- 8 Kasım 2012
- 80
- 0
Teşekkür ederim. :)
Evet yavruağzına kadar açıldı.
Açıcı 1.5 saat kadar bekledi daha fazla açılmadığı için mavi yapamadım,turunculuklar kötü bir görüntü oluşturacaktı.
Platin de olmadı zeminde siyah boya olduğu için.
Saçlarımın ön kısmı pembe,arka kısmı siyah :)
genelde çıt çıtlar boyanır. Ama baska biri boyarsa kendi saçına da uygulayabilirsin alta ana renk uygulanır yıkanır kurutulur sonra da kulak cubuguyla ya da küçük bir fırçayla (suluboya fırçası bile olabilir yeterki kıllarını dökmesin) siyah boyayla şekil verilir burda video örneği var [video=youtube;tGK-rUOU-AQ]http://www.youtube.com/watch?v=tGK-rUOU-AQ[/video]Bunlar da benim beğendiklerim. 1.resimdeki saç nasıl yapılıyor bilgisi olan var mı?
Arkadaşlar,
Jean's color, Manic Panic tarzı su bazlı saç boyalarının koyu renklerini doğal saç rengi üzerine boyayıp da, boya aktığında tamamen doğal saç rengine dönen, 'saç rengimin yansımasını bile değiştirmedi' diyen var mı aranızda?
Kendi saç rengim sarı yansımaları olan orta kumral ve saç rengimde gram değişiklik istemiyorum. Özellikle o sarı yansımalarını kesinlikle kaybetmek istemiyorum, ama siyah ve kızıl tutkumdan da vazgeçemiyorum. Vereceğiniz cevaba göre bu tarz boyaların koyu kızılını ve siyahını alıp kullanacağım.
Eki Görüntüle 585802 Eki Görüntüle 585803 bunlar uygulama işlemim sonuç tavsiye etmiyorum
2.si harika görünüyor,hangi marka ve renkle elde edildi?
Akmış pembe zemine (yavruağzına yakın) çok açık olmayan mavi istiyorum ama ortaya nasıl bir renk çıkar,garip bir ton mu olur bilemiyorum
Bahsettiğim renk üzerine koyu mavi boyayıp istediği rengi elde eden var mı?
Canım dikkatle bakarsan dipler yeşil :) 2 boya karıştıralarak elde edilmeye çalışıldı parlement mavisi istiorm dedim yeşil-mavi karıştırıldı ama daha az işlem gören diplere yeşil diğer yerlere mavi ton girdi
Kuaförede boyattığım için marka hakkında fikrim yok maalesef.. boya konusunda kendine aşırı bi bütçe ayıramıyorsan tavsiye etmem cünkü 3 yıkamada taşında 4 renk oluyor en az ki senin saçlarda zannediyorum ki baya bi yorulmuş sanırım
Eki Görüntüle 596695
Buna bayıldım!Ama buna ulaşmak için saçları bayağı bir açıp pembe yapıp bir de akıtmak lazım değil mi? Offf...
Merhaba!
Saçım şuanda sonbahar kızılı, daha canlı bir kızıl yapmak için alfaparf jeans color deep red ile sonbahar kızılını karıştırsam nasıl bir renk elde ederim acaba?
Daha doğrusu deep red etki eder mi saçıma açmadan ve sonbahar kızılı ile karıştırdığımda(deep redden daha koyu bir ton olduğu için soruyorum):44:
Zemin kızılsa açıcıya gerek yok daha canlı bir kızıl elde edeceğiniz kesin.
Etki etmeme gibi bir durumu olmaz jeans color yoğun bir boya kızılını kullanmadım ama kızıl zemine kızıl renginin tutmaması imkansız.
Eki Görüntüle 620048
Bunların tamamı jamaican jeans color ile boyadığım saçlarım ve o pembeler mavi akınca bile alttan çıktı 4 ay oldu hala kurtulamadım
Saç renginizi açıp da mı uyguladınız? Yoksa normal saçınıza herhangi bir işlem yapmadan mı?