E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi VsneLroCCo
bana ne kadar benziyorsun!
Son düzenleyen: Moderatör:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bana ne kadar benziyorsun!
sana mı benziyorum ? a a sırnaşık şey
Evet:) çok benziyorsun,gözlerin,burnun,dudakların,saçların,yüz şeklin..Kendimi gördüm yaa.
Kaç yaşındasın?
benm eski hali zaten wardı(ilk resim,gecen senedi)
2de su anki hali artık kısa:a015: we boyasızEki Görüntüle 10150
Eki Görüntüle 10151
daha uzunları senin olsun çikolatacıma.s.benbimde saçlarım boyle olsun yaaaÇok üzgünüm çoook canım çok guzel upuzun düz ee daha ne ollsun
sağol duygucum ben de çok beğendim yihhuuuhihoyyytaayyhhh cnmm cok gusell olmuss yok yok war baya deişikklikk begendimmm gule gule kullannnnnŞeniz
daha fazla kestiremedim bu uzunluğu seviyorum ben layyzacımCnm evet uzun saçta öle oluo bi karış bile kesilse çok kesti zannedio insan ki senin saçın çok çok uzun saça girio. ama 1-2 parmak kestirmişsin galiba hizası aynı duruo nerdeyse ama kat attırmışsın. saçların yavaş mı uzuo ondan endişelenioda olabilirsin. Ben cnm kendi zevkimi yazmam gerekirse çok açık ve net bence daha kestirmelisin katlar tabiki yakışmış güle güle kullan ama bi göüs altına kadar bari kestirseymişsin gerçek bi deişiklik olurdu. saçların dümdüz ilerde kestirirsen de görüceksin katlar ozaman hava katıo. şuanda hoşsun sakın yanlış anlama bak senin bu saçına bayılanlar da var ama sana ben kendi zevkimi sölüorum ve seni anlıyorum cesaret edebildiim buydu demişsin. tekrardan güle güle kullan cnm
aa çok şaşırdım..insanın bir ikizi olurmuş derler ya benimki forumdan çıktı..
16 yaşındayımmerak ettim seni doğrusu :1rolleyes:
canım bence 2. çok guzel daha naturel cok beğendim:lepi:
daha uzunları senin olsun çikolatacıma.s.
sağol duygucum ben de çok beğendim yihhuuuhihoyyyt
daha fazla kestiremedim bu uzunluğu seviyorum ben layyzacımçok da çabuk uzuyor aslında saçlarım ama kesim şeklini zaten değiştirmişken bir de uzunluğunu çok değiştirmeyeyim dedim. ancak alışır gözlerim buna :) sağol güzel yorumların için..:1hug:
cnm herzaman derım değişiklik güzeldrı diye önlerıne verdığin katlar bile senın kendını iyi hissetmene yeter cnm ayrıca saçlarınada hareket gelmış oldu şeker.
güle güle kullan şekercım
O senin güzelliin bikere beni tam olarak anlamana sevindim Şeniz
astrea canım süper olmuş yaa can gelmiş saçlarınaa cok hoşuma gitti güle güle kulllan canım benimmmmmmm :)Şeniz