Saç Kesim Şekilleri Saçlarımızın Resmini Çekip Paylaşalım mı Ne Dersiniz?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

hacercim yine başladı o dökülme:) ama artık umursamıyorum umursadıkça dökülüyo bak gerçekten...eskiden saçlarımızı bi şampuanla yıkar çıkardık hiç de dökülmezdi şimdi yağlar maskeler sabunlarla uğraşıorum avuç avuç gidio :) şunu anladım saçın güzel olması sağlıklı olmasına o da saçla uğraşmamaya bağlı...senin saç dökülmen durdu mu canım sinirlerin çok bozulmuştu bi ara:1rolleyes:

aynı hayatım malesef 1 sene oldu ama 1 tel bile eksilmedi dökülmesi, kafamda 2 tel saç kaldı o da umrumda değil vallahi zeytinyağlı sabunla yıkayıp çıkıyorum istersem kel kalayım yeter artık :dilcikar:

aynı hayatım malesef 1 sene oldu ama 1 tel bile eksilmedi dökülmesi, kafamda 2 tel saç kaldı o da umrumda değil vallahi zeytinyağlı sabunla yıkayıp çıkıyorum istersem kel kalayım yeter artık :dilcikar:

bende aynısını yapıorum..saçlarımı boyadım hiçbişeye bu kadar pişman olmamıştım.ona rağmen sabunluorum saçlarım sert hepsi birbirine girio ama umrumda diil çok sıkıldım uğraşmaktan....dibinden koyu renkler çıktı boyamıcam da :dilcikar:çok doldum bu konuda

ewet burcucum bimi biliyrm saol rengi çok hoş çıkmış.koyu bi kahve dimi bende öle istiyorum aslında bende o renge boyamıştım geçen sene ama 2 hafta falan kullandım sonra kumrala falan boyamıştım fazla bilemiyorum o yüzden...başta koyu bi kahveydi kendi rengim gibi sonradan açılıyomu yoksa aynı renkte kalıyomu...???yardımın için tşkler cnm :))

bu da bnm saçlarım, hepsi gorunmuo gerci ama rengi şekli fln belli oluyo

Eklentiler

• $022.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 63
bunlarda benden kızlar hihoyyyt

Eklentiler

• $12.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 75
  • $21.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 85
Son düzenleme:
Sevgili hcr 35 ve Ateşböcüğü arkadaşlarım, beni dinleyin alın şu novacrin plesanta şampuanı bende sizin gibiydim inanın kullanan birinin tavsiyesiyle aldım ve çooooooook memnunum,t MAŞAALLAH, Allahım nazardan saklasın diyorum,sadece 1 ay deneyin çok etki yapıyor kıslar, zaten bakarsınız görürsünüz ben buraya saç problemim için üye olmuştum,bio yla başlayan tüm şampuanları kullandım saçlarım kazık gibi oluyordu, şimdi banyadon sonra avonun serumu var bende onu bile kullanmadan taranıyor saçlarım ve dökülme durdu kızlar, öpüyorum sizi

doğal şekillendirdiğim saçlarım, kese kese bu hale geldi resimlülülülülülü

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaslar yarismamiz var en güzel bakimli sekil verilmis sac yarismasi, yayinlamadiginiz bir fotonuzla katilin, az süre kaldi. Bol sanslar diliyorum hepinize a.s.

arkadaşlar kendimi bildim bileli uzun olan saçlarımı kestirmeyi düşünüyorum. bu kararı vermek benim için çok zor aslında.. hala cesaret edemiyorum. aslında çok seviyorum saçlarımın düzlüğünü uzunluğunu ama bir değşikliğe ihtiyacım var..
omzumda kestirsem mi diye düşünüyorum. bir de su dalgası konusunda bilgisi olan var mı? bi süre dalgalı olsa acaba nasıl olur saçlarım. bir de saçlara zarar verir mi acaba..

nasıl kıyacaksın. ben uzatabilmek için,entele kullanıyorum.....kestirme diyeceğim ama,sende sıkılmışsın sanırım...bari kestirmeden,kk nın saç yarışmasına katıl,öyle kestir..çünkü, çok güzel saçların var....

astreaa ben uzasın diye ölüyorummm :çok üzgünüm:
kestirince bari atmasınlarda bana yollo çıt çıt yapayımm :roflol:
ama sen bilirsinn canımm sıkıldınsa değişiklik iidir yerimseniben
bi deee
benim bi arkadasım su dalgası yaptırmıs ama saçları boylıykenn yanmıs bütün saçlarıı keçe gibi olmuşş boya varsa dikkat et derim canım Şeniz

teşekkür ederim okypete:çok üzgünüm: ya söyleyip duruyorum ama bilemiyorum ben de kestirebilir miyim.. ben sadece uçları kırıldığında kestiririm senelerdir ve belimin biraz üstüne çıkar ancak o kadar:çok üzgünüm: bir de kesimi de dümdüz yaptırıyorum hep.. belki çok da kısaltmayıp ama farklı bi kesimi deneyebilirim..hala düşünüyorum...:1no2:

su dalgasını kafama girer girmez hemen çıkarıverdimdelikafadulden çok yıpratıyormuş saçları ve ben riske atamam mis gibi saçlarımı :çok üzgünüm: onlar benim bidenem:1no2: ecük bişileri değiştircem ama bakalım nasıl karar vericem.. :bbo:

arkadaslar fotolari koymussunuz ama yuzleri niye kapatiyorsunuz ki..valla korktum bi an haha
saka bi yana bakim goren saclar herzaman guzeldir..ve gordugum kadariyla hepsi birbirinden guzel

buda benim dalgalı ve düz halinde saçlarım kaydirigubbakcemile2

astraea birazda olsa uclarından kestirip katlar verirsen daha canlı dolgun görünür smdi cok sönük duruyo yani

Okypete saçlarının rengi gerçekten çok güzel yandanda scarlet johansen a benzemişsin çok beendim bende böle bi saç istiorum . birde NesLiinin saçlarını da çok beendim bu tonlarda yaptırmayı düşünüorum nerde nekadara yaptırdıınızı söliebiliomusunuz yeniyim ondan bağışlayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…