• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Saçlarımızın Resmini Çekip Paylaşalım mı Ne Dersiniz?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
astraea umarım yanlış anlamazsın ama bu kişinin zevkine göre deişir zaten. bence bi saç ne kadar sağlıklı olursa olsun çok çok çok uzun olduu zaman pek de hoş gözükmüyo senin saçların güzel bence ama gösünün ortasına kadar kestirirsen sanırım bi karış filan oluo ya da iki çok daha hoş gözükür hem daha hacimli hem de canlı gözükür hemde senin için deişiklik olur sdc önlere de kat attırabilirsin aman boyu çok da kısalmasın diosan. ama omuz hizanda da kestirme bence yani yine uzun olsun

Sevgili hcr 35 ve Ateşböcüğü arkadaşlarım, beni dinleyin alın şu novacrin plesanta şampuanı bende sizin gibiydim inanın kullanan birinin tavsiyesiyle aldım ve çooooooook memnunum,t MAŞAALLAH, Allahım nazardan saklasın diyorum,sadece 1 ay deneyin çok etki yapıyor kıslar, zaten bakarsınız görürsünüz ben buraya saç problemim için üye olmuştum,bio yla başlayan tüm şampuanları kullandım saçlarım kazık gibi oluyordu, şimdi banyadon sonra avonun serumu var bende onu bile kullanmadan taranıyor saçlarım ve dökülme durdu kızlar, öpüyorum sizi

canımcım benim jeton kaç köşeymiş artık söylemeyeyim kaydirigubbakcemile
daha yeni gördüm mesajını
çok sevindim senin adına düzelmiş saçlarındaki sorun
ama benimki B12 eksikliğinden kaynaklanıyor malesef
hiçbir şampuan etki etmiyor yani...
en güzeli zeytinyağlı sabunla yıkıyorum ohh miss kaydirigubbakcemile2

astraea birazda olsa uclarından kestirip katlar verirsen daha canlı dolgun görünür smdi cok sönük duruyo yani

astraea umarım yanlış anlamazsın ama bu kişinin zevkine göre deişir zaten. bence bi saç ne kadar sağlıklı olursa olsun çok çok çok uzun olduu zaman pek de hoş gözükmüyo senin saçların güzel bence ama gösünün ortasına kadar kestirirsen sanırım bi karış filan oluo ya da iki çok daha hoş gözükür hem daha hacimli hem de canlı gözükür hemde senin için deişiklik olur sdc önlere de kat attırabilirsin aman boyu çok da kısalmasın diosan. ama omuz hizanda da kestirme bence yani yine uzun olsun

önerileriniz için çoook teşekkür ediyorum kaydirigubbakcemile2:içelim:

bu da benm nişanlılık döneminden kalma sacım uyuz kocam artık ne kestirmeye ne boyatmaya izin verio sık sık bu yüzden tartışıyoruz :kızgın:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu da benim saçlarımın kendi haline terkedilmiş şekildeki hali.Genelde fönlü kullanıyorum kabarıyor çünkü ama üşengeçlikten Orman kızı epaq olduma.s.

Siyah bandımı da çektim gözüme,gazete haberleri gibi:delphin:

Son düzenleyen: Moderatör:
oncelikleee astraea kuzucumm kestrme yaaa ayrıca bn neden daha once gormemişim bu fotolarıı:uhm: simdii bnde fotomu koyiim artık burdakinden kısa we farklı $duygucuum!!.webp

Okypete saçlarının rengi gerçekten çok güzel yandanda scarlet johansen a benzemişsin çok beendim bende böle bi saç istiorum . birde NesLiinin saçlarını da çok beendim bu tonlarda yaptırmayı düşünüorum nerde nekadara yaptırdıınızı söliebiliomusunuz yeniyim ondan bağışlayın.

teşekkür ederim.antalyada yaptırdım. 175 ytl ye mal oldu bana....

oncelikleee astraea kuzucumm kestrme yaaa ayrıca bn neden daha once gormemişim bu fotolarıı:uhm: simdii bnde fotomu koyiim artık burdakinden kısa we farklıEki Görüntüle 9786

duygucum sağol ama biraz değişikliğe ihtiyacım var ya:çok üzgünüm: yine çok kestirmicem ama değişik bişi yaptırcam. önler omuz hizasında arkalar uzun olacak oval kesim yani. belki bi de kahkül yaptırırım karar veremedim. ama yarın sabah gidiyorum kuaföreedelikafadulden koyarım buraya da kuş gibi halimi :1no2:
ayrıca senin saçlarını da çok beğendimmsengözlerimebaksanab
astrea bencede kestirme çok güzel saçların..ölü gibi durmuyor hemde uzun daha ne olsun..

teşekkür ederim çok:1hug:saçlarımın sağlıklı ve parlak olması en büyük avantajı zaten. bu nedenle hiç boyatıp yıpratmayı düşünmüyorum. ama ecük kestireyim değişiklik olsun yaa yerimseniben

şekercım bizim kızlar senın saçlara hayran olmuşlar cnm ama maşallah diyen olmamış sanırım ben deyimde nazar değmesın cnm

Back