Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarında farklı,marjinal renkler deneyenler,denemek isteyenler

ben kolestonun oryalini kullandım.sürdükten 15 dakika sonra resmen yaktı saçlarımın ucunu.Ağlayasım geldi.Saçlarımın 10cm kadar kestirdim,nasıl canım sıkıldı anlatamam.Dikkat etmek gerekiyor.Özellikle ince telli saçı olanlar.

ben de saçlarımda kırmızı ve fuşya denedim. yolda yürürken insanların bakışlarını takmamak gerekiyo :)

babette saçların çok güzel teninde beyaz eminim çok yakışmıştır hangi boyayı kullanıyorsun acaba???

babette saçların çok güzel teninde beyaz eminim çok yakışmıştır hangi boyayı kullanıyorsun acaba???

teşekkür ederim :) ben bi çok market boyasını denedim ama bu kadar canlı bir renk elde edemedim. bu ilk fotoğraftakine en çok yaklaştığım renk igora nın kırmızısıydı. ondan sonra biraz daha fuşyayla kırmızı arası bi renk istedim, burda akos çilek kırmızısının o tonu verdiğini öğrendim. izmirde hiç bir yerde bulamadım, kullanan kuaför de bulamadım. son çare kuaföre boyattım ben de fuşya istiyorum dedim, 2. fotoğraftaki oldu hatta biraz akmış hali o fotoğrafta. jeans color ları merak ediyorum hiç denemedim onları, su bazlıymış açıcılı saça uygulanmalıymış ben bu renklerin akmış haline uygulasam tutar mı ki var mı bi bilgin bu konuda?

Öncelikle teşekkür ederim...Eğer mavi-yeşil v.b tarzı renklerini isteseydin açman gerekirdi ama kızıl tonları için açmana hiç gerek yok akmış taban üstüne rahatlıkla uygulayabilirsin gayette istediğin rengi elde edersin. istersen manic panic'in de çok güzel renkleri var internet üzerinden alabilirsin... :)

Son düzenleme:

evet manic panic de duydum, netten almayı da düşünüyorum aslında , verdiğin bilgi için teşekkür ederim :)

sen kendin beyendikten sonra çevreye bakma:)ilerde de farklı renkler denemek aklıda varmı:)

evet ben de öyle yapıyorum pek dikkate almıyorum insanların tepkilerini :) bundan 3-4 yıl önce saçlarımda yeşil balyajlar vardı. daha sonra mavi siyah tutkum olmuştu, sonra da kırmızılara fuşyalara sardım işte. sarışın olmak da istiyorum aslında bi ara. mavi olmak da istiyorum. ama sanırım bi 30-35 olduğum zaman koyu kızıl falan gezerim :)

sana rengarenk babette desem yeriymiş cnm:)

Ben de koyu mavi istiyorum aslında mavi siyah değil de daha açık mavi olduğu belli olacak. Kırmızı da istiyorum turuncu da kafam çok karışık

model konusundada böle çılgınlıkların varmı rengarenk arkadaş:)

geçtiğimiz yazın sonuna kadar saçlarım belimdeydi, ani bir kararla eylülde saçlarımı kestirdim bu 2. fotoğraf o kesimden kalma. 1 ay önce de iyice kısalttım. küt kestirdim fakat sadece sağ tarafı uzun bıraktım. turuncu hali ve yeni boyattığım fuşya halini paylaşıyorum.

teşekkür ederim öncelikle. bucada olduğunu bilmiyordum bak, yarın o tarafa geçicem bi bakıyım o zaman iyi oldu bu :)

Küt hali de çok güzel saç renginle mükemmel uymuş
Ne kadar sürede akıyor?
Şirinyer tren garının o taraflarda kuaför depoları var,bulunuyor oralarda

Çok güzelmiş saç modelin fuşya ayrı bir şey bayıldım resmen :) saçlarını nerede boyattın ve kestirdin rica etsem söyleyebilirmisin??

Küt hali de çok güzel saç renginle mükemmel uymuş
Ne kadar sürede akıyor?
Şirinyer tren garının o taraflarda kuaför depoları var,bulunuyor oralarda

teşekkür ederim mutlu oldum :)
valla fuşya ilk 2 hafta canlılığını kaybetmiyor ama 3.hafta açılmaya başlıyor renk.aktıkça benim saçlarım da hep tupturuncu oluyor aralarda pembeler kalıyor.sanırım 2-3 yıl sürekli içinde bakırlık bulunan kırmızılara boyamış olduğumdan böyle :/ pembeye doğru aksın istiyorum artık 4-5 boyamadan sonra oturur dedi kuaför

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…