Sacma sapan isler pesindeyim ama napiyim ya, gonul bu yani

Bu saatte erinmeden okuduğuma inanamıyorum seviyorsan git konuş bence

Aynını düşünüyorum şuan migrenim tuttu
Ay merak ettim bi bakayım bende. Her gün yeni bir gündem ama hep cinayet hep tecavüz ... Ülkenin yargı organı oldu Twitter'da. En çokta bu adaletsizliğe üzülüyorum. Kimse ses çıkarmasa çoğu olayın üstü örtülecek. Allah esirgesin hepimizi

cok klasik olacak ama kaçan kovalanır belki üstüne düşmezseniz o sizden etkilenmeye başlayabilir

17 aylık oğlum 2,30 da uyudu, tüm gün ayaktaydım, yorgunluktan bitap haldeyim. yatmadan önce beş dakika oturacağım deyip bu konuyu açtım, cevapları da okuyunca tam 25 dakikam gitti, uykum geldi iyi geceler herkese

ekleme: konu sahibi bırak bu şekilde gidebildiği kadar gitsin, o taktik kitabını da at gitsin, sadece flört düzeyinde kalsa dahi bunlar güzel duygular

Konunun tamamini okudum bu saatte Ben sizin baska konularinizi hatirladim da bu Fransiz'i okumamistim. Valla simdi genelleme yapmak gibi olmasinda Fransiz erkekleri burnu havada tipler. De sizin cizdiginiz profil tam boyle asosyal bir tipe benziyor. Adam kapali kutuya benziyor. Ben agzini acamadigim kutuyu almam yani . Bu is olmaz. Cok sunepe birsey canlandi kafamda.

Bırak her şey oluruna varsın. Eğer ki çocuktan hoşlanıyorum diyorsan taktikle yürüme net ol insan yaşadıkları şeylerden çok yaşama ihtimali olup ta yaşayamadıklarımdan üzülürmüş.

Okurken yoruldum. Ben olsam bu kadar karışıklığı kaldıramaz, artık uygun bir zamanda itiraf ederdim. Açıkça söyleyemesem de onun duyacağı şekilde telde birine anlatırdım mesela sanki evde olduğunu bilmiyormuşum gibi

Aranızda bir sey olsa belki sizin duygularınız değisecek ve daha fazla hoslanmayacaksınız ya da o sizden uzaklasacak ve siz üzüleceksiniz.

Kötü ihtimali göze alabiliyorsanız ve ne olursa olsun atlatırım diyorsanız bence rekabet ortamı oluşturun. Yaşadığınız yerde aday çok olmadığı için, başka bir ülkeden yakınlaştığınız biri var gibi davranın, bir arkadaşınızı ayarlayın siz mesaj atınca arasın sizi, tam bu fransızla sohbet ederken telefon çalsin gidin bir süre konusun, gözünüz surekli telefonda olsun, çok mutlu görünün, ortak planlarınızdan bahsedin. Biraz şizofrenik taktik ama bence bu adamda işe yarar. Tabi iliskinizin devamı olmayabilir, adam güven vermiyor çünkü. Ama en azından gittiği yere kadar gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…