Saç Kesim Şekilleri Saçlarımızın Resmini Çekip Paylaşalım mı Ne Dersiniz?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
aayyhhh cnmm cok gusell olmuss yok yok war baya deişikklikk begendimmm gule gule kullannnnnŞeniz

Son düzenleyen: Moderatör:
uff 1hafta falan oldu kestrdim baya cok kırıktı ucları:çok üzgünüm: yazın yine eskisi gibi boyatcam uclarınıııdelikafadulden süprizzzzz

Cnm evet uzun saçta öle oluo bi karış bile kesilse çok kesti zannedio insan ki senin saçın çok çok uzun saça girio. ama 1-2 parmak kestirmişsin galiba hizası aynı duruo nerdeyse ama kat attırmışsın. saçların yavaş mı uzuo ondan endişelenioda olabilirsin. Ben cnm kendi zevkimi yazmam gerekirse çok açık ve net bence daha kestirmelisin katlar tabiki yakışmış güle güle kullan ama bi göüs altına kadar bari kestirseymişsin gerçek bi deişiklik olurdu. saçların dümdüz ilerde kestirirsen de görüceksin katlar ozaman hava katıo. şuanda hoşsun sakın yanlış anlama bak senin bu saçına bayılanlar da var ama sana ben kendi zevkimi sölüorum ve seni anlıyorum cesaret edebildiim buydu demişsin. tekrardan güle güle kullan cnm

herkes eklemis bende ekleyim bariii sengözlerimebaksanab

3 ay önce upuzundu saçlarim bakimi zor oluyor diye kestirmistim
aaah ahhhh çok pismanim
neyseki uzuyoooorr : )))

benbimde saçlarım boyle olsun yaaaÇok üzgünüm çoook canım çok guzel upuzun düz ee daha ne ollsun
daha uzunları senin olsun çikolatacıma.s.
aayyhhh cnmm cok gusell olmuss yok yok war baya deişikklikk begendimmm gule gule kullannnnnŞeniz
sağol duygucum ben de çok beğendim yihhuuuhihoyyyt
daha fazla kestiremedim bu uzunluğu seviyorum ben layyzacımçok da çabuk uzuyor aslında saçlarım ama kesim şeklini zaten değiştirmişken bir de uzunluğunu çok değiştirmeyeyim dedim. ancak alışır gözlerim buna :) sağol güzel yorumların için..:1hug:

aa çok şaşırdım..insanın bir ikizi olurmuş derler ya benimki forumdan çıktı..
16 yaşındayım merak ettim seni doğrusu :1rolleyes:

:) ben 27 yaşındayım.Hep çok küçük gösteriyorsun derler,senin yaşlarında gözüküyorum desem abartmış olmam:) 16 olmasada 21-22 diyorlarhihoyyyt fotoğrafımı koymam buraya ama belki bir kısmını kapatmış olarak ekleyebilirimyerimseniben

O senin güzelliin bikere beni tam olarak anlamana sevindim Şeniz

cnm herzaman derım değişiklik güzeldrı diye önlerıne verdığin katlar bile senın kendını iyi hissetmene yeter cnm ayrıca saçlarınada hareket gelmış oldu şeker.
güle güle kullan şekercım

evet hakkaten ufak bi değişiklik olsa bile çok iyi geldi bana. çok sevdim yaşasın hihoyyyt beğenmene sevindim Şeniz

O senin güzelliin bikere beni tam olarak anlamana sevindim Şeniz

Şeniz

astrea canım süper olmuş yaa can gelmiş saçlarınaa cok hoşuma gitti güle güle kulllan canım benimmmmmmm :)Şeniz

bennermin arkadaşım sen saçlarını kestirmiştin şu an son halinin resmini koyabilirmisin ne kadar uzadı. Bende saçlarımı kestirmek istiyrorum ama boyuna karar veremedim.Ne kadar uzadı saçların görebilirmiyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…