Saç Kesim Şekilleri Saçlarımızın Resmini Çekip Paylaşalım mı Ne Dersiniz?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Buda benim saçlarım:
Bu dalgalı hali :

Buda normal hali aşırı düz saçlarım var:

Son düzenleyen: Moderatör:
cnm saçların hoş ama biraz hareket getirmelısın şekercım sanki dümdüz gibi geldi

sonunda saçlarımı boyadım kızlar siyah gibi oldu alnımda lekeler kaldı ama daha yeni boyadım yani kusura bakmayın

alıntı yapmayalım lütfen kızlar

canlı görünüyor saçların güzeller bence yerimseniben
gözlerin de çok güzelmiş maşallah

hülyalı makyaj bölümünde o güzel gözlerini gördüğümüz arkadaş sen miymişsin Şeniz çok beğendim saçını da kaydirigubbakcemile5 gözlerinin güzelliğine diyecek yok zaten maşallah sana kocamaaan a.s.

canlı görünüyor saçların güzeller bence yerimseniben
gözlerin de çok güzelmiş maşallah

saol cnm çok mutlu oldum
güzel yorumun için tşk ederim :1hug:

çok tşk ediyorum tatlım

sen de (imrendiğim) uzun güzel saçlarınla ve güzel gözlerinle çok tatlısın Şeniz

neden yüzünüzü siliosunuz anlamadım böle bi yasak mı var yüzün görünmicek die?

isteyen siliyor isteyen silmiyor seçime bağlı resimlerinin çalınmasından rahatsızlık duyan çekinen kişiler siler yasak koy cesaret işi

bende aranıza yenı katıldım bu da benım saclarım arkadaslar:) her turlu yoruma acıgım:)

kızıl başlığına da koymuştum buraya da koyayım

bu arada boydan çekmedim ama uzunluğu belime 1karış falan var açıkken

bende renk ve boy olarak koydum umarım fikir olur kızlar kaydirigubbakcemile2 yani iş yemeği dönüşüydü azıcık dağılmış ve paçoz olabilirim kusura bakmayın -tatlicadiarzu- :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…