Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarında farklı,marjinal renkler deneyenler,denemek isteyenler

arkadaslar merhaba benim sacim cok koyu kahve rengi ama boyadigim icin suan sadece diplerde var suan sacim acik kahve biraz kizillik var uclar koyu altin sarisi ben sacimin rengini degistirmek istiyorum eger bu renkleri nasil tutturacagimi bilen varsa bana yardimci olabilirmi :26:Eki Görüntüle 788512 Eki Görüntüle 788513

Akos cilek boyarsan sacin kirmizi olur ama pembe parlar. Ben boyamistim birazdan resmini yuklerim.

arkadaslar merhaba benim sacim cok koyu kahve rengi ama boyadigim icin suan sadece diplerde var suan sacim acik kahve biraz kizillik var uclar koyu altin sarisi ben sacimin rengini degistirmek istiyorum eger bu renkleri nasil tutturacagimi bilen varsa bana yardimci olabilirmi :26:Eki Görüntüle 788512 Eki Görüntüle 788513

$538734_10150650554042851_1644944759_n.jpg

Böyle olmuştu.

manic panic e bakim kardesim bana bir fikir daha verdi bunu icin sacimi siyaha boyamam lazim sizce hangisinin tutma olsasiligi daha yuksek koyu pembemi yoksa bumu :KK52: $111112315777729082_qatfOiZW_f_large.jpg

Merhaba kızlar
hair saç adlı internet sitesınden cıtcıt sac satın aldım
bana ulaştıgında sacın kalıtesız ve ucretının cok altında degere sahıp oldugunu gordum ve ıade ettım
kargo ucretımı kesıp hhesabıma parayı yatrdılar aradım kargo ucretı kesınlıkle alınmayacak yazmasına ragmen neden aldıklarının hesabını sormak ıcın kufurler! Hakaretler ettıler boyle rezıllık hıcbır fırmada gormedım..

manic panic e bakim kardesim bana bir fikir daha verdi bunu icin sacimi siyaha boyamam lazim sizce hangisinin tutma olsasiligi daha yuksek koyu pembemi yoksa bumu :KK52:Eki Görüntüle 789810

Canim tabii siyahin tutma ihtimali daha yuksek, hem mavi tup boya da var, yari kaliciya gore daha ucuz ve kalici. Ama siyahtan donmek cok zor, kisa sureli istiyorum diyosan boyatma derim ben hala acmaya calisiyorum.

:) evet buyüzden tedirginim ama yinede denemek istiyorum birde şimdiki saçım dipleri koyu kahve ucları açık ,siyaha mı boyayım hepsini yoksa saçımımı açim nasıl yapim birde siyahta hangi boyayı kullanim mavi olarak manicpanic düşünüyorum

Canim bence mavide manic panic kullanma hrm bosa para hem de cabuk akiyo, pembede tup boya olmadigi icin kullaniyodum onu ben. Bakirkoyde nebioglu var, kuafor malzemeleri satiyo orda var bi suru mavi tup boya. Ya da sana yakin olan oyle bi yer varsa. Siyahi da tup oneriyorum ben en etkilisi tup boyalar cunku.

manic panic e bakim kardesim bana bir fikir daha verdi bunu icin sacimi siyaha boyamam lazim sizce hangisinin tutma olsasiligi daha yuksek koyu pembemi yoksa bumu :KK52:Eki Görüntüle 789810
şu resimdeki saçın aynısını kız kardeşim yaptı, siyah üzerine mavi. renk çok çabuk aktı mavi yerler açık sarı hatta kemik rengi gibi bi renge dönüştü. iyi araştırın derim ben bu tip renkler çok kalıcı değil diye biliyorum

Ben çok meraklıyımdır marjinal saç renklerine.. Bir ara ateş kızılı kullanıyordum cidden çok çekici bir renk hele ki teniniz beyazsa .. Sonradan dönmesi zor oluyor ama dönene kadar 1 yılımı aldı tabi.. bakır, bakır kumral, koyu kumral, kumral derken dönebildim.. (ilk işlemi kuaföre yani teyzeme yaptırdım tabii) .. aradan 6 7 ay geçti ben yine kızıla döndüm.. :KK9: kendimden bildiğim ve çevremden gördüğüm kadarıyla kızıla boyatan kadınlar zor vazgeçiyor bu renkten.. :KK31:
Bundan 4 ay kadar önce kızıldı saçlarım daha sonra özüme dönmek için 4 ay boyatmadım akmasını ve diplerimin çıkmasını bekledim..Allahtan kötü durmadı o saçımda.. simdi ise kendim koyu kumrala boyadım.. saçlarım kumral hafifte kızıllık var tabi.. fakat bir kere daha boyayınca oturacaktır.. kumral saçlarım tam oturduğunda saçımın alttan ilk iki katını laciverte boyamayı düşünüyorum.. ne zamandır planladığım bir şeydi.. boyatınca fotoğrafını sizlerle paylaşırım.. :KK34:

Kızıl isteyenlere bir daha düşünmelerini söylerim... hem vazgeçmesi çok zor hemde dönmesi.. ayrıyetten sürekli bakım ve boya isteyen bir renk.. ama her şeye rağmen çok sevdiğim ve hatunlara çok yakıştırdığım bir renktirrr.. :KK19:

Kizlar renkli sac tabii ki de cabuk akar, normal renklerin akiciligiyla karsilastirmamak lazim. Ama tabii sac igrenc yesilimsi bi sari olana kadar beklemenin de bi anlami yok, bi kere boyarim sonra birakirim diyosaniz hic yapmayin derim.

Saçlarımı her renge sokmuşluğum vardır, en son pembe kullandım ama çok nankör 2 haftada aktı gitti :2: Ayrıca çilek kızılı kadar muhteşem çok az saç rengi var ama o kızıldan dönmesi ölüm resmen, saçım kalmadı boyata boyata bu genç yaşımda :KK20:

jamaican jean's colourdan magenta rengi saç boyası aldım ama saçlarımın tamamını boyamaya cesaret edemiyorum. Uçlarını boyatıcam ya da aralara atıcam rengi ama çabuk akıyo diye ilk kuaförde boyattıktan sonra kendim yapmayı düşünüyorum. Hangisini yapsam benim için daha kolay olur daha önce hiç saç boyamadım :KK14:

arkadaşlar bugün ben çarşıda kozmetikçilerde mavi , pembe , yeşil aradım nevacolorda buldum birde jeanscolor da oda sadece pembe çok aktığı söylendi bende nevadan yoğun pembe aldım bir çok yere manic panic te sordum yoktu mavi ve yeşili başka hangi markalarda var birde nevacolor nasıl:KK31:

Heves ettim yaptım ben de bir şeyler.

Ama çabuk sıkıldım. Kendi saçlarımda sıcak renkleri daha çok seviyorum. Bordoya dönük bir kırmızı istiyorum şimdi.

oksidanlı markalarda mavi saç boyası olan hangileri var?

benim de bir aralar mor takıntım vardı en sonunda liseden mezun olunca ilk işim saçımı mora boyatmak oldu 2-3 ay boyattım ama iki yıkamada aktığı için pek kullanışlı olmadı tabi :KK43: aşağıdaki ilk boyattığım hali

$208142_10150268151634741_131167_n.jpg

X