- 5 Şubat 2016
- 6.480
- 9.877
- 148
- Konu Sahibi VsneLroCCo
-
- #3.541
Keratin yüklemesi de olabilir ama ben mesela mezoterapiye başlıycam martın sonuna doğruŞu an benim saçlarım da mahvoldufotodan biraz daha kısa ve çok kuru.
valla ben de kullanıyorum birçok yağ falan ama hala pek düzelemedibenim saçlarımın da altları iyi ama özellikleri üstleri tel tel.keratin yüklemesi mi yaptırsam diyorum bazen.
o ne işe yarıyor tam olarak?Keratin yüklemesi de olabilir ama ben mesela mezoterapiye başlıycam martın sonuna doğru
Gürleşme sağlıyormuş ve canlılık.o ne işe yarıyor tam olarak?
anladım canım sen çıtçıtları gürleşsin diye mi taktın? eğer öyleyse çam terebentini ile sarımsak saçları çok gürleştiriyor bak.Gürleşme sağlıyormuş ve canlılık.
Yaptıranların çoğu memnun
Yok aslında ben saçımı kestirdim, istediğimden kısa oldu uzayana kadar takmak için aldım ama daha fazla gürleşmesini de isterim yani:)anladım canım sen çıtçıtları gürleşsin diye mi taktın? eğer öyleyse çam terebentini ile sarımsak saçları çok gürleştiriyor bak.
Çam terebentini hep maske yapmıştım şampuanla da kullanabilirim aslında çok kokmazsa,bende deneyemem onu:)çam terebentini şampuanına kat hep kullan uzun vadede bebek saçlarına kadar çıkar :) yine sarımsaklı şampuan yapabilirsin benim gibi maske yapmaya üşeniyorsan.bir de sığır iliği tarifi vardı ama ben hiç denemedim,deneyemem de sanırım:))
Bence boyama bak ne güzek sağlıklı şu an saçların
Sıkıldım artık ne yalan söyleyeyimBence boyama bak ne güzek sağlıklı şu an saçların
Sıkıldım artık ne yalan söyleyeyim
Ama bi yandan da açıcıydı bilmem neydi korkutuyor
Bence böyle simsiyah çok asil ve güzel teninize de uyuyor
canım beyazların tek tük ise ruj şeklinde saç boyama ürünleri var onlardan alabilirsin.benim de beyazlarım artınca kullanacağımkizlar size bir sorum var. Bende sacimi hic boyamak istemiyorum ama tam tepemden beyazlar cikmaya basladi. ne yapmakiyim sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?