Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
babette saçların çok güzel teninde beyaz eminim çok yakışmıştır hangi boyayı kullanıyorsun acaba???
Öncelikle teşekkür ederim...Eğer mavi-yeşil v.b tarzı renklerini isteseydin açman gerekirdi ama kızıl tonları için açmana hiç gerek yok akmış taban üstüne rahatlıkla uygulayabilirsin gayette istediğin rengi elde edersin. istersen manic panic'in de çok güzel renkleri var internet üzerinden alabilirsin... :)
ben de saçlarımda kırmızı ve fuşya denedim. yolda yürürken insanların bakışlarını takmamak gerekiyo :)
Eki Görüntüle 344104 Eki Görüntüle 344105
cnm gercekten cesaret isteyen bir renk ama cıvıl cıvıl ve bir okadarda çekici.güle güle kullan
teşekkür ederim canım :) annem her seferinde 'bu son' diyo ama ben vazgeçemiyorum işte :)
sen kendin beyendikten sonra çevreye bakma:)ilerde de farklı renkler denemek aklıda varmı:)
evet ben de öyle yapıyorum pek dikkate almıyorum insanların tepkilerini :) bundan 3-4 yıl önce saçlarımda yeşil balyajlar vardı. daha sonra mavi siyah tutkum olmuştu, sonra da kırmızılara fuşyalara sardım işte. sarışın olmak da istiyorum aslında bi ara. mavi olmak da istiyorum. ama sanırım bi 30-35 olduğum zaman koyu kızıl falan gezerim :)
sana rengarenk babette desem yeriymiş cnm:)
evet öyle de denebilir
ben de saçlarımda kırmızı ve fuşya denedim. yolda yürürken insanların bakışlarını takmamak gerekiyo :)
Eki Görüntüle 344104 Eki Görüntüle 344105
model konusundada böle çılgınlıkların varmı rengarenk arkadaş:)
Çok güzel görünüyor çok beğendim
İzmir'de akos bulunuyor aslında,Buca'da küçük kuaför dükkanlarının hemen hepsinde var
geçtiğimiz yazın sonuna kadar saçlarım belimdeydi, ani bir kararla eylülde saçlarımı kestirdim bu 2. fotoğraf o kesimden kalma. 1 ay önce de iyice kısalttım. küt kestirdim fakat sadece sağ tarafı uzun bıraktım. turuncu hali ve yeni boyattığım fuşya halini paylaşıyorum.
Eki Görüntüle 344373 Eki Görüntüle 344372
teşekkür ederim öncelikle. bucada olduğunu bilmiyordum bak, yarın o tarafa geçicem bi bakıyım o zaman iyi oldu bu :)
geçtiğimiz yazın sonuna kadar saçlarım belimdeydi, ani bir kararla eylülde saçlarımı kestirdim bu 2. fotoğraf o kesimden kalma. 1 ay önce de iyice kısalttım. küt kestirdim fakat sadece sağ tarafı uzun bıraktım. turuncu hali ve yeni boyattığım fuşya halini paylaşıyorum.
Eki Görüntüle 344373 Eki Görüntüle 344372
Küt hali de çok güzel saç renginle mükemmel uymuş
Ne kadar sürede akıyor?
Şirinyer tren garının o taraflarda kuaför depoları var,bulunuyor oralarda