Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarında farklı,marjinal renkler deneyenler,denemek isteyenler

dsc1085001.jpg

bugun yaptım:KK16:

rossmann de satılan accent geçici boyaları deneyen oldu mu? boyamak isteyip karar veremediğim renkler var, önce bu boyayla yakışıp yakışmayacağına bakmak istiyorum.. tamamen akıp doğal rengine döner mi emin olamadım.

Heyoo çok mutlu oldum bunu duyduğuma! :KK52: Kesin kararım alıyorum artık bu boyalardan bir kutu. :KK62:

Teşekkürler Vuvuzela. :KK71:

kumral olup da denemek isteyenlere benden bi tavisye.
jean's color diye bi boya var, 5-10 yıkamada çıkıyor, 1 ayda tamamen akıyor.
ilk boyandığında, kömür siyahı oluyor, 1-2 yıkamada kestaneleşiyor, kestane, koyu kumral derken eski rengine dönüyor.
hatta direkt kestanemsi bi ton elde etmek istiyorsanız aynı boyanın siyah dışında çikolata kahve rengi var, onla karıştırıp da boyayabilirsiniz.
bu dediklerim kızıl için de geçerli, bu boyanın kırmızısı da var,kumrallarda güzel bir kızıl yapıyor, zamanla akıyor tamamen hiç boyamamış gibi oluyor.

sarı saçlar için derler bu cins boyalara ama kumral saçlarda da böyle uygulamalar yapabilirsiniz:)

Arkadaşlar,
Jean's color, Manic Panic tarzı su bazlı saç boyalarının koyu renklerini doğal saç rengi üzerine boyayıp da, boya aktığında tamamen doğal saç rengine dönen, 'saç rengimin yansımasını bile değiştirmedi' diyen var mı aranızda?

Kendi saç rengim sarı yansımaları olan orta kumral ve saç rengimde gram değişiklik istemiyorum. Özellikle o sarı yansımalarını kesinlikle kaybetmek istemiyorum, ama siyah ve kızıl tutkumdan da vazgeçemiyorum. Vereceğiniz cevaba göre bu tarz boyaların koyu kızılını ve siyahını alıp kullanacağım.

super saclar ya keske sac yipranmasa hergun bi renk boyarim.. yesili cok istiyordum hep ama boyamak nasip olmadi..bi kirmizi boyadim kazaara guzel oldu :KK9:bide akmasalar..

super saclar ya keske sac yipranmasa hergun bi renk boyarim.. yesili cok istiyordum hep ama boyamak nasip olmadi..bi kirmizi boyadim kazaara guzel oldu :KK9:bide akmasalar..

Aslında yıpratmaz, yani sarı saç ne kadar yıpratıyorsa o kadar yıpranır. Saçlarını bir kere açık bir sarıya boyadın mı su bazlı boyalarla istediğin rengi istediğin sıklıkla uygulayabilirsin. Ama mavi boyaların tam rengi verebilmesi için saçın beyaza kadar açık olması gerekir, sarı zeminde yeşil sonuç verir mavi boya.
Su bazlı boyalar oksidansız olduğu için yıpratmaz. Tek yapman gereken saçlarını bir kere açmak.

Ben ilerde saçlarımı açık sarıya boyayıp bu tür renkleri deneyeceğim.

saçlardan çok kızlara baktım hepsi çok güzellermiş yahu:KK1::KK1:neyse en çok beğendiğim turuncu ve mavi renk süperler

Kızlar bende bi kaç tutam mavi boyamak istiyorum ama nasıl yapmalıyım bi yöntem varmı bildiğiniz

Bunlar da benim beğendiklerim. 1.resimdeki saç nasıl yapılıyor bilgisi olan var mı?

hairbluehaircrazyfavimc.jpg

56600045472621563481247.jpg

kizilsactandahahospembe.jpg

Hay Allah :) Ben de nasıl yapılmış bu sanat eseri gibi diyorum. Saçlarım kısa olduğu için biraz uzamasını beklicem. Farklı renkleri o zaman denemeyi düşünüyorum. Şimdilik aralara açık kahvelerle ışıltı katacağım sanırım :)

İstediğim pembe değildi aslında.
Ama ilk pembeyle başlamak istedim.
Aktıkça rengini değiştireceğim.

$091220123153ggg.jpg

çok hoş olmuş :) saçınızı bayağı açıp uyguladınız değil mi ?

Teşekkür ederim. :)
Evet yavruağzına kadar açıldı.
Açıcı 1.5 saat kadar bekledi daha fazla açılmadığı için mavi yapamadım,turunculuklar kötü bir görüntü oluşturacaktı.
Platin de olmadı zeminde siyah boya olduğu için.
Saçlarımın ön kısmı pembe,arka kısmı siyah :)

X