Saç Kesim Şekilleri Saçlarımızın Resmini Çekip Paylaşalım mı Ne Dersiniz?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
bunlarda benim saçlarım biraz önce kendimce fön çektimm yarınkii nöbet içinn

Son düzenleyen: Moderatör:

ay kuzum koy fotonuuu bakalıımma.s. kıs nasar degcek totonu kaşıııı:jeyyar:

bu da benim saçlarım;

aslında kpalı olduğm için pek özen gösteremiyorum saçlarıma ama idare ederler :)

çikolata teşekkür ederim aslında çok parlak değiller de benim fot. makinası flaş olayını biraz abartıyor
rengi açık kahve boya kullanmadım hiç
şampuan dove kullanıyorum ben çok memnunum a.s

tamamen doğal,not posti$ ! :))) abartisiz... Bugüne kadar 20-30 kişi postiş mi demiştir.

röfle yaptı kuaför ama röfleye benzemio gördüün üzre ben platin seviorum ondan hemen deiştirdim. boya derken boya yok yani açıcıyla açtı bıraktı üstüne bi renk boyamadı eğer onu soruosan

hmm sac rengi acık olunca ole daha hoş duruo bnde ole yaptırıodum uclarına..

eveet nihayet koydum kırpılmış saçlarımın fotosunu delikafadulden
pek bi değişiklik yok gibi gelebilir ama bana göre büyük bir değişiklik :roflol: senelerdir dümdüz kestirirdim bu sefer önlerini kısalttım oval yaptırdım. değişiklik istiyorum diye bağırındım burda o kadar ama buna cesaretim yetti ancak :roflol: arka taraflar da çok kısalmamış oldu iyi oldu :Saruboceq: sevdim ben cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…