bunu icin sacimi acmam gerekirmi ve bu akos boyasi akiyormu cok
Boyasız saçta tutuyo ama boyalı saçta nasıl olur bilmiyorum :) akosta 4-5 yïkamada akıyo ama zaten bu tarz renkler genelde akar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bunu icin sacimi acmam gerekirmi ve bu akos boyasi akiyormu cok
arkadaslar merhaba benim sacim cok koyu kahve rengi ama boyadigim icin suan sadece diplerde var suan sacim acik kahve biraz kizillik var uclar koyu altin sarisi ben sacimin rengini degistirmek istiyorum eger bu renkleri nasil tutturacagimi bilen varsa bana yardimci olabilirmi :26:Eki Görüntüle 788512 Eki Görüntüle 788513
arkadaslar merhaba benim sacim cok koyu kahve rengi ama boyadigim icin suan sadece diplerde var suan sacim acik kahve biraz kizillik var uclar koyu altin sarisi ben sacimin rengini degistirmek istiyorum eger bu renkleri nasil tutturacagimi bilen varsa bana yardimci olabilirmi :26:Eki Görüntüle 788512 Eki Görüntüle 788513
manic panic e bakim kardesim bana bir fikir daha verdi bunu icin sacimi siyaha boyamam lazim sizce hangisinin tutma olsasiligi daha yuksek koyu pembemi yoksa bumu Eki Görüntüle 789810
şu resimdeki saçın aynısını kız kardeşim yaptı, siyah üzerine mavi. renk çok çabuk aktı mavi yerler açık sarı hatta kemik rengi gibi bi renge dönüştü. iyi araştırın derim ben bu tip renkler çok kalıcı değil diye biliyorummanic panic e bakim kardesim bana bir fikir daha verdi bunu icin sacimi siyaha boyamam lazim sizce hangisinin tutma olsasiligi daha yuksek koyu pembemi yoksa bumu Eki Görüntüle 789810