A
ateş böcüğü
Ziyaretçi
- Konu Sahibi VsneLroCCo
-
ateş böcüğüm bak kalp kalbe karşıymış :asigim:
az önce banyodaydım aklıma sen geldin, saçlarının dökülmesini durdurmuştun ne güzel oldu saçları diyordum ki baktım sen o güzel saçlarının resmini eklemişsin Şeniz
hacercim yine başladı o dökülme:) ama artık umursamıyorum umursadıkça dökülüyo bak gerçekten...eskiden saçlarımızı bi şampuanla yıkar çıkardık hiç de dökülmezdi şimdi yağlar maskeler sabunlarla uğraşıorum avuç avuç gidio :) şunu anladım saçın güzel olması sağlıklı olmasına o da saçla uğraşmamaya bağlı...senin saç dökülmen durdu mu canım sinirlerin çok bozulmuştu bi ara:1rolleyes:
aynı hayatım malesef 1 sene oldu ama 1 tel bile eksilmedi dökülmesi, kafamda 2 tel saç kaldı o da umrumda değil vallahi zeytinyağlı sabunla yıkayıp çıkıyorum istersem kel kalayım yeter artık :dilcikar:
nasıl kıyacaksın. ben uzatabilmek için,entele kullanıyorum.....kestirme diyeceğim ama,sende sıkılmışsın sanırım...bari kestirmeden,kk nın saç yarışmasına katıl,öyle kestir..çünkü, çok güzel saçların var....
astreaa ben uzasın diye ölüyorummm :çok üzgünüm:
kestirince bari atmasınlarda bana yollo çıt çıt yapayımm :roflol:
ama sen bilirsinn canımm sıkıldınsa değişiklik iidir yerimseniben
bi deee
benim bi arkadasım su dalgası yaptırmıs ama saçları boylıykenn yanmıs bütün saçlarıı keçe gibi olmuşş boya varsa dikkat et derim canım Şeniz
astraea biraz saçlarına kat attırsan daha güzel durmaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?