışsınOkuduklarımdan anladığım kadarıyla her konuyu komuşabildiğin,sınırları geniş bir adam ama sanki cinsellik aşktan daha ön planda gibi.Yani seninle birlikte olabilir sonra da çekip gidebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…