Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarında farklı,marjinal renkler deneyenler,denemek isteyenler

Çok hoş,güle güle kullanın :) Tamamen açtırmaktan korkmasam ben düşünürüm ama onu göze alamam :)

uzun yıllar yurt dısında yaşadığım için sacımı kendim açıp boyuyorum malum fiyatlar çok pahalı. Geçen hafta pembe boyam akınca Ankarada manic panic gibi su bazlı boya satan bi yer bulamadım kime sorsam o ne diye soruyor. Bildiğiniz bir yer var mı? not:İnternetten almaya karşıyım cünkü bir kez sahte ürün gelmişti elime

Bunlar da benim beğendiklerim. 1.resimdeki saç nasıl yapılıyor bilgisi olan var mı?

genelde çıt çıtlar boyanır. Ama baska biri boyarsa kendi saçına da uygulayabilirsin alta ana renk uygulanır yıkanır kurutulur sonra da kulak cubuguyla ya da küçük bir fırçayla (suluboya fırçası bile olabilir yeterki kıllarını dökmesin) siyah boyayla şekil verilir burda video örneği var [video=youtube;tGK-rUOU-AQ]http://www.youtube.com/watch?v=tGK-rUOU-AQ[/video]

Son düzenleme:

Ben hiç açmadan boyamadım ama jeans colors ve manic panic gibi boyalar su bazlı oldugu için saçın kimyasal yapısını değiştirmez ve maksimum 1 ay içinde akıyor ben hergün duş alan biri oldugum için 15 gün zor dayanıyor o yüzden tamamen akacaktık mantıken

18-22 yaslari arasinda yesil, mavi, patlican moru, menekse moru denemisligim oldu marjinal denebilecek.. hepside acilmis saca uygulandi... en gec 3 yikma sonra ilk uc renk size oluyor tekrardan sari uclari yipranmis olanlar icin gecerli tabii :))
menekse moruda pembe gibiydi hatam sanirim yaz doneminde yaptirmis olmakti alnim boynum rengi belli edicek tum ustlerim pembe oldu :)) tavsiyem yaptiriyorsanizda aralara ufak sadece zevkinizi almak icin attirin birer parca komple sacini her rengi boyamis biri olarak tek onerim bu.. savuracak paraniz coksa saclarinizin sagligina onemde vermiyorsaniz buyrun kullanin.. Tavsiye etmiorm ama yazik saca suan 27 yasindayim fikrim bu :) Denemek icin belki hevesi almak icin onlere enselere balyaj attirilabilir..

Canım dikkatle bakarsan dipler yeşil :) 2 boya karıştıralarak elde edilmeye çalışıldı parlement mavisi istiorm dedim yeşil-mavi karıştırıldı ama daha az işlem gören diplere yeşil diğer yerlere mavi ton girdi
Kuaförede boyattığım için marka hakkında fikrim yok maalesef.. boya konusunda kendine aşırı bi bütçe ayıramıyorsan tavsiye etmem cünkü 3 yıkamada taşında 4 renk oluyor en az ki senin saçlarda zannediyorum ki baya bi yorulmuş sanırım

Ben de bugün akmış turunculaşmış pembe zemin üzerine 0.11 mix mavi boyadım,tam olarak mavi olmadı şuan tam olarak petrol yeşili diyebilirim.
Bu rengin çıkacağını önceden tahmin ettiğim için bir de jeans color'ın ocean blue rengini aldım.
Bir süre bu rengi kullanmayı düşünüyorum aktıkça jeans color ile devam edeceğim.
Cevap için teşekkürler :)

Buna bayıldım! Ama buna ulaşmak için saçları bayağı bir açıp pembe yapıp bir de akıtmak lazım değil mi? Offf...

Eki Görüntüle 596695

Buna bayıldım! Ama buna ulaşmak için saçları bayağı bir açıp pembe yapıp bir de akıtmak lazım değil mi? Offf...

Birebir böyle toz pembe boyalar da var,düz beyaz saç üzerine uygulanırsa böyle bir renk elde edilir.
Turuncumsu çok açık sarı (yavruağzına yakın) bir renk üzerine bile pembe boyanınca bu renge dönüşmüyor akınca,turuncuya dönüşüyor bizzat denedim.
O yüzden zemin mutlaka beyaz olmalı hiç turunculuk olmamalı.

Merhaba!

Saçım şuanda sonbahar kızılı, daha canlı bir kızıl yapmak için alfaparf jeans color deep red ile sonbahar kızılını karıştırsam nasıl bir renk elde ederim acaba?

Daha doğrusu deep red etki eder mi saçıma açmadan ve sonbahar kızılı ile karıştırdığımda(deep redden daha koyu bir ton olduğu için soruyorum):44:

Zemin kızılsa açıcıya gerek yok daha canlı bir kızıl elde edeceğiniz kesin.
Etki etmeme gibi bir durumu olmaz jeans color yoğun bir boya kızılını kullanmadım ama kızıl zemine kızıl renginin tutmaması imkansız.

LadyEvil yanıt için teşekkürler.

Alfaparf jeans color deep red ve akos çilek aldım ikisini karıştırıp boyayacağım ancak daha önce sonbahar kızılı saçıma akos çilek yaptığımda çok koyu bir kızıl olmuştu. Bu nedenle saçımın biraz daha akmasını beklicem boyamak için, bakalım nasıl bir renk çıkacak ortaya :44:

Daha önce alfaparf jeans color purple ve magenta ile boyadığım saçlarımın fotoğrafını koymuştum. daha sonra fiyatı daha uygun olduğu ve daha kolay bulunduğu için jamaican jeans color denedim gerçekten alfaparfa göre çoooook daha fazla kalıcı özellikle pembe olanı o kadaaaaaar kalıcı ki saçımı kızıla boyadım kumrala boyadım açtımm sarıya boyadım o pembe hala gitmedi hala pembe kurtulamıyorum bir türlü diğer renklerde böyle bir sorun yok ama. blue violet ve orange da denedim onların da resimlerini eklemeye çalışacağım

Bunların tamamı jamaican jeans color ile boyadığım saçlarım ve o pembeler mavi akınca bile alttan çıktı 4 ay oldu hala kurtulamadım

Saç renginizi açıp da mı uyguladınız? Yoksa normal saçınıza herhangi bir işlem yapmadan mı?

evet hatta saclarım koyu sarıydı ona ragmen tutmaz diye acmıstım 3-5 ton daha :) bu boyalardan sadece kırmızı olanlar kızıl sacın üzerine cila olarak kullanılabiliyor ama diğer renkler için saç açmak gerekiyor maalesef. Ama mesela renkler arası geçiş yaparken tekrar açmana gerek yok rnek üstüne renk tutuyor :)

boyamadan önceki saçlarım böyleydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…